Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaga. napisał(a):
zgoda pod warunkiem że dostanę na warunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widzę tu o jedno słowo 'warunek' za dużo..:diabloti::diabloti:

mychaaaaa napisał(a):
ma piękny uśmiech, piękniejszy od samojeda - i to jest ogromny komplement z mojej strony :loveu:

no nie wierzę że to napisałaś! szepnęłam Uliskowi na uszko i stwierdził że jutro będzie przymilny dla ukochanej cioteczki:loveu:

Jaga. napisał(a):
nie ja chcę po Honeyu i Dokisiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja też!!!!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Ulinek się fajnie zmieścił pod płotkiem. :-D On sobie myśli - Ja się nie zmieszcze?! Proszę i co widzisz zmieściłem się! :-D Ale jego miny są zabójcze.

Posted

Polari napisał(a):
Jak Ulinek się fajnie zmieścił pod płotkiem. :-D On sobie myśli - Ja się nie zmieszcze?! Proszę i co widzisz zmieściłem się! :-D Ale jego miny są zabójcze.

oo tak, chłopiec ma mimike niesamowitą:D

dianusia921 napisał(a):

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/3-9.jpg cudeńko :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/1-9.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Kiedy wspólny spacerek? :cool3:

dzięki;)
wspólny spacerek pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.. my teraz jesteśmy 2 dni w Białym i ruszamy na Opole więc myśle że końcówka przyszłęgo tygdonia:) co Ty na to?

foty z dzisiejszej wizyty u Izy, wszystkie jej autorstwa

i krótki trening

ahhh jak ja bym chciała żeby chłopiec na wystawie chociaż tak się prezentował!

Posted

Prawdziwy chłopak wystawowy. :lol!: Super wywala ten jęzor bo taki długi. :loveu: A na drugim zdjęciu - pańciu co ty ode mnie chcesz?! Nie mogę się spokojnie pobawić! :mad:

Posted

Jaga. napisał(a):

;)

Maalwi napisał(a):
Świetne fotki,Ulinek prześliczny :)

dzięki:)

immortal napisał(a):
Śliczny chłopiec z niego i jak cudnie się wystawia!

z tym wystawianiem to tak tylko szkoda że nie na wystawach hihi

Polari napisał(a):
Prawdziwy chłopak wystawowy. :lol!: Super wywala ten jęzor bo taki długi. :loveu: A na drugim zdjęciu - pańciu co ty ode mnie chcesz?! Nie mogę się spokojnie pobawić! :mad:

oooo nie, mama zawsze kontroluje:diabloti: Ulinek nie ma chwili spokoju haha

kalyna napisał(a):
ja tam mówię, że on da rade tak ładnie stać :) albo i nawet ładniej :)
aaa to Tobie jest tak ciepło :D

zobaczymy;) w piątek z rana wyjeżdżamy na Opole
a ciepło, w cieniu było 23 stopnie w słońcu wolę nie wiedzieć:D ale było suuuuper

Jaga. napisał(a):
gdzie tam ciepło, przecież kozaki ma :D :D :D

i to wełniane:diabloti:

Posted

Witam ;). Uli jest boski, to mój ideał grzywka (chociaż nie tylko on :cool3:):loveu:. Nawet mojej mamie się podoba, a ona...no...jest dosyć wybredna :lol:

Posted

Kingaa. napisał(a):
Witam ;). Uli jest boski, to mój ideał grzywka (chociaż nie tylko on :cool3:):loveu:. Nawet mojej mamie się podoba, a ona...no...jest dosyć wybredna :lol:

witamy w galerii;) cieszę się, że się chłopiec podoba. moi rodzice też nie byli przekonani a teraz zakochani zupełnie w śmierdzielku:) widać tak to jest trzeba tylko na dobrego psa trafić żeby pokazać starszyźnie haha

Posted

magdabroy napisał(a):
Witam się w galerii :p
Jaki bujny włos ma ten Uli :crazyeye: Masakra.

Trzymam kciuki za wystawę w Opolu. Ja będę napewno w sobotę jak będą ONki i być może wpadnę też w niedzielę, jak będą wystawiane mastiffy. Może i Was uda mi się gdzieś wypatrzyć ;)

witamy:multi:
a tak, na brak włosa chłopiec nie narzeka;) chociaż ja sie tam raczej cieszę hihi

nie dziękujemy za kciuki! chętnie w Opolu się zobaczymy, wystawiasz ONa czy jako widz?

Posted

psyja napisał(a):
nie dziękujemy za kciuki! chętnie w Opolu się zobaczymy, wystawiasz ONa czy jako widz?

Narazie jako widz, ale jeśli się w to wkręce to zacznę wystawiać moją Torę :D

O której są wystawiane Grzywki??

Posted

A niedługo z tego co czytałam zawita do Ciebie drugi piękny grzywek :loveu:. I ja nie wiem jak kiedyś mogły mi się grzywacze nie podobać. Teraz jestem obłędnie zakochana, tak jak w cavikach i troszkę mniej niż w leonkach, ale to już w ogóle nieosiągalne marzenie :loveu:. Uli ma przepiękną szatę i kolorek super ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Narazie jako widz, ale jeśli się w to wkręce to zacznę wystawiać moją Torę :D

O której są wystawiane Grzywki??

no to trzymam kciuki za wkręcenie się;)

wg planu w sobotę grzywacze idą od 10:30, niedziela 11:45

Kingaa. napisał(a):
A niedługo z tego co czytałam zawita do Ciebie drugi piękny grzywek :loveu:. I ja nie wiem jak kiedyś mogły mi się grzywacze nie podobać. Teraz jestem obłędnie zakochana, tak jak w cavikach i troszkę mniej niż w leonkach, ale to już w ogóle nieosiągalne marzenie :loveu:. Uli ma przepiękną szatę i kolorek super ;)

aa tak przystojniak Dokis:loveu: hihi mi też się kiedyś nie podobały, moja ciotka ma suke z Complementu, takiego true hairless z paroma włosami na całe ciało, masą parchów i zawsze uważałam że grzywacze są obrzydliwe:eviltong:
być może zbiera się na kolejną grzywkomaniaczkę..?:diabloti: dzięki

Chantell napisał(a):
jakie puchacze :loveu:

;)

Posted

[quote name='Joanna Karasiewicz']Aniu do zobaczenia jutro na ringu juz doczekac sie nie mogę, choc tydzień w pracy był okropny duzo pracy mało odpoczynku jeszcze dzisiaj siedze w pracy 12 godz a tu jeszcze Kolcia trzeba zrobić, masakra[/QUOTE]

Asiu doczekać się nie mogę na jutrzejsze spotkanie;) bierzesz Kayeczka czy tylko Kolcia?
my też zmęczeni bardzo, już w Opolu ale droga była słaba i jechaliśmy 9 godzin.. a też trzeba jeszcze chłopca przygotować

Posted

[quote name='psyja']Asiu doczekać się nie mogę na jutrzejsze spotkanie;) bierzesz Kayeczka czy tylko Kolcia?
my też zmęczeni bardzo, już w Opolu ale droga była słaba i jechaliśmy 9 godzin.. a też trzeba jeszcze chłopca przygotować[/QUOTE]

Miałam wziąć Kaya ale niestety mój mąż mnie nie zawozi wiec tylko Kolcio będzie, jak dobrze pójdzie to Kaya do Leszna zgłoszę i pojadę z Jagą