Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, co tu jeszcze brak ogłoszeń?!

To ja zrobię to za Anię :evil_lol:

Bee - EMPORIO ARMANI Gattaca - wybitnie obiecujący i BOB Baby! :multi:

Mały zaprezentował się świetnie, osobiście byłam przy ocenie ;) sędzia bardzo dokładnie go wymacał, mały chętnie brykał po ringu, cieszył się, a na stoliku był bardzo bardzo dzielny i się nie bał! Cud chłopak rośnie Ani! :loveu:

oby tak dalej! :) bardzo udany debiucik :)

Posted

dzięki i za kciuki i za gratki :loveu:

jestem bardzo zadowolona z małego, rzeczywiście, oby tak dalej :) reszte już opowiedziała Paula hihi. na ringu maleństwo szło prawie że profesjonalnie, na finałach urządziło rodeo - ale już mu sie należało, był zmęczony chociaż to co wyprawiał na to nie wskazywało :diabloti:

lecimy z fotkami

ćwiczenia przed oceną

i już na ringu

ząbki

pozowanko :loveu: :loveu:

Posted

Gratki, gratki, gratki. . ! ! ! :)
Maluuszek przepiękny. Będzie z niego wspaniały grzyywek...już jest. ! :loveu:
Jeszcze trochę a zostanie nowym Championem Polski...i Litwy. :)

Posted

ciasto robione przeze MNIE oczywiście (:diabloti:)

szalony Pszczół

i handling by Michał - małemu nie bardzo sie spodobało i do tego stopnia że postanowił pozakać handlerowi język :evil_lol:

Posted

Malwi sama sie dziwnie czułam z takim maluchem:eviltong: no i z tak pokazującym sie psem też inaczej sie chodzi haha

a mały sie cofnął na stoliku zapewne temu że mu słońce w oczy poświeciło :evil_lol:

Daria dzięki ciesze sie że sie podoba ;)

Posted

superowa fota :loveu: dzięki :loveu:

a my byliśmy dzisiaj na spacerku socjalizacyjno-ćwiczeniowym po mieście z Paulą, Michałem, Hanisem i Lailuchą ;) Beenulkowe zachowanie jak zwykle - bez zastrzeżeń :loveu: było bardzo fajnie

w poszukiwaniu czegoś do zjedzenia :diabloti:

Bee ustawiający sie z ciocią :)

Posted

[quote name='Maalwi']Super ,że ćwiczycie, chciałabym miec kogoś w gorzowie kto by ze mną tak poszedł poćwiczyć ;D
A Bibi w mieście też się ładnie zachowuje ogonek u góry :)
http://i1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/05%2007%202011/DSC09268.jpg ---> Hihihi tu widać wzrok ludzi z tyłu na was :D

Niee noo... FOCH.
Ja też żałuje, że nikogo nie mam. :eviltong:
Fajniutko maluch ćwiczy...i jaki wpatrzony w Cb. :loveu:

Posted

[quote name='darii_iia']Niee noo... FOCH.
Ja też żałuje, że nikogo nie mam. :eviltong:
Fajniutko maluch ćwiczy...i jaki wpatrzony w Cb. :loveu:[/QUOTE]
Dzwoniłam wczoraj do ciebie a ty nie odbierałaś i jak mam się z taką umawiać? : P
A zresztą i tak nie masz dla mnie czasu, więc się nie liczysz :diabloti:
*
A Ulinek gdzie się podział? Lailuszka jest a Ulinka nie ma?

Posted

[quote name='magdabroy']Pięknie ćwiczycie :)
A czemu Honey ma kantarek na pysku?? (czy to coś innego?)[/QUOTE]

Bo tak rozrosła się mu kufa, że kaganiec nie pasuje, a w mieście musi być w czymś na pysku, żeby straż miejska się nie czepiała :eviltong:
i tylko kantar wchodził, a i to na ścisk, że nie ma nawet opcji by go podczepiać ;) także kantar robił za kaganiec, a Honey chodził normalnie na obroży :evil_lol:

Posted

[quote name='mychaaaaa']Bo tak rozrosła się mu kufa, że kaganiec nie pasuje, a w mieście musi być w czymś na pysku, żeby straż miejska się nie czepiała :eviltong:
i tylko kantar wchodził, a i to na ścisk, że nie ma nawet opcji by go podczepiać ;) także kantar robił za kaganiec, a Honey chodził normalnie na obroży :evil_lol:[/QUOTE]

U was w miescie karają, jak pies jest bez kagańca?