Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

samogrzywaczojed :D

psyja pełen szacuj :) ładniutko pracuje chłopak, ale jego spokój mnie zadziwia, mój to jak pracuje to w pełnym pędzie, nosi go nie potrafi normalnie usiąść tylko wali tym tyłkiem o ziemię i siedzi i się cieszy baranek jeden - no co ładnie zrobiłem ładnie ładnie dawaj smaka następna komenda chcę ćwiczyć noooo

kalyna napisał(a):

Wiem Ania będzie miała suczkę, a ty maleństwo od niej :)

ja bym stawiała na odwrotną kombinację :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
ja bym stawiała na odwrotną kombinację :D

I żadna nie ma racji :eviltong: choć blisko jest ;)
Jaga, nazwa naszej nowej rasy jest świetna!

Jesteśmy na etapie ustaleń z Anią warunków krycia ;) i co zrobimy jeśli nie wyjdzie jakimś cudem miotu ;)

Posted

kalyna napisał(a):
hmm no to myślimy dalej...
Ania chce samojeda :)
więc ja Hanuś urodzi dzieciaczki to będzie jednego chcieć :)

Ja już próbowałam Anię namówić na sukę samojeda :eviltong: ale linienie ją przeraża... a raczej jej mamę ;)

Posted

psyja a Uli nie linieje? bo moje gnojki puszczają włos ;/ fakt że jest go bardzo mało ale jest biały i za każdym razem jak gdzieś wychodzę to muszę czyścić spodnie.
nie wyobrażam sobie samka w domu, są cudne ale jakby mi tak puścił futro to jedno z nas musiałoby zginąć :diabloti: mychaaa podziwiam :);)

[quote name='mychaaaaa']Ciekawe czy dzieci byłyby ładne? :)

też pytanie :eviltong: byłyby boskie i by miały zajebiste główki :diabloti:
kiedyś Wam wyjaśnię czemu ja się tak brechtam zawsze z tych główek

Posted

[quote name='Jaga.']nie wyobrażam sobie samka w domu, są cudne ale jakby mi tak puścił futro to jedno z nas musiałoby zginąć :diabloti: mychaaa podziwiam :);)

Jakoś daję sobie radę... już przyzwyczaiłam się, że codziennie trzeba na kolanach dywan z sierści szorować i jakoś nie odczuwam tego ;) a w łazience leżą dwa wielkie worki wełny do uprzędzenia ;)

No, nie każ nam żyć w niepewności... pooowieedz! :D

Posted

[quote name='Jaga.']
Dalej dawaj :)
**
Ania, Paulina zdradźcię te tajemnicę, bo mi pomysłów brakuje :) co chcecie razem zamieszkać? :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
Ania, Paulina zdradźcię te tajemnicę, bo mi pomysłów brakuje :) co chcecie razem zamieszkać? :lol:

Tak! Ania to moja dziewczyna od kilku godzin! Uciekniemy do Holandii, weźmiemy ślub i do końca życia będziemy legalnie jarać zielsko i hodować psy :D czy to nie piękne? :loveu:

Posted

Michał się ucieszy buahahahhaa... harem do wyboru do koloru :diabloti::diabloti:

ach po prostu kiedyś ktoś komuś skomentował miot szczeniąt że mają zajebiste główki a szczeniaki miały dwa dni i wyglądały jak małe myszy :D i szczerze powiedziawszy nic o ich eksterierze nie dało się powiedzieć :diabloti:

[quote name='mychaaaaa']Tak! Ania to moja dziewczyna od kilku godzin! Uciekniemy do Holandii, weźmiemy ślub i do końca życia będziemy legalnie jarać zielsko i hodować psy :D czy to nie piękne? :loveu:

ej weźcie mnie! i moją byłą, co prawda puściła mnie w trąbę z jakąś blondyną, ale miłość wybacza wszystko :D
ostatnio szukam pracy i zastrzeliło mnie ogłoszenie z dopiską mile widziane osoby spod znaku tęczy

Posted

Jaga. napisał(a):
ach po prostu kiedyś ktoś komuś skomentował miot szczeniąt że mają zajebiste główki a szczeniaki miały dwa dni i wyglądały jak małe myszy :D i szczerze powiedziawszy nic o ich eksterierze nie dało się powiedzieć :diabloti:

hahahah, no i tak bywa ;)

Posted

[quote name='Jaga.']psyja a Uli nie linieje? bo moje gnojki puszczają włos ;/ fakt że jest go bardzo mało ale jest biały i za każdym razem jak gdzieś wychodzę to muszę czyścić spodnie.
nie wyobrażam sobie samka w domu, są cudne ale jakby mi tak puścił futro to jedno z nas musiałoby zginąć :diabloti: mychaaa podziwiam :);)

nie lnieje;) a przynajmniej nie zauważyłam. walającego się włosa jak nie było tak nie ma:)

oczywiście że byłby boskie i zajebiste - w końcu mają po kim takie być hahaha

jeszcze fotka z dzisiaj ze szkoły: mój czyściutki chłopiec ustawiony przez mamę Diany;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Tak! Ania to moja dziewczyna od kilku godzin! Uciekniemy do Holandii, weźmiemy ślub i do końca życia będziemy legalnie jarać zielsko i hodować psy :D czy to nie piękne? :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

kalyna wszystko opowiem! tylko jak będzie chociaż troche bliżej tych planów hihi

Posted

psyja napisał(a):
kalyna wszystko opowiem! tylko jak będzie chociaż troche bliżej tych planów hihi

nio wiesz od czasu poczęcie tego tematu, minęło już parę minut i te parę minut szybciej do spełnienia tego planu :lol: e tam 3 lata to pikuś :)

Posted

kalyna napisał(a):
nio wiesz od czasu poczęcie tego tematu, minęło już parę minut i te parę minut szybciej do spełnienia tego planu :lol: e tam 3 lata to pikuś :)

Błogosławieni cierpliwi ;)

Posted

a co mają się nie trzymać - taka pogoda przepiękna;)

nowe foteczki Dokiego; zupełnie aktualne, jeszcze ciepłe;) z wczoraj
wszystkie autorstwa hodowczyni

:loveu::loveu::loveu:
księciunio:loveu:

Posted

no duży duży chłop z niego;) a co miał być nie zadbany? haha
ja po tych fotach jeszcze bardziej się w nim zakochałam, dla mnie ma przepiękną głowe (..Jaga..:diabloti: - ale kiedy naprawde ma!:D) i budowę:loveu: tylko włos z lekka przesuszony. Alma napisała zresztą sama że jego włos nie jest teraz w kondycji wystawowej bo nie planowała go wystawiać przez najbliższe pół roku. no ale spokojnie, ogarniemy;) trzeba będzie moooocno nawilżyć. Super Cream i olej z łososia koniecznie potrzebne;)

Posted

No przystojniaka to ty ładnego będziesz mieć :)
No i stadko całkiem fajne, i nawet jest tam Grzywek podobny do Lucusia od Darii :)
jestem ciekawa jak się żyje z tyloma psami, bo na nudę to nie ma co raczej liczyć :)

**
wiem Paulina będzie wystawiać twoje psy :) kurcze jeszcze trochę i pomysły mi się skończą.. :lol: