Jump to content
Dogomania

VII Walentynkowa WPR Bydgoszcz, 12-13.02.2011

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

netheter napisał(a):
KaRa_ ja jade z Poznania, ale nie moim samochodem, dowozi mnie matka właścicielki psa, jak byś była chętna na podroż, to mogę się popytać czy byliby w stanie cię zabrać? Tylko jakie masz psy? I ile?
Bo jeśli coś większego i w większej ilości to ona na pewno na nie - ma jeepa z białymi skórami..

Kompaktowa suczka owczarka australijskiego ;) Która bardzo grzecznie jeździ samochodem bo już tysiące km przejechała ;) oczywiście dołożyłabym się do kosztów paliwa jeśli byłaby możliwość transportu.

Posted

KaRa_ napisał(a):
Kompaktowa suczka owczarka australijskiego ;) Która bardzo grzecznie jeździ samochodem bo już tysiące km przejechała ;) oczywiście dołożyłabym się do kosztów paliwa jeśli byłaby możliwość transportu.

Ok, juz zadzwonilam do kumpeli i ona się bedzie pytać matki swojej :smile:
Bedę pisać na PW, chyba, ze wolisz smsa?

Posted

ja chciałam na obie, ale na nocnej mamy tego samego sędziego co w Gdańsku, więc nie opłaca się męczyć psa i siebie za kolejną ocenę od tej samej sędziny..

Posted

pewnie, że wpuszczą-to nie jest impreza zamknięta dla samych wystawców, ale i dla ludzi "spoza";) na miejscu przy wejściu na teren wystawy sprzedają bilety, cena ok 10-15zł.

bo rozumiem, że nie zamierzasz z psem wchodzić, tylko sama, tak?

Posted

FLY napisał(a):
pewnie, że wpuszczą-to nie jest impreza zamknięta dla samych wystawców, ale i dla ludzi "spoza";) na miejscu przy wejściu na teren wystawy sprzedają bilety, cena ok 10-15zł.

bo rozumiem, że nie zamierzasz z psem wchodzić, tylko sama, tak?

Tak, sama. Dzięki :)

Posted

Kamila i Fado napisał(a):
My wybieramy się na dzienną. Na 100%

jedziecie na sob czy nd? może bym się o miejsce pouśmiechała...... ;)

Posted

[quote name='Kamila i Fado']Jedziemy na sobotę :)

Dzięki za info, niestety ja potrzebuje na niedzielke+nocną;) Może ktoś z Olsztyna (ostródy/olsztynka..) albo Trójmiasta będzie jechał i by nas przygarnął:> Dorzucamy się do paliwa.

Posted

JA się wybieram jeśli egzaminy pozwolą.
[quote name='maciek_axa']Nas sędziuje pani Elvira Romanenkova z Rosji i Pani Wanda Kotik - zapowiada się ciekawa wystawa :cool3::cool3::cool3:
Ale fajnie:lol: Nas też pani Romanenkowa sędziuje.

[quote name='FLY']Może ktoś z Olsztyna (ostródy/olsztynka..) albo Trójmiasta będzie jechał i by nas przygarnął:> Dorzucamy się do paliwa.

Fly, co porabiasz w Olsztynie, gdzie mieszkasz?;)

Posted

Blow napisał(a):
Fly, co porabiasz w Olsztynie, gdzie mieszkasz?;)

no generalnie to tam mieszkam kiedy nie jestem na studiach;) w okolicach kortowa.. a Ty z oln? bo to co masz w podpisie to mi nic nie mówi(???)

Posted

Blow napisał(a):
Ja na odwrót-mieszkam w Gdyni, studiuję w Olku :) W O. mieszkam na Mlecznym.

Z jakim psem chodzisz po osiedlu? :cool3: Pozdrawiam również z Mlecznego :p