Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joanna widziałam. :) Piękny nabytek... Aniu... Może foteczki kochanej pszczółki noi oczywiście Uliego. A kiedy odwiedzisz naszą galerię? Bo czekam, czekam i naczekać się nie mogę... :(

Posted

kalyna napisał(a):
Asiu czyżby kolejny Grzywek? może tym razem hl?

**
Ale wy teraz macie zabawy, których końca nie widać :D
i jakie suche i czyste są :D chyba załamałabym się jak takie wróciłyby do domu :)

Nio i Bee juz zaczyna kombinować :) jeszcze trochę i Uli się nauczy :D

już sie wyjaśniła Asi tajemnica haha :) zabawy są non stop, mnie troche przeraża jak widzę co małe wyrabia z włosem Ulego.. no ale co zrobie:D Bee jest za to ciągany za uszy hahah. ja już przyzwyczajona jestem, jak siedzimy na działeczce to po porannym bieganku białas właśnie tak wygląda, no może nie aż tak bo jak Uli biegał sam to do połowy był mokry. małego pszczoła poprzeciągał po trawie jak szmate:diabloti:

Polari napisał(a):
To dobrze że uszka stoją. ;) A Uli faktycznie cierpliwy co do braciszka i opanowany. :) Hi, hi jakie brudaski... :-D W domu było kompu, kompu?

nie było kąpanka tylko przegląd od kleszczy i zawijanie w ręczniki:D

maga18 napisał(a):
superowo razem wygladaja!!! :laola:
i ta czystosc PO bieganiu..... mnie przeraża :evil:

mnie już przestała przerażać:diabloti:

Iza. napisał(a):
Tak patrze, na te ich zabawy i Uli chyba nie będzie miał już takiego ładnego włosa :diabloti:

nic nie mów ;( ;( aż mnie boli jak Bee wyszarpuje mu kłaki!!!

Posted

[quote name='mychaaaaa']Bo to para hodowlana ma być... nowoczesna, bo gejowska :eviltong:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2-24.jpg moje kochanie najcudowniejsze najpiękniejsze i najwspanialsze :loveu:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/21-5.jpg hahahah Uli wystylizowany na morką włoszkę :diabloti:

A małe mokre... rozkoszne :loveu:

buziaki dla ukochanej uliskowej cioci :loveu:

[quote name='Maalwi']Jaki mały pszczół fajny : ) pół braciszek Bibianny ;)

;)

[quote name='Joanna Karasiewicz']Nowy nabytek w mojej galerii zapraszam

już widziałam hihihi

[quote name='Polari']Joanna widziałam. :) Piękny nabytek... Aniu... Może foteczki kochanej pszczółki noi oczywiście Uliego. A kiedy odwiedzisz naszą galerię? Bo czekam, czekam i naczekać się nie mogę... :(

zawsze piszesz akurat kiedy mam wrzucać foty:D haha

galerie odwiedzałam, masz bardzo fajne dzieczynki, zaraz znowu popatrze

Pszczół - ostatnie fotki z Dzikich, próbowaliśmy dzisiaj bieganka na ringówce;)

Posted

z Ulinkiem byliśmy na zawodach jeździeckich razem z 'psią szkołą', braliśmy udział w kolejnych pokazikach i krótkich prezentacjach ras, oprócz tego były konkursy:lol:

mamooooo daj mi spokój

konkurs na przywołanie - mój chłopiec wolał zjeść rozrzucone po drodze kiełbaski niż polecieć prosto do pańci :evil_lol: pozaczepiania zabawek też sobie nie odmówił hihi

konkurs jedzenia na czas - pierwszą runde Uli wygrał:razz:

Posted

Ha, ha to widzisz. :-D Ja normalnie jestem MEDIUM. :evil_lol: He, he Ale komentarza nigdy nie wpisałaś. :( Taki mały a jak super na ringówce wygląda. :loveu: Ulinek super. :multi: Moja Mycha to by wszystkie rundy w jedzeniu wygrała. :razz: No ale medium to naprawdę. :eviltong: Aż gadam w nocy. :lol: Raz powiedziałam 700 zł. :evil_lol:

Posted

jeszcze wpisze, wpisze

mały wariat wymyślił różne wersje biegania na ringówce, mam foty jak na dwóch nogach w podskokach kica, było też gryzienie smyczki, galopowanie, skakanie wzdłuż, wszerz itd :diabloti: momentami był jednak ogarnięty :D

labki są w jedzeniu niepokonane, z Ulim własnie w 2 rundzie wygrał labek:eviltong: no ale gdzie grzywkom do laba, przecież mój księciunio musi powąchać, wziąć, wyjąć z miski i dopiero można jeść. lab w 2 sekundy tylko wciągał kiełbase nosem :D:D

Posted

Polari napisał(a):
He, he Ale komentarza nigdy nie wpisałaś.

A to jakiś przymus jest?? Wydaje mi się, że każdy udziela się gdzie chce, a nie jak na fotka.pl - ja ci daję 10, ty mi też daj. Widać Ania nie ma co komentować w Twojej galerii - i chyba nic na siłę? :P

Posted

Bee na ringowce chodzi zawodowo :multi: oby tak dalej!!!

a Tami to suczka z Roingold?

ja ogladam wszystkie galerie a w żadnej prawie nie pisze hahaha :grins:

Posted

pszczół ma swoje własne metody chodzenia na ringówce, odkrył że najfajniej jest podskakiwać na dwóch łapkach w góre:evil_lol: ale na tych fotach rzeczywiście wyszło fajowo. zgadza sie, sunia to Temida Roingold;) trafiła do super domku i jest prześliczna królewna z niej

a ja za chwileczke ide po raz pierwszy prać małe - golenie już za nami :multi::multi:

Posted

darii_iia napisał(a):
łoo, pięknie ćwiczycie. ;)
Aż się boję jak kiedyś będę musiała z nimi konkurować. :D

aaaa tam, będziecie wymieniać się klasami ;) a poza tym daleeeko mamy do Was na wystawy ;)

Posted

Ulinek super, a Pszczół pięknie się ustawia ( miodzio ). :) Więcej, więcej fot! :-D Ja teraz ćwiczę w szkolę Poloneza na bal. :mdleje:Tragedia!

Posted

[quote name='chrupcia']http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/6-20.jpg :loveu: zakochana jestem w nim po same uszy :loveu:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2-27.jpg postawa miodzio :cool3:

:loveu::loveu: ja też hihihi

dziękujemy, mały zmienił sobie u mnie status z nieustawialnego na super ustawiającego się :D

[quote name='darii_iia']łoo, pięknie ćwiczycie. ;)
Aż się boję jak kiedyś będę musiała z nimi konkurować. :D

a ćwiczymy ćwiczymy, nie ma się co bać hihi jeździmy przecież na różne wystawki poza tym Lucek to też bardzo ładny piesek ;)

[quote name='mychaaaaa']aaaa tam, będziecie wymieniać się klasami ;) a poza tym daleeeko mamy do Was na wystawy ;)

no właśnie :eviltong:

[quote name='Polari']Ulinek super, a Pszczół pięknie się ustawia ( miodzio ). :) Więcej, więcej fot! :-D Ja teraz ćwiczę w szkolę Poloneza na bal. :mdleje:Tragedia!

to prawda :) haha galeria i tak tonie w fotach :eviltong: non stop ostatnio coś dodawałam. oj tam, Pszczół nauczył sie stawać to Ty nauczysz sie poloneza :diabloti:

Posted

kalyna dzięki, kciuki się napewno przydadzą ;)

Bee poznał dzisiaj Haniego i Laile Pauli, kombinowałam na wszystkie strony jak ich ze sobą zapoznać żeby maluch sie nie przestraszył za mocno a tymczasem na nim nowa znajomość nie zrobiła żadnego wrażenia:D nie przestraszył się ani Haniego i jego rozmiarów, ani Laili i jej ataków. co więcej - Lailucha mało potem nie zamęczył próbując zmusić do zabawy :)