Jump to content
Dogomania

VII Walentynkowa WPR Bydgoszcz, 12-13.02.2011

Recommended Posts

Posted

a wiecie czego zapomniałam na tą wystawę? mokrych chusteczek i jak na złość po raz pierwszy były na gwałt potrzebne i nie dało się ich niczym innym zastąpić - ja to mam szczęście :D

jeszcze raz gratuluje wszystkim ! i nadal czekam na zdjęcia bo jakoś mam niedosyt :P za krótko byłam na tej wystawie i o wiele za długo stałam przy stole :P

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='schipperke kennel']Kilka zdjęć z pierwszego dnia Wystawy Walentynkowej
http://i52.tinypic.com/b4j9jq.jpg
[QUOTE]

"ukradłam" tą fotę i przekleiłam na inne forum,oczywiście podpisałam - mam nadzieję, że nie można(jak nie to usunę).

Czy ktos ma jeszcze fotki z BIS Baby szczególnie grzywkę, bo to moja prawnusia :)

Posted

Mnie na tej wystawie nie było, ale moją hodowlę reprezentowały:
briardy: w klasie młodzieży pies Pierre Cardin Złota Elita dosk. Zwyc.Młodzieży
suczka Provance Cassis Złota Elita dosk. Zwyc.Młodzieży i Best Junior
Później na Nocnej suczka Provance Cassis Złota Elita dosk. Zwyc.Młodzieży i Best Junior

leonberger: pies w klasie otwartej Lord Everest Złota Elita dosk. CWC, Zwycięzca i BOB!!! (ukończony championat)

Dzieci się spisały na MEDAL :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mnie osobiście nie było na wystawie w B., ale Asiaczki były reprezentowane przez:
PSY
kl.mł.
PEPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, [SIZE=5]Naj.Junior!!!!!

POSH MIRACLE Asiaczek FCI - dosk.2.
kl. p
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB i......... BOG!!!!!!

Ofik czeka na finały. Ja mocno zaciskam za tę Dwójkę kciuki:)

No i gratuluję cieplutko i walentynkowo!!!!!!
Pzdr.

Dodatkowo wystawiana przeze mnie
KEIRA Grey Fellow wo. I, BOB PUPPY, BIS PUPPY IV

Posted

nocna
szn olbrzym INT MULTI CH REMUS Szcurolap z Dalekiej- /o.K.Pawlowski/ BIS UZYTKOW 1
NOCNA 2011 TO JUZ 7DMY BIS UZYTKOW 1 REMUSA W BYDGOSZCZY !!!!

Szn olbrzym NHORTON Nergal /o.K.Pawloski,W.Jurek/ - BIS BABY 1

dzienna
szn olbrzym INT MULTI CH REMUS Szcurolap z Dalekiej- /o.K.Pawlowski/ BOB, BIS UZYTKOW 2
szn olbrzym NHORTON Nergal /o.K.Pawloski,W.Jurek/ - vp.1,BOB Baby -NIESTETY w bis baby nie moglismy uczestniczyc poniewaz odbyl sie w czasie naszej oceny w ringu

Posted

Aga i Tajga napisał(a):
Mnie na tej wystawie nie było, ale moją hodowlę reprezentowały:
briardy: w klasie młodzieży pies Pierre Cardin Złota Elita dosk. Zwyc.Młodzieży
suczka Provance Cassis Złota Elita dosk. Zwyc.Młodzieży i Best Junior
Później na Nocnej suczka Provance Cassis Złota Elita dosk. Zwyc.Młodzieży i Best Junior
leonberger: pies w klasie otwartej Lord Everest Złota Elita dosk. CWC, Zwycięzca i BOB!!! (ukończony championat)
Dzieci się spisały na MEDAL :)

Noooo, Kochana, naprawde możesz być dumna z dzieciaków:) BRAWO!!!!

Zuza i Noddy napisał(a):
Dodatkowo wystawiana przeze mnie
KEIRA Grey Fellow wo. I, BOB PUPPY, BIS PUPPY IV

Zuzka - całuje mocno i ściskam za tak cudne wyniki:multi:. Poszalałas z Ofikiem:loveu:, to był Twój pierwszy Best of Group!!! Brawo, brawo, brawo!!!!! Philippe z Francji napisał na FB, że taki sukces to można opijac TYLKO francuskim szampanem.:evil_lol: Oj, pewnie podczas Światowej to sobie poszalejecie;)

veronika7777 napisał(a):
nocna
szn olbrzym INT MULTI CH REMUS Szcurolap z Dalekiej- /o.K.Pawlowski/ BIS UZYTKOW 1
dzienna
szn olbrzym INT MULTI CH REMUS Szcurolap z Dalekiej- /o.K.Pawlowski/ BOB, BIS UZYTKOW 2
szn olbrzym NHORTON Nergal /o.K.Pawloski,W.Jurek/ - vp.1,BOB Baby -NIESTETY w bis baby nie moglismy uczestniczyc poniewaz odbyl sie w czasie naszej oceny w ringu

Noooo, też superowo!!!

Pzdr.

Posted

veronika7777 napisał(a):
NIESTETY w bis baby nie moglismy uczestniczyc poniewaz odbyl sie w czasie naszej oceny w ringu
I to tylko jeden przykład skandalicznej organizacji tej wystawy. Więcej nie napiszę, bo mi ciśnienie skacze jak tylko o tym myślę. :(

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Asiaczku, basek na grupie prezentował się ślicznie. :)

My wykonaliśmy plan z nadwyżką. :) Moja Ptysia (Flaire KRPATKA) w swoim debiucie w młodzieży w sobotę wygrała Zw. Mł. i Najlepszy Junior, a w niedzielę to samo i jeszcze została wybrana do finałów BIS Junior jako jedna z trzech Juniorów z grupy terierów. :) To wielki sukces dla tej bardzo jeszcze szczenięco wyglądającej suni. :)

Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia Ptysi to będę bardzo wdzięczna!

W niedzielę w ogóle dzieci Guinness poszalały, bo jego syn, Gingerdream ALL EYES ON ME był III na grupie (za piękną rosyjską foksiczką i imponującą rosyjską szkocicą), a młodziutka córcia, Gingerdream BORN TO BE WILD, była III na BIS Puppy. Tak że cała trójka została zauważona na finałach!!! A w domu w Warszawie, troje z ptysiowego rodzeństwa zdało w niedzielę, w wieku 9 miesięcy, egzamin PT, w tym braciszek Feliks (Flaire KATHMANDU) na złoty medal!

Posted

Flaire - widzialam Was, zawsze zachwycaja mnie Twoje airedale :)

My skromnie, ale przynajmniej po sukcesach w szczeniakach, udalo sie zdobyc pierwsze Zw.Ml :)
Moja Fairray JETSET - Zw.Ml, NJ i finalowa trojka wybrana z VII gr na BISie Juniorow :)

Posted

Flaire napisał(a):
I to tylko jeden przykład skandalicznej organizacji tej wystawy. Więcej nie napiszę, bo mi ciśnienie skacze jak tylko o tym myślę. :(
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Asiaczku, basek na grupie prezentował się ślicznie. :)
My wykonaliśmy plan z nadwyżką. :) Moja Ptysia (Flaire KRPATKA) w swoim debiucie w młodzieży w sobotę wygrała Zw. Mł. i Najlepszy Junior, a w niedzielę to samo i jeszcze została wybrana do finałów BIS Junior jako jedna z trzech Juniorów z grupy terierów. :) To wielki sukces dla tej bardzo jeszcze szczenięco wyglądającej suni. :)
W niedzielę w ogóle dzieci Guinness poszalały, bo jego syn, Gingerdream ALL EYES ON ME był III na grupie (za piękną rosyjską foksiczką i imponującą rosyjską szkocicą), a młodziutka córcia, Gingerdream BORN TO BE WILD, była III na BIS Puppy. Tak że cała trójka została zauważona na finałach!!! A w domu w Warszawie, troje z ptysiowego rodzeństwa zdało w niedzielę, w wieku 9 miesięcy, egzamin PT, w tym braciszek Feliks (Flaire KATHMANDU) na złoty medal!

Dzięki za miłe słowa pod adresem pręgowanego Asiaczka:)

Ale i Wam należa się duuuuże słowa uznania. Szaleństwo to Wasze drugie imię, co?
Gratulacje!

Pzdr.

Posted

veronika7777 napisał(a):
nocna

dzienna

Gratulacje ;)

Asiaczek napisał(a):
Noooo, Kochana, naprawde możesz być dumna z dzieciaków:) BRAWO!!!!

Zuzka - całuje mocno i ściskam za tak cudne wyniki:multi:. Poszalałas z Ofikiem:loveu:, to był Twój pierwszy Best of Group!!! Brawo, brawo, brawo!!!!! Philippe z Francji napisał na FB, że taki sukces to można opijac TYLKO francuskim szampanem.:evil_lol: Oj, pewnie podczas Światowej to sobie poszalejecie;)

Noooo, też superowo!!!

Pzdr.

Właśnie przeczytałam to na fb :evil_lol:

Flaire napisał(a):

Ogromne gratulacje, wszystkie Flairekowe airedalki pokazują się przepięknie :loveu:

Agasia napisał(a):

My skromnie, ale przynajmniej po sukcesach w szczeniakach, udalo sie zdobyc pierwsze Zw.Ml :)
Moja Fairray JETSET - Zw.Ml, NJ i finalowa trojka wybrana z VII gr na BISie Juniorow :)

I dla was gratulacje :multi:

Posted

Agasia napisał(a):
Agasiu, bardzo dziękuję! :)

Agasia napisał(a):
Tia, skromnie... :roll: Wielkie gratulacje! :)

Asiaczku, dzięki...
Asiaczek napisał(a):
Szaleństwo to Wasze drugie imię, co?
No właśnie jak wczoraj zasypiałam za kierownicą po drodze do domu i jak dzisiaj słaniam się na nogach, to tak sobie myślę, że to jednak szaleństwo... ;)

Posted

Agasia napisał(a):

Ooooo, brawo i dla Was!!!
No i dzięki za "nasłuch" z BOG;ów:)

Flaire napisał(a):

Asiaczku, dzięki...
No właśnie jak wczoraj zasypiałam za kierownicą po drodze do domu i jak dzisiaj słaniam się na nogach, to tak sobie myślę, że to jednak szaleństwo... ;)

Hahaha...

Pzdr.

Posted

honorowy okropnie maly.
w ogole ringi male i calosc, jak zwykle, kuleje..
ma ktos fotki grzywkow?
Szczegolnie szukam BOB Junior, bo ją pokazywałam. :)

Posted

sobota:
nowofundland- ZAMOS Z Lednickiego Zakola-dosk. 2/3
nocna:
Calamus LIKWIDATOR- wybitnie obiecująca,BEST BABY
Calamus TRUE FIGHTER-dosk. BOS
niedziela:
Calamus LIKWIDATOR-wybitnie obiecująca,BEST BABY,BIS BABY!!!!
Calamus TRUE FIGHTER-doskonała

JH-5/5pkt. kwalifikacja do finału iii Zwycięstwo grupy młodszej a na porównaniu ze starszą byłam druga

Ma ktoś fotki z MP??

Posted

SandraNatan napisał(a):
sobota:
nowofundland- ZAMOS Z Lednickiego Zakola-dosk. 2/3
nocna:
Calamus LIKWIDATOR- wybitnie obiecująca,BEST BABY
Calamus TRUE FIGHTER-dosk. BOS
niedziela:
Calamus LIKWIDATOR-wybitnie obiecująca,BEST BABY,BIS BABY!!!!
Calamus TRUE FIGHTER-doskonała

Masz zdjęcia Likwidatora?? bo sąsiadka ma jego siostrę i pewnie chciałaby porównać rodzeństwo :D