Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudka ma 10 miesięcy,została znaleziona na ulicy,gdzie została porzucona,była przemarznięta i drżąca z przerażenia:-(.Rudzia jest bardzo przyjacielska,miła i łagodna,lubi być głaskana i przytulana,w boksie mieszka z sunią,z którą się świetnie dogaduje.W schronisku będzie czekała na osobę,która zapewni jej spokój i dobry dom,ale może Ty szukasz takiej przytulanki na długie,zimowe wieczory?
Przed adopcją zostanie wysterylizowana,na razie jest odrobaczona..Daj Rudce szansę!

Kontakt w sprawie adopcji z kierownikiem schroniska 504177547 lub ze mną 609118027

ona tak bardzo chce do domu!!

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super,super,super ,że założyłaś jej wątek,Kingusiu!:)
Rudka strasznie siedzi mi na wątrobie,bo wciąż mam przed oczyma obraz tej trzęsącej się ze strachu i zimna bidki!

Idzie zima,jak ona ją przetrzyma w schronisku???:( Taki psiuras powinien grzać doopkę w domu!

Posted

Dzięki Kinga za info.

Witaj malutka!
Rudzia bardzo mi przypomina jednego z moich byłych tymczasów ,z tymże Misiu miał na sobie sporo futerka a Rudzia sierść ma taką cieniutką:-(

Posted

[quote name='Kasia77']Dzięki Kinga za info.

Witaj malutka!
Rudzia bardzo mi przypomina jednego z moich byłych tymczasów ,z tymże Misiu miał na sobie sporo futerka a Rudzia sierść ma taką cieniutką:-(

No,właśnie! I dlatego martwię się,jak to delikatne chuchro przetrwa 30-stopniowy mróz zimą w schroniskowych warunkach...:(

Posted

jostel5 napisał(a):

No,właśnie! I dlatego martwię się,jak to delikatne chuchro przetrwa 30-stopniowy mróz zimą w schroniskowych warunkach...:(

ja też:placz: u mnie się trochę plany pokrzyżowały co do następnego tymczasa..

Posted

danka1234 napisał(a):
czy ona jest juz gdizes ogłaszana?jesli tak to prosze wstawic linki ogloszeniowe,dorobie ogłoszen.

ogłoszeń chyba nie ma..a może ktoś robił?? Ja parę zrobiłam,ale trzeba je poodnawiać