Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i tak oto w zagmatwanych warunkach tren księciunio zawładną jej sercem i będą razem z Ulinkiem żyć długo i szczęśliwie :)
Ehh brzmi to prawie jak baśń, ale i tak swój na swojego trafi :)

Posted

oj tak;) chłopiec pp był trochę... nie planowany. ale do reszty mnie w sobie rozkochał:loveu::loveu::loveu:

a apropo baśni, królów, książąt - niech ktoś mi powie że Ulinek nie jest prawdziwym księciuniem:D żebym potrafiła to bym mu napewno korone dokleiła haha

[SIZE="1"]'z takimi jak ty to ja nie gadam'

Posted

Ha ha ha no jeżeli księciunio to swoje fochy ma i przyzwyczaić się musisz. :evil_lol: Superaśny grzywek, taką ciekawośc we mnie budzi przez taki umaszczenie. :loveu: Zapraszam Cię do mojej galeri. :p

Posted

Jaga. napisał(a):
buahahahhahahahahahahhahaha ale FOCH

:diabloti::diabloti: uwielbiam jego mimike i gesty:evil_lol:

kalyna napisał(a):
jak na księciunia przypadło to swoje fochy ma ;)

kochana, ależ oczywiście;)

Polari napisał(a):
Ha ha ha no jeżeli księciunio to swoje fochy ma i przyzwyczaić się musisz. :evil_lol: Superaśny grzywek, taką ciekawośc we mnie budzi przez taki umaszczenie. :loveu: Zapraszam Cię do mojej galeri. :p

witamy w galerii:)
a powiem Ci że się już rzeczywiście przyzwyczaiłam hihi. wpadnę do galerii, widzę że masz labka:) uwielbiam laby za ich charakter! jak kiedyś staną się mniej popularne to jakiś być może ze mną zamieszka;)

mychaaaaa napisał(a):

ja też:diabloti:

FOTY z dzisiaj - pogoda była tak śliczna że nie mogłam się powstrzymać od natrzaskaniu paru zdjęć mojemu najlepsiejszemu modelowi;)

:loveu:

kontrola terenu

Posted

Iza. napisał(a):
Strasznie Ulinek statyczny na tych Twoich fotach :lol:

bo do dynamicznych nie umiem ustawić ostrości i wychodzą zamazane = nie ma co pokazywać:diabloti:

Posted

psyja napisał(a):
bo do dynamicznych nie umiem ustawić ostrości i wychodzą zamazane = nie ma co pokazywać:diabloti:

I tak też myślałam :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
I tak też myślałam :diabloti:

:evil_lol:

Polari napisał(a):
Ha, ha, ha jaki jęzor wywalony na 3 zdjęciu wygląda porostu bosko. :loveu: A jak się ślicznie ustawia. :-D

cieszę się że się podoba:)

jeszcze krótki opisik jak to chłopiec odkrył skrót

ciekawe czy się zmieszczę...???

chyba jednak nie

drugie podejście............

ufff udało się!:multi:

Posted

A ja podstępem tacie pokazałam Ulinka (bo tylko jego zdążyłam :() i był zachwycony :D nie mógł uwierzyć że to grzywek i od razu pytanie o sierść no to dałam wykład :) i się uśmiechnął.. ale jemu to typowo Ulinek się podoba i jego umaszczenie...
żałuje tylko tego, że więcej nie zdążyłam pokazać.. ale wszystko przede mną :)

Posted

Sylwia K napisał(a):

dzięki;)

kalyna napisał(a):
A ja podstępem tacie pokazałam Ulinka (bo tylko jego zdążyłam :() i był zachwycony :D nie mógł uwierzyć że to grzywek i od razu pytanie o sierść no to dałam wykład :) i się uśmiechnął.. ale jemu to typowo Ulinek się podoba i jego umaszczenie...
żałuje tylko tego, że więcej nie zdążyłam pokazać.. ale wszystko przede mną :)

hihi o tak, Ulinek topi serca:)
ja już to chyba kiedyś pisałam w galerii, że mój tato nawet nie chciał słyszeć o psie niższym niż za kolano. w końcu w to sumie wymusiłam grzywka:diabloti: tata jak zobaczył go pierwszy raz to powiedział tylko 'noo... myślałem że jest brzydszy', ale widać było że mu się spodobał:) później, dzień po dniu coraz bardziej się zakochiwał w słodziaku, aż doszło do tego że 20 razy dziennie wparowywał mi do pokoju żeby popatrzeć na maluszka:D do tej pory zresztą często zachodzi z pytaniem 'gdzie Uli?' 'co robi?'.
za to żeby przekonać mame do drugiego grzywka, pokazywałam jej foty Jagi:D wtulonych w siebie Johnnego i Goldie. i co? i podziałało:D mama się zachwycała, że jak super kiedy są dwa, ale fajnie i że w sumie to też byśmy mogli tak mieć. i co? i będziemy mieć:) mam tylko nadzieje że Ulinek z Dokisem też będą tak słodko spać haha

Posted

psyja napisał(a):

za to żeby przekonać mame do drugiego grzywka, pokazywałam jej foty Jagi:D wtulonych w siebie Johnnego i Goldie. i co? i podziałało:D mama się zachwycała, że jak super kiedy są dwa, ale fajnie i że w sumie to też byśmy mogli tak mieć. i co? i będziemy mieć:) mam tylko nadzieje że Ulinek z Dokisem też będą tak słodko spać haha

ej :diabloti: należy mi się jakiś % za to :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):
ej :diabloti: należy mi się jakiś % za to :diabloti:

mogę tylko zaproponować miejsce w kolejce do oczekiwania na szczeniaka po Dokisie buhahah:evil_lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
zgoda pod warunkiem że dostanę na warunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z miotu po Ulim i Dokisie :diabloti:
Ulinek, mój chłopczyk, jak zawsze zniewalający :) ma piękny uśmiech, piękniejszy od samojeda - i to jest ogromny komplement z mojej strony :loveu: