Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w schronie....I widziałam się z Rudką...I byłyśmy na spacerku...

Rudka wcale nie jest ruda.Ona jest perłową,delikatną blondynką.:) Spacerowała pięknie,chociaż boi się nawet szmeru spadającego listka i najlepiej jej było na moich kolanach pod kurtką.Bidulec jest prześliczny,zdjęcia ją powiększają, a maluch waży nagle ze siedem kilo i jest dłuuuugi...:) Ma żółte oczka,rudy nosek,trzęsie się jak osika na wietrze i jest cuuuuuuuudna! :) Popatrzcie sobie.

Posted

danka1234 napisał(a):
przygotujcie tekst do ogłoszen9by chyba nie było) z informacjami które chcecie by w nim były oraz kontaktem i bedziemy ogłaszać

Tekst był, Przygotowała Boni-Bobo:

Rudka to mała, jamnikowata sunia.Ma około 10 miesięcy. Psie dziecko.
Nie wiadomo jakie imię nosiła wcześniej. Ten, który ją wyrzucił na ulicę, zabrał nie tylko imię, lecz zniszczył jej cały świat. W zamian dał samotność i rozpacz schroniskowego bytu.
Maleńka sunia ma przepiękną rudą sierść, niestety cieniutką i delikatną.
Zbliża się jej pierwsza zima w życiu. Jakie ma szanse w budzie, w zewnętrznym kojcu? Już dzisiaj drży, przytula się do desek, szuka ciepła i bezpieczeństwa.
W oczkach ocean smutku i niestety pojawiająca się rezygnacja.
Ta grzeczna, miła, przyjacielska i łagodna sunia zgaśnie bez własnego człowieka.
Zginie bez dotyku ludzkich dłoni, własnego ciepłego domku i miejsca przy boku przyjaznego pana lub pani.
Pomyśl, czy możesz jej pomóc? Proszę zadzwoń, opowiem resztę.
Tel:50-417-75-47 lub 609-118-027.

Posted

no tak,zapomniałam ,przeciez ze był od Boni.
przepraszam ale tyle tych psiaczków ze wszystko sie miesza.

Wklejcie prosze ten tekst na 1 strone by był widoczny dla kazdego kto zechce pomóc w ogłoszeniach.

Posted

danka1234 napisał(a):
no tak,zapomniałam ,przeciez ze był od Boni.
przepraszam ale tyle tych psiaczków ze wszystko sie miesza.

Wklejcie prosze ten tekst na 1 strone by był widoczny dla kazdego kto zechce pomóc w ogłoszeniach.

ja wkleiłam:)

Posted

[quote name='jostel5']Kinga,a Pani z Krakowa nie podjęła jeszcze żadnej decyzji?

napisałam wyżej..ale już myślałam,że zechce dać jej dom,bo nawet chciała kopię umowy,a dzisiaj mi pisze,że jednak nie jest gotowa na przyjęcie pieska:(

Posted

danka1234 napisał(a):
kinga,skopiuj zrobione linki ogłoszeniowe i wklej prosze na 1 strone pod tekst by bylo widac gdize juz jest ogłaszana dla innych gdyby ktos chciał dorobic jej ogłoszeń.

już robię:)