Joanna Karasiewicz Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Super Bee cwiczy oby tak dalej, Ulinkowe focie z jachtu super ja nie takich wypraw choroba morska mnie dopada jedyny transport wodny to kajak hi hi, gdzie debiucik maluszka? Quote
maga18 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 POWODZENIA JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
chrupcia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/5-29.jpg cóż za miłość :loveu: ;) Ania trzymam MOCNO kciuki !!!!:kciuki: na pewno pójdzie Wam świetnie :loveu: :kciuki: czekam na wiadomości :razz: Quote
darii_iia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Gratkii. ! Maluszek pięknie sobie poradził. :) (z tego co słyszałam) Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 My tez juz Gratulujemy Brawo Brawo Brawo Quote
mychaaaaa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ania, co tu jeszcze brak ogłoszeń?! To ja zrobię to za Anię :evil_lol: Bee - EMPORIO ARMANI Gattaca - wybitnie obiecujący i BOB Baby! :multi: Mały zaprezentował się świetnie, osobiście byłam przy ocenie ;) sędzia bardzo dokładnie go wymacał, mały chętnie brykał po ringu, cieszył się, a na stoliku był bardzo bardzo dzielny i się nie bał! Cud chłopak rośnie Ani! :loveu: oby tak dalej! :) bardzo udany debiucik :) Quote
kalyna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 no to gratulacje :multi: z małego Bee rośnie mistrz :) Quote
psyja Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 dzięki i za kciuki i za gratki :loveu: jestem bardzo zadowolona z małego, rzeczywiście, oby tak dalej :) reszte już opowiedziała Paula hihi. na ringu maleństwo szło prawie że profesjonalnie, na finałach urządziło rodeo - ale już mu sie należało, był zmęczony chociaż to co wyprawiał na to nie wskazywało :diabloti: lecimy z fotkami ćwiczenia przed oceną i już na ringu ząbki pozowanko :loveu: :loveu: Quote
Maalwi Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Hihi tak śmiesznie wyglądasz Aniu z innym psem na ringu niż Z Ulim ;) http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/Olsztyn%202011/DSC09033.jpg - skąd ja znam ten chwyt pod brzuchem, by pies się nie cofał :D Quote
psyja Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 finałowy pokaz umiejętności lotniczych Pszczoły:diabloti: te fotki autorstwa Pauli i z poza ringu z ciocią :loveu: :loveu: Quote
darii_iia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Gratki, gratki, gratki. . ! ! ! :) Maluuszek przepiękny. Będzie z niego wspaniały grzyywek...już jest. ! :loveu: Jeszcze trochę a zostanie nowym Championem Polski...i Litwy. :) Quote
psyja Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 szaleniec chwila na oddech dachowanie :lol: i druga próba Quote
psyja Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 ciasto robione przeze MNIE oczywiście (:diabloti:) szalony Pszczół i handling by Michał - małemu nie bardzo sie spodobało i do tego stopnia że postanowił pozakać handlerowi język :evil_lol: Quote
psyja Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Malwi sama sie dziwnie czułam z takim maluchem:eviltong: no i z tak pokazującym sie psem też inaczej sie chodzi haha a mały sie cofnął na stoliku zapewne temu że mu słońce w oczy poświeciło :evil_lol: Daria dzięki ciesze sie że sie podoba ;) Quote
Maalwi Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tą różową smyczką ujmujesz mu na jego jakże wielkiej męskości ;D Ale przynajmniej pasuje do marynarki hihihi ;) Quote
maga18 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 super fotki, Bee wyglada cudnie i zachowuje sie rewelacyjnie :multi: to jak skacze Psyji na rece jest kapotalne :loveu: i ja mam jedna focie :loveu: Quote
psyja Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 superowa fota :loveu: dzięki :loveu: a my byliśmy dzisiaj na spacerku socjalizacyjno-ćwiczeniowym po mieście z Paulą, Michałem, Hanisem i Lailuchą ;) Beenulkowe zachowanie jak zwykle - bez zastrzeżeń :loveu: było bardzo fajnie w poszukiwaniu czegoś do zjedzenia :diabloti: Bee ustawiający sie z ciocią :) Quote
Maalwi Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Super ,że ćwiczycie, chciałabym miec kogoś w gorzowie kto by ze mną tak poszedł poćwiczyć ;D A Bibi w mieście też się ładnie zachowuje ogonek u góry :) http://i1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/05%2007%202011/DSC09268.jpg ---> Hihihi tu widać wzrok ludzi z tyłu na was :D Quote
darii_iia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Maalwi']Super ,że ćwiczycie, chciałabym miec kogoś w gorzowie kto by ze mną tak poszedł poćwiczyć ;D A Bibi w mieście też się ładnie zachowuje ogonek u góry :) http://i1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/05%2007%202011/DSC09268.jpg ---> Hihihi tu widać wzrok ludzi z tyłu na was :D Niee noo... FOCH. Ja też żałuje, że nikogo nie mam. :eviltong: *** Fajniutko maluch ćwiczy...i jaki wpatrzony w Cb. :loveu: Quote
Maalwi Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='darii_iia']Niee noo... FOCH. Ja też żałuje, że nikogo nie mam. :eviltong: *** Fajniutko maluch ćwiczy...i jaki wpatrzony w Cb. :loveu:[/QUOTE] Dzwoniłam wczoraj do ciebie a ty nie odbierałaś i jak mam się z taką umawiać? : P A zresztą i tak nie masz dla mnie czasu, więc się nie liczysz :diabloti: * A Ulinek gdzie się podział? Lailuszka jest a Ulinka nie ma? Quote
*Magda* Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pięknie ćwiczycie :) A czemu Honey ma kantarek na pysku?? (czy to coś innego?) Quote
mychaaaaa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='magdabroy']Pięknie ćwiczycie :) A czemu Honey ma kantarek na pysku?? (czy to coś innego?)[/QUOTE] Bo tak rozrosła się mu kufa, że kaganiec nie pasuje, a w mieście musi być w czymś na pysku, żeby straż miejska się nie czepiała :eviltong: i tylko kantar wchodził, a i to na ścisk, że nie ma nawet opcji by go podczepiać ;) także kantar robił za kaganiec, a Honey chodził normalnie na obroży :evil_lol: Quote
Maalwi Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='mychaaaaa']Bo tak rozrosła się mu kufa, że kaganiec nie pasuje, a w mieście musi być w czymś na pysku, żeby straż miejska się nie czepiała :eviltong: i tylko kantar wchodził, a i to na ścisk, że nie ma nawet opcji by go podczepiać ;) także kantar robił za kaganiec, a Honey chodził normalnie na obroży :evil_lol:[/QUOTE] U was w miescie karają, jak pies jest bez kagańca? Quote
Recommended Posts