Jump to content
Dogomania

VII Walentynkowa WPR Bydgoszcz, 12-13.02.2011

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nicnasile napisał(a):
jest gdzies jakis plan wystawy, chodzi mi o godziny etc. z gory dzieki za info, bo wybieram sie jako widz fotki porobic. z gory dzieki za info, bo na str nic nie znalazłam...

wszystko będzie pewnie z tydz przed wystawą na ich stronie.

Posted

A czy ktoś, kto już był w Bydgoszczy kojarzy czy były na stoiskach akcesoria rogz. Chcę kupić mojej obroże i smycz i nie wiem czy z netu zamawiać czy poczekać do wystawy.

Posted

Ja będę 12.02.11 w MP z Owczarkiem Szetlandzkim... jadę z okolic Piły... Casablanca ty też startujesz w MP, w sobotę?? Grupa strasza czy młodsza?? I z jakim psiakiem...?

Posted

A mi się właśnie suka rozciekła i mam dylemat jechać czy też nie. Jedyny plus,że zgłosiłam tylko na jedną wystawę bo jakbym miała tam czekać tyle h to by wszystkie samce się zleciały ...

Posted

Gucci13 napisał(a):
mam małe pytanko:)
jeśli zgłaszam psa na walentynkową i nocną to muszę za każdą osobno płacić, czy można odrazu całą kwotę ??:lol:

trzeba na obie osobno, z dopiskiem na którą czyli walentynkowa / nocna

Posted

sachma napisał(a):
ale przecież to na jedno konto, więc można jeden przelew i w tytule przelewu napisać że za dwie wystawy.

Ale w ZK proszą osobno ;)

Posted

Gucci13 napisał(a):
znacie może jakieś hotele w okolicy wystawy gdzie akceptują pieski??:)

Prosze tu masz takie hotele:
- EURO-HOTEL, Białe Błota k/Bydgoszczy - kilka kilometrów za miastem, parking, teren spacerowy dla czworonogów. Kontakt i mapka dojazdu na stronie: eurohotel.com.pl

- Hotel AKOR, ul.Ludwikowo 1, 85-502 Bydgoszcz, tel. 52-518-50-60, tel./fax 52-518-50-20, www.akorhotel.eu

- Hotel Pod Orłem, pok. 1 os. 190 PLN, pok. 2 os. 240 PLN, opłata za psa: 30 PLN http://hotelpodorlem.pl/

Kto będzie 12.02.11 w MP??

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ale w ZK proszą osobno ;)

hm a gdzie ta info jest?
Ja płaciłam jednym przelewem za obie, bez przesady chyba "dojdą" o co chodzi..zwłaszcza że w tytule jest napisane;) w zeszłym roku tak samo.

Swoją drogą ciekawe jak w tym roku z potwierdzeniami będzie.. tą kasę co wydają na niepotrzebne znaczki możnaby wydać w ciekawszy sposób..(bo jednak większość jedzie na obie wystawy, i mogłyby 2 potwierdzenia przyjść w 1 kopercie).