Jump to content
Dogomania

VII Walentynkowa WPR Bydgoszcz, 12-13.02.2011

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya z tego co patrzyłam najlepiej znaleźć pociąg, który się zatrzymuje (bo nie wiem czy wszystkie??) na stacji "Bydgoszcz Leśna"..stamtąd naprawdę kawałeczek na piechotę i jesteś;)

z gdyni jest taki pociąg, że jakos na 9ta jestes w bydgo.

Posted

Tylko właśnie uważnie sprawdzić, żeby pociąg się tam zatrzymywał. A z tego peronu już jest bliziutko na stadion (docelowo hale), nawet nie wiem, czy go nie widać przypadkiem ;-)

Posted

Jadę ze Śląska (ok. Katowic) na nocną wystawę - mogę zabrać 1 osobę z 2 psami lub 2 osoby+1 pies lub tylko 1-2 osoby. Jak trzeba, to jest możliwość dojechania także na dzienną (Walentynkową). Więcej info na pw :)

Posted

FLY napisał(a):
Kaya z tego co patrzyłam najlepiej znaleźć pociąg, który się zatrzymuje (bo nie wiem czy wszystkie??) na stacji "Bydgoszcz Leśna"..stamtąd naprawdę kawałeczek na piechotę i jesteś;)

z gdyni jest taki pociąg, że jakos na 9ta jestes w bydgo.

Właśnie wypatrzyłam sobie ten pociąg i chyba nim pojadę :) Dzięki ;)

Posted

Czy może się zdażyć tak, że MP pokryje mi się z wystawianiem? Czy sędzia musi poczekać na ocenę wszystkich psów?
W Gdańsku (16.1.11r.) sędzina odrazu po ocenie "swoich" psów rozpoczęła na ringu MP, a ja tam ledwo dobiegłam :roll:

Posted

Byc tak nie powinno, ale może przez jakieś niedociągnięcie mógł wystąpić taki błąd. Ale Casablanca nie martw się przed twoją Blanką są jeszcze psy i suczka z baby i 2 ze szczeniąt. :)

Posted

Ja jadę z Warszawy jutro na nocną i niedzielę. Wyjazd jutro ok. południa. Mogę wziąć kogoś z psem na kolanach/w nogach z przodu (moje psy jadą w klatkach z tyłu).

Posted

[quote name='Igam']Przepraszam za OFF, ale pilnie poszukujemy kogoś, kto mógłby przewieźć wyciągniętą ze schronu sunie (pudelek miniaturka, przygotowana jak do wystawy :) ) w sobotę z Bydgoszczy do Torunia.
Sunia będzie na terenie wystawy.

http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-szukamy-transportu-Bydgoszcz-gt-Toruń-już-jutro!!!!!/page3

Przepraszam ale sytuacja podbramkowa...a dalas na transportowy ?

Posted

[quote name='coronaaj']Przepraszam ale sytuacja podbramkowa...a dalas na transportowy ?
sorry że się wtrące, ale jesli podbramkowa syt to proponowałabym wejśc na listę wystawców, wyszukać tych z torunia albo jadących przez toruń (wwa?) (i ich @ w necie) i powysyłać grzeczne maile z pyt czy by nie zabrali w drodze powrotnej suczki. jesli ona jest ok w transporcie to powinni pomóc;)

boże nie wiem czemu sobie wbiłam do głowy, że to grudziądz nie toruń..juz poprawione, sorry.