kalyna Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 i tak oto w zagmatwanych warunkach tren księciunio zawładną jej sercem i będą razem z Ulinkiem żyć długo i szczęśliwie :) Ehh brzmi to prawie jak baśń, ale i tak swój na swojego trafi :) Quote
psyja Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 oj tak;) chłopiec pp był trochę... nie planowany. ale do reszty mnie w sobie rozkochał:loveu::loveu::loveu: *** a apropo baśni, królów, książąt - niech ktoś mi powie że Ulinek nie jest prawdziwym księciuniem:D żebym potrafiła to bym mu napewno korone dokleiła haha [SIZE="1"]'z takimi jak ty to ja nie gadam' Quote
kalyna Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 jak na księciunia przypadło to swoje fochy ma ;) Quote
Polari Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ha ha ha no jeżeli księciunio to swoje fochy ma i przyzwyczaić się musisz. :evil_lol: Superaśny grzywek, taką ciekawośc we mnie budzi przez taki umaszczenie. :loveu: Zapraszam Cię do mojej galeri. :p Quote
mychaaaaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/lol.jpg i za to Ulinka kocham :loveu: Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Jaga. napisał(a):buahahahhahahahahahahhahaha ale FOCH :diabloti::diabloti: uwielbiam jego mimike i gesty:evil_lol: kalyna napisał(a):jak na księciunia przypadło to swoje fochy ma ;) kochana, ależ oczywiście;) Polari napisał(a):Ha ha ha no jeżeli księciunio to swoje fochy ma i przyzwyczaić się musisz. :evil_lol: Superaśny grzywek, taką ciekawośc we mnie budzi przez taki umaszczenie. :loveu: Zapraszam Cię do mojej galeri. :p witamy w galerii:) a powiem Ci że się już rzeczywiście przyzwyczaiłam hihi. wpadnę do galerii, widzę że masz labka:) uwielbiam laby za ich charakter! jak kiedyś staną się mniej popularne to jakiś być może ze mną zamieszka;) mychaaaaa napisał(a):http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/lol.jpg i za to Ulinka kocham :loveu: ja też:diabloti: FOTY z dzisiaj - pogoda była tak śliczna że nie mogłam się powstrzymać od natrzaskaniu paru zdjęć mojemu najlepsiejszemu modelowi;) :loveu: kontrola terenu Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 pozowanko upał, pozowanko, bieganko wymęczyły chłopca:D i ćwiczenia przed Opolem - Ulinek zachwycony!!!:diabloti: Quote
Iza. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Strasznie Ulinek statyczny na tych Twoich fotach :lol: Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Iza. napisał(a):Strasznie Ulinek statyczny na tych Twoich fotach :lol: bo do dynamicznych nie umiem ustawić ostrości i wychodzą zamazane = nie ma co pokazywać:diabloti: Quote
Iza. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 psyja napisał(a):bo do dynamicznych nie umiem ustawić ostrości i wychodzą zamazane = nie ma co pokazywać:diabloti: I tak też myślałam :diabloti: Quote
Polari Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ha, ha, ha jaki jęzor wywalony na 3 zdjęciu wygląda porostu bosko. :loveu: A jak się ślicznie ustawia. :-D Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Iza. napisał(a):I tak też myślałam :diabloti: :evil_lol: Polari napisał(a):Ha, ha, ha jaki jęzor wywalony na 3 zdjęciu wygląda porostu bosko. :loveu: A jak się ślicznie ustawia. :-D cieszę się że się podoba:) jeszcze krótki opisik jak to chłopiec odkrył skrót ciekawe czy się zmieszczę...??? chyba jednak nie drugie podejście............ ufff udało się!:multi: Quote
Jaga. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 http://1.1.1.5/bmi/i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/8-7.jpg kocham go za to :diabloti: cwaniaczek jak sobie pełznie :) Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Jaga. napisał(a):http://1.1.1.5/bmi/i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/8-7.jpg kocham go za to :diabloti: czyżby za ten pełen politowania i wyższości wzrok?:diabloti: Quote
Sylwia K Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/8-7.jpg prześliczny jest Quote
kalyna Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 A ja podstępem tacie pokazałam Ulinka (bo tylko jego zdążyłam :() i był zachwycony :D nie mógł uwierzyć że to grzywek i od razu pytanie o sierść no to dałam wykład :) i się uśmiechnął.. ale jemu to typowo Ulinek się podoba i jego umaszczenie... żałuje tylko tego, że więcej nie zdążyłam pokazać.. ale wszystko przede mną :) Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Sylwia K napisał(a):http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/8-7.jpg prześliczny jest dzięki;) kalyna napisał(a):A ja podstępem tacie pokazałam Ulinka (bo tylko jego zdążyłam :() i był zachwycony :D nie mógł uwierzyć że to grzywek i od razu pytanie o sierść no to dałam wykład :) i się uśmiechnął.. ale jemu to typowo Ulinek się podoba i jego umaszczenie... żałuje tylko tego, że więcej nie zdążyłam pokazać.. ale wszystko przede mną :) hihi o tak, Ulinek topi serca:) ja już to chyba kiedyś pisałam w galerii, że mój tato nawet nie chciał słyszeć o psie niższym niż za kolano. w końcu w to sumie wymusiłam grzywka:diabloti: tata jak zobaczył go pierwszy raz to powiedział tylko 'noo... myślałem że jest brzydszy', ale widać było że mu się spodobał:) później, dzień po dniu coraz bardziej się zakochiwał w słodziaku, aż doszło do tego że 20 razy dziennie wparowywał mi do pokoju żeby popatrzeć na maluszka:D do tej pory zresztą często zachodzi z pytaniem 'gdzie Uli?' 'co robi?'. za to żeby przekonać mame do drugiego grzywka, pokazywałam jej foty Jagi:D wtulonych w siebie Johnnego i Goldie. i co? i podziałało:D mama się zachwycała, że jak super kiedy są dwa, ale fajnie i że w sumie to też byśmy mogli tak mieć. i co? i będziemy mieć:) mam tylko nadzieje że Ulinek z Dokisem też będą tak słodko spać haha Quote
Jaga. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 psyja napisał(a): za to żeby przekonać mame do drugiego grzywka, pokazywałam jej foty Jagi:D wtulonych w siebie Johnnego i Goldie. i co? i podziałało:D mama się zachwycała, że jak super kiedy są dwa, ale fajnie i że w sumie to też byśmy mogli tak mieć. i co? i będziemy mieć:) mam tylko nadzieje że Ulinek z Dokisem też będą tak słodko spać haha ej :diabloti: należy mi się jakiś % za to :diabloti: Quote
psyja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Jaga. napisał(a):ej :diabloti: należy mi się jakiś % za to :diabloti: mogę tylko zaproponować miejsce w kolejce do oczekiwania na szczeniaka po Dokisie buhahah:evil_lol: Quote
Jaga. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 zgoda pod warunkiem że dostanę na warunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jaga. napisał(a):zgoda pod warunkiem że dostanę na warunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z miotu po Ulim i Dokisie :diabloti: Ulinek, mój chłopczyk, jak zawsze zniewalający :) ma piękny uśmiech, piękniejszy od samojeda - i to jest ogromny komplement z mojej strony :loveu: Quote
Jaga. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 mychaaaaa napisał(a):Z miotu po Ulim i Dokisie :diabloti: nie ja chcę po Honeyu i Dokisiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts