wasabi81 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Zagladam do rudzi a tu taka wiadomosc!!!:multi: Quote
jostel5 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dogo07-wizyta będzie! Wproszeę się na tę wizytę do Agi już w połowie listopada,bo ...będę za Rudą blondynką tęskić bardzo...:) Żeby tak jeszcze inne... Quote
gia126 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 witam ,zapraszam serdecznie jostel5-przy okazji oprowadzę Cię po Chełmie,są u nas jedyne w Europie podziemia kredowe naprawdę niesamowite,i wiesz co wstyd się przyznać ale tylko one są największą atrakcją hihihi Quote
jostel5 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 gia126-znam Chełm...:) Jestem z urodzenia krasnostawianką...:) Quote
kinga_kinga7 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Dopiero zaczynają się tel w sprawie Rudzi,miałam dzisiaj dwa! Quote
kinga_kinga7 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 jutro Rudzi i Agnieszki Wielki dzień:)! Quote
danka1234 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A jak wyglada sprawa ze sterylizacja Rudki bo nic nie było pisane na ten temat,w ogłoszeniach równiez . Czy Rudla jest juz wysterylizowana czy bedzie to warunkiem adopcji? Quote
gia126 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 helo,zbieram się właśnie do Rudeczki-jeśli Rudzia jest już wysterylizowana to oki mi to nie przeszkadza,nie mam zamiaru ją rozmnażać.Jeśli okaże się,że jest to warunkiem adopcji to też oki,choć uważam,że sterylizacja w tym przypadku byłaby zbędna.Jeśteśmy z małżonkiem odpowiedzialnymi ludźmi,jak mieliśmy Gię nigdy nie chodziła na spacery sama,a juz nie dopuszczalne było,że biegała sobie luzem,zawsze chodziła na smyczy. Jeździlismy często na wieś i tam biegała sobie do woli, , nie ma tam innych psiaków i wszystko jest porządnie ogrodzone.Cieczka nie jest problemem suczki tak o siebie dbają,że niczego nie brudzą.Coś się rozpisałam chyba -pozdrawiam wszystkich Quote
kinga_kinga7 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 A ja wiem,że Rudzi jest już w drodze do Chełma!!! Trzęsie się trochę,ale przytula,Pani jest szczęśliwa i bardzo dziękowała:) Quote
gia126 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 cześć Dziewczyny jesteśmy już w domu i po pierwszym wspólnym obiadku Rudzia śpi teraz i mam wrażenie ,że czuje się coraz lepiej z nami.na początku nie wiedziała co się dzieje chodziła wąchała wszystko,była troszkę przestraszona,jak pokazałam jej spanko nie zainteresowała się,dopiero jak pościeliłam ręcznik to się położyła.Jutro idziemy do naszego weterynarza zaszczepić Rudzię.Chciałabym usłyszeć jaki ona ma głos,ale to pewnie trzeba na to czasu.Pozdrawiam Was,będe pisać na bieżąco co u nas.Pa Quote
kinga_kinga7 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 gia126 napisał(a):cześć Dziewczyny jesteśmy już w domu i po pierwszym wspólnym obiadku Rudzia śpi teraz i mam wrażenie ,że czuje się coraz lepiej z nami.na początku nie wiedziała co się dzieje chodziła wąchała wszystko,była troszkę przestraszona,jak pokazałam jej spanko nie zainteresowała się,dopiero jak pościeliłam ręcznik to się położyła.Jutro idziemy do naszego weterynarza zaszczepić Rudzię.Chciałabym usłyszeć jaki ona ma głos,ale to pewnie trzeba na to czasu.Pozdrawiam Was,będe pisać na bieżąco co u nas.Pa fajnie,że już jesteście w domku:):) Jutro na pewno będzie już inna.. Quote
danka1234 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 bedziemy czekac na wiesci i na fotki z nowego domu. Quote
kinga_kinga7 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Wstawiam zdjęcie Rudzi z nową pańcią:) Quote
jostel5 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jaka Rudzia szczęśliwa! :) Jak ufnie sobie śpi wtulona w Pańcię! NARESZCIE!!!!:) Bądźcie szczęśliwe,Dziewczyny (Pańciu i Rudziu :)) Quote
danka1234 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wreszcie bidula ma cieplutko i jest szczęsliwa i niech juz tak bedzie zawsze. Quote
jostel5 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A kiedy patrzy się na te dwie główki,wyraźnie widać,że Rudka też jest blondynką,prawda?;) Quote
wasabi81 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ciesze sie ze rudzia juz nie bedzie marznac w schronisku:-) Quote
gia126 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 helo Dziewczyny u nas wszystko w porządku,to prawda jesteśmy obie blondynkami hihihiii.Rudzia ma już swoje nowe imię ,,Lilit,,ale mówię też do niej Lila,Lilka i powiem szczerze ,że zaczyna reagować powolutku.Na spacerach jest bardzo grzeczna,reaguje na komendy,nawet raz zaszczekała-ma niski,gruby głos taki charakterystyczny jak jamniczkowy.Już wiem,że lubi biały ser,gotowanego kurczak,białe kostki ze ścięgien takie specjalne ze sklepu zoologicznego,no i co mnie bardzo cieszy lubi wapno w syropie o smaku truskawkowym.Powoli się oswaja w domu,swobodnie chodzi po dwóch pokojach,dzisiaj nawet zajrzała do łazienki ,ale kuchnie omija z daleka.widać ,że boi się kuchni-biedulka może ma jakieś przykre wspomnienia.Myślę,że to kwestia czasu i przyzwyczai sie do wszystkich pomieszczeń,już i tak są wielkie postępy-macha ogonkiem i dzisiaj mnie troszeczkę podgryzała jak się bawiłam z nią.Pozdrawiam Was i będę na bieżąco pisać o naszych wspólnych postępach,jak zrobię zdjęcia tez wrzucę na forum-całuski Quote
kinga_kinga7 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 świetnie,że Lila (pięknie!) robi u Was takie postępy:loveu: I super,że znalazła taki dom jak Wasz,ma tyle miłości..:lol: Quote
gia126 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A i jeszcze coś,na początki Lilit spała tak niespokojnie była cały czas na tzw.oriencie,oddech jej był szybki i krótki a teraz właśnie śpi sobie oddech jest wolny i głęboki i wiecie co pochrapuje sobie normalnie jak mój małżonek hihihiiihi Quote
jostel5 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Właśnie-co u Was?:) Malutka dyszała pewnie ze stresu,ale kiedy już uzna,że to,co ją spotkało,nie jest tylko pięknym snem,uspokoi się i zawsze będzie pochrapywała spokojnie i równo tak jak Pańcio...;) Może jakieś fotki???? Quote
wasabi81 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ja rowniez jestem ciekawa co u was slychac:-) Quote
Boni-Bobo Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cieszę się maleńka-dla mnie pozostaniesz Rudką.Niech cię kochają , rozpieszczają, bo należy ci się to jak..... kość. Quote
Recommended Posts