Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 samogrzywaczojed :D psyja pełen szacuj :) ładniutko pracuje chłopak, ale jego spokój mnie zadziwia, mój to jak pracuje to w pełnym pędzie, nosi go nie potrafi normalnie usiąść tylko wali tym tyłkiem o ziemię i siedzi i się cieszy baranek jeden - no co ładnie zrobiłem ładnie ładnie dawaj smaka następna komenda chcę ćwiczyć noooo kalyna napisał(a): Wiem Ania będzie miała suczkę, a ty maleństwo od niej :) ja bym stawiała na odwrotną kombinację :D Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):ja bym stawiała na odwrotną kombinację :D I żadna nie ma racji :eviltong: choć blisko jest ;) Jaga, nazwa naszej nowej rasy jest świetna! Jesteśmy na etapie ustaleń z Anią warunków krycia ;) i co zrobimy jeśli nie wyjdzie jakimś cudem miotu ;) Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 hmm no to myślimy dalej... Ania chce samojeda :) więc ja Hanuś urodzi dzieciaczki to będzie jednego chcieć :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ja też chcę dzieciaka po Honeyu, najlepiej żeby to była córeczka tak śliczna jak tatuś :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):hmm no to myślimy dalej... Ania chce samojeda :) więc ja Hanuś urodzi dzieciaczki to będzie jednego chcieć :) Ja już próbowałam Anię namówić na sukę samojeda :eviltong: ale linienie ją przeraża... a raczej jej mamę ;) Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 oj no co Ty, jak z Haniego i Dokisa mógłby nie wyjść miot:roll::diabloti: na samka raczej nie ma szans u nas:eviltong: Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):oj no co Ty, jak z Haniego i Dokisa mógłby nie wyjść miot:roll::diabloti: Ciekawe czy dzieci byłyby ładne? :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja a Uli nie linieje? bo moje gnojki puszczają włos ;/ fakt że jest go bardzo mało ale jest biały i za każdym razem jak gdzieś wychodzę to muszę czyścić spodnie. nie wyobrażam sobie samka w domu, są cudne ale jakby mi tak puścił futro to jedno z nas musiałoby zginąć :diabloti: mychaaa podziwiam :);) [quote name='mychaaaaa']Ciekawe czy dzieci byłyby ładne? :) też pytanie :eviltong: byłyby boskie i by miały zajebiste główki :diabloti: kiedyś Wam wyjaśnię czemu ja się tak brechtam zawsze z tych główek Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Jaga.']nie wyobrażam sobie samka w domu, są cudne ale jakby mi tak puścił futro to jedno z nas musiałoby zginąć :diabloti: mychaaa podziwiam :);) Jakoś daję sobie radę... już przyzwyczaiłam się, że codziennie trzeba na kolanach dywan z sierści szorować i jakoś nie odczuwam tego ;) a w łazience leżą dwa wielkie worki wełny do uprzędzenia ;) też pytanie :eviltong: byłyby boskie i by miały zajebiste główki :diabloti: kiedyś Wam wyjaśnię czemu ja się tak brechtam zawsze z tych główek No, nie każ nam żyć w niepewności... pooowieedz! :D Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Jaga.'] kiedyś Wam wyjaśnię czemu ja się tak brechtam zawsze z tych główek Dalej dawaj :) ** Ania, Paulina zdradźcię te tajemnicę, bo mi pomysłów brakuje :) co chcecie razem zamieszkać? :lol: Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):Ania, Paulina zdradźcię te tajemnicę, bo mi pomysłów brakuje :) co chcecie razem zamieszkać? :lol: Tak! Ania to moja dziewczyna od kilku godzin! Uciekniemy do Holandii, weźmiemy ślub i do końca życia będziemy legalnie jarać zielsko i hodować psy :D czy to nie piękne? :loveu: Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Michał się ucieszy buahahahhaa... harem do wyboru do koloru :diabloti::diabloti: ach po prostu kiedyś ktoś komuś skomentował miot szczeniąt że mają zajebiste główki a szczeniaki miały dwa dni i wyglądały jak małe myszy :D i szczerze powiedziawszy nic o ich eksterierze nie dało się powiedzieć :diabloti: [quote name='mychaaaaa']Tak! Ania to moja dziewczyna od kilku godzin! Uciekniemy do Holandii, weźmiemy ślub i do końca życia będziemy legalnie jarać zielsko i hodować psy :D czy to nie piękne? :loveu: ej weźcie mnie! i moją byłą, co prawda puściła mnie w trąbę z jakąś blondyną, ale miłość wybacza wszystko :D ostatnio szukam pracy i zastrzeliło mnie ogłoszenie z dopiską mile widziane osoby spod znaku tęczy Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):ach po prostu kiedyś ktoś komuś skomentował miot szczeniąt że mają zajebiste główki a szczeniaki miały dwa dni i wyglądały jak małe myszy :D i szczerze powiedziawszy nic o ich eksterierze nie dało się powiedzieć :diabloti: hahahah, no i tak bywa ;) Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='Jaga.']psyja a Uli nie linieje? bo moje gnojki puszczają włos ;/ fakt że jest go bardzo mało ale jest biały i za każdym razem jak gdzieś wychodzę to muszę czyścić spodnie. nie wyobrażam sobie samka w domu, są cudne ale jakby mi tak puścił futro to jedno z nas musiałoby zginąć :diabloti: mychaaa podziwiam :);) też pytanie :eviltong: byłyby boskie i by miały zajebiste główki :diabloti: kiedyś Wam wyjaśnię czemu ja się tak brechtam zawsze z tych główek nie lnieje;) a przynajmniej nie zauważyłam. walającego się włosa jak nie było tak nie ma:) oczywiście że byłby boskie i zajebiste - w końcu mają po kim takie być hahaha *** jeszcze fotka z dzisiaj ze szkoły: mój czyściutki chłopiec ustawiony przez mamę Diany;) Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):Tak! Ania to moja dziewczyna od kilku godzin! Uciekniemy do Holandii, weźmiemy ślub i do końca życia będziemy legalnie jarać zielsko i hodować psy :D czy to nie piękne? :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kalyna wszystko opowiem! tylko jak będzie chociaż troche bliżej tych planów hihi Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 o jaki ładniutki. moja mała zasuwa w oleju i wygląda jak dziwka po pracy :diabloti: Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):o jaki ładniutki. moja mała zasuwa w oleju i wygląda jak dziwka po pracy :diabloti: buhahahahahha:diabloti::diabloti: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):kalyna wszystko opowiem! tylko jak będzie chociaż troche bliżej tych planów hihi nio wiesz od czasu poczęcie tego tematu, minęło już parę minut i te parę minut szybciej do spełnienia tego planu :lol: e tam 3 lata to pikuś :) Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):nio wiesz od czasu poczęcie tego tematu, minęło już parę minut i te parę minut szybciej do spełnienia tego planu :lol: e tam 3 lata to pikuś :) Błogosławieni cierpliwi ;) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):Błogosławieni cierpliwi ;) buahahahahhaaha :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):Błogosławieni cierpliwi ;) Buahahaha :) coś ty taka święta :) widzę, że żarty się Wam trzymają :) Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 a co mają się nie trzymać - taka pogoda przepiękna;) nowe foteczki Dokiego; zupełnie aktualne, jeszcze ciepłe;) z wczoraj wszystkie autorstwa hodowczyni :loveu::loveu::loveu: księciunio:loveu: Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ależ on jest duży :razz: ładny chłopak, zadbany :loveu: ale stadko też niczego sobie, grzywulce :loveu: Quote
psyja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 no duży duży chłop z niego;) a co miał być nie zadbany? haha ja po tych fotach jeszcze bardziej się w nim zakochałam, dla mnie ma przepiękną głowe (..Jaga..:diabloti: - ale kiedy naprawde ma!:D) i budowę:loveu: tylko włos z lekka przesuszony. Alma napisała zresztą sama że jego włos nie jest teraz w kondycji wystawowej bo nie planowała go wystawiać przez najbliższe pół roku. no ale spokojnie, ogarniemy;) trzeba będzie moooocno nawilżyć. Super Cream i olej z łososia koniecznie potrzebne;) Quote
kalyna Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 No przystojniaka to ty ładnego będziesz mieć :) No i stadko całkiem fajne, i nawet jest tam Grzywek podobny do Lucusia od Darii :) jestem ciekawa jak się żyje z tyloma psami, bo na nudę to nie ma co raczej liczyć :) ** wiem Paulina będzie wystawiać twoje psy :) kurcze jeszcze trochę i pomysły mi się skończą.. :lol: Quote
Recommended Posts