Jump to content
Dogomania

VII Walentynkowa WPR Bydgoszcz, 12-13.02.2011

Recommended Posts

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Wie ktoś może jak wygląda sprawa z psami nie zgłoszonymi? Czy w ogóle je w puszczają, a jeśli tak, to co trzeba mieć przy sobie żeby wpuścili?
Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Ale żeby wpuścili na ring czy poprostu na samą wystawę jako widza??

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Jako widza :)

To zależy od organizatorów... ale jeżeli się zgodzą te weź ze sobą książeczkę zdrowia psa, a z ceną to nie wiem... różnie bywa :)

Posted

agairiki napisał(a):
To zależy od organizatorów... ale jeżeli się zgodzą te weź ze sobą książeczkę zdrowia psa, a z ceną to nie wiem... różnie bywa :)

Wiem, że zależy to od organizatorów, pytam więc czy nie wie ktoś jak to jest dokładnie, bo na przypuszczanie nie mogę sobie pozwolić, bo jak pojadę z psem, a mnie z nim nie wpuszczą to nie zostawię go na cały dzień w samochodzie. Proszę więc jeśli ktoś wie o dokładne informacje. Z góry dziękuję :)

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Wiem, że zależy to od organizatorów, pytam więc czy nie wie ktoś jak to jest dokładnie, bo na przypuszczanie nie mogę sobie pozwolić, bo jak pojadę z psem, a mnie z nim nie wpuszczą to nie zostawię go na cały dzień w samochodzie. Proszę więc jeśli ktoś wie o dokładne informacje. Z góry dziękuję :)

Powinno to byc umieszczone na stronie wystawy, jeżeli nie ma to prawdopodobnie nie, ale zawsze możesz zadzwońić do oddziału, który organizuje ta wystawę i tam uzyskac dokładne informacje.

Posted

wg przepisów mogą być tylko psy zgłoszone, ale .. no właśnie.. jak będziesz koło 12 to pewnie nie będzie kłopotu żeby wejść z psem. nie wiem jak jest na halach, ale na otwarte w ogóle nie ma kłopotu z wejściem.

Posted

w zeszłym roku nie było żadnego problemu żeby wejść sobie z jakim chcesz psem, od nas nawet szczepień nie chcieli ani zgłoszeń..nic.
a wcale nie wdzierałam się oknem ani piwnicą..;)

aczkolwiek tak jak nie mam nic do wchodzenia z niezgłoszonym psem na wystawy na dworze, to tu uważam że jest to trochę nie fair względem wystawców którzy sporo płacą za zgłoszenie. i tak jest ciasno i duszno..niepotrzeba tam więcej psów..A i pewnie Twój pies zachwycony nie będzie taką rozrywką.

Posted

Hej,
Czy ktoś z Warszawy(lub okolic) wybiera się na sobotę 12/02? Poszukuję transportu dla małego owczarka szetlandzkiego i właściciela. Piesek grzecznie jeździ na kolanach :)
Oczywiście dołożę się do paliwa:)

Posted

FLY napisał(a):
aczkolwiek tak jak nie mam nic do wchodzenia z niezgłoszonym psem na wystawy na dworze, to tu uważam że jest to trochę nie fair względem wystawców którzy sporo płacą za zgłoszenie. i tak jest ciasno i duszno..niepotrzeba tam więcej psów..A i pewnie Twój pies zachwycony nie będzie taką rozrywką.

Zgadzam się, na halówkach warunki są koszmarne i nie widzę sensu pogarszać ich wprowadzaniem niezgłoszonych psów-i faktycznie rygor przy wejściach jest w przypadku halówek większy niż na otwartych wystawach.

Posted

[quote name='Gucci13']jeszcze nie, chciałam w tym hotelu co jest wystawa ale chyba psów nie wpuszczają:roll:[/QUOTE]

jeśli chodzi o hotel Zawisza to już od jakiegoś czasu nie ma miejsc. a z psami wpuszczają, jak najbardziej;)