Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amanda-1a napisał(a):
Wiedziałam, że grzywki to rasiści :cool3:

powiem Ci że lepiej ich określić się nie da :evil_lol: a Binulek jest wzorcowym grzywem :razz::razz:

amanda-1a napisał(a):
Pewnie że możemy na "naszym" wybiegu :) Byliśmy tam dzisiaj, sporo śniegu, fajnie - można ładne fotki porobić :)
Jeszcze tylko jakiś tydzień i Pasja będzie wycieczkowana :)

SUPER!! :) brzmi ekstra - my od przyszłego weekendu jesteśmy chętni! Pasiutka niech się wycieczkuje, a ja w tym czasie niech trochę szkołę nadgonię..... :diabloti: i za tydzień można się spotykać. oby pogoda dopisała to fotki mogą być cudne :)

• 2 months later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

Jako, że Ania nie chce się pochwalić...ja to zrobię. :eviltong:
Bee uzyskał :
-Młodzieżowy Champion Polski
-Młodzieżowy Champion Litwy
-World Club Junior Winner
-III BIS Junior
i inne wygrane ale te co wypisałam są najważniejsze. :lol:
:multi:
Gratulacje tak wspaniałego chłopca. :loveu:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
I mieliby szanse na Młodzieżowy Championat Rosji, ale Ance nie chce się jechać do Rosji, chociaż już zgłosiła :eviltong:

hahahahhahahahahah :diabloti:

Posted

to w ramach minimalnej aktualizacji..... tak teraz prezentują się chłopcy:

Ulinek - zgodnie z zapowiedziami - został ogolony i to już w listopadzie :)

Niki rośnie coraz większy i coraz bardziej poważnieje :loveu:

Posted

no i Bee zmienił sie dosyć mocno odkąd pierwszy raz go tu przedstawiłam ;)

i razem z siostrzyczką - Pinki aka Euphoria Blossom Gattaca :loveu:

miło mi że ktoś jeszcze tu zagląda :P:P

Posted

[quote name='Izabela124.']

Kapitalne zdjęcie !!! :evil_lol:

[quote name='cockermaister'] ja chce grzywka !!!! :diabloti:

Hihi, ja też :loveu: i to wszystko przez Biniaczka Ani i Buenosa Izy! :diabloti:
Nikt mnie nie uprzedził, że trzeba uważać przy kontakcie - że grzywki są bardzo zaraźliwe :evil_lol:

Posted

O dzięki Bogu, jest nas więcej, hihi - już myślałam, że tylko ja zachorowałam na tę chorobę ;)
Najgorzej, że w moim przypadku naprawdę stan jest już bardzo ciężki, obawiam się, że wręcz beznadziejny ;) :lol:

Orientujecie się czy na tę przypadłość jest jakieś lekarstwo, odtrutka, szczepionka? E, na szczepionkę już za późno :lol:

Posted

cockermaister napisał(a):
ale ja już jestem chora a na razie nie mogę mieć kolejnego psiaka :-( dopiero za jakieś 10 lat .... :-( i co teraz ???

Yyyy to pozostaje spotykać się z ludźmi, którzy mają grzywki :D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='amanda-1a']O dzięki Bogu, jest nas więcej, hihi - już myślałam, że tylko ja zachorowałam na tę chorobę ;)
Najgorzej, że w moim przypadku naprawdę stan jest już bardzo ciężki, obawiam się, że wręcz beznadziejny ;) :lol:

Orientujecie się czy na tę przypadłość jest jakieś lekarstwo, odtrutka, szczepionka? E, na szczepionkę już za późno :lol:

[quote name='Izabela124.']Jedynym lekarstwem jest-grzywek ha ha

Hmmmm... no i stało się :cool3: Pojawiło się przesłodkie, czarno-białe lekarstwo :loveu:

:multi: :multi: :multi:

Posted

Iza dzieki za wstawienie zdjęć :) bardzo miło było Was poznać a Kiss jest przesłodkim dzieckiem!! Binulkowi też sie spodobał :diabloti:

a na chorobe grzywaczową faktycznie jedynym lekarstwem jest kupno grzywki i, jak Aniu sama wiesz, bardzo bardzo się cieszę, że mała królewna jest z Tobą :loveu: trzymam kciuki za pozostałych 'zarażonych'!!!!!