Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 buahahhaha :diabloti: Johnny chce zaprosić Ulego na lody :loveu::diabloti::crazyeye::D Quote
kalyna Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 mychaaaaa napisał(a):A ulubionym wujkiem jest Michał - na jego kolankach Uli robi niesamowite miny! :evil_lol: Czy Ty już Michała przygotowujesz na pp? bo coś mi się wydaje, że tak :lol: Quote
Maalwi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A ja będę cioteczką Dokiska,juz się Ania zgodziła :loveu: Aniu,zmienisz mu imię czy zostaje? Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):Czy Ty już Michała przygotowujesz na pp? bo coś mi się wydaje, że tak :lol: Ja go tak podstępem trochę biorę ;) Michaaał zobacz jaki Uli jest śliczny! Weź go pogłaskaj! Weź go na ręce - zobacz jaki leciutki, jakie futerko ma słodkie (i Uli w tym momencie robi się sparaliżowany, robi wytrzeszcz i wywraca oczami buahahahah), chooodź będziemy mieli takiego [krzyk, że nie], no weeeź ja chcę pp! I tak to wygląda :eviltong: ale podejrzewam, że jeśli sytuacja finansowa się nie pogorszy i warunki nadal będą dobre - za jakiś czas coś u nas może zawita. Ale raczej za dłuższy czas tym razem ;) Mi się jeszcze bulterier podoba... albo porcelaine :eviltong: ale o tych rasach mam małe pojęcie, póki co podziwiam z boku i nic nie planuję odnośnie ich ;) Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 uu planujesz powiększyć gromadkę :) a moi nadal nie chcą się zgodzić na kolejnego psa... ale coraz mniej argumentów maja :lol: chyba czas się wyprowadzić i pracę znaleźć :) Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):buahahhaha :diabloti: Johnny chce zaprosić Ulego na lody :loveu::diabloti::crazyeye::D znając zapędy Johnnego, nie chcę wiedzieć w jakim sensie chce Ulego na te lody zaprosić:evil_lol::evil_lol: Feigned napisał(a):jeju jaki z niego przystojniak wyrósł! :) hihi:loveu: cieszę się że sie podoba białasi trzeba sie spotkać!!! Maalwi napisał(a):A ja będę cioteczką Dokiska,juz się Ania zgodziła :loveu: Aniu,zmienisz mu imię czy zostaje? a to dobre pytanie:eviltong: chciałabym zmienić ale zastanawiam się czy go tym nie 'skrzywdze'. przecież on i tak w Polsce nie będzie żadnego słowa rozumiał a jeszcze imie straci.. sama nie wiem. pewnie to dla niego byłoby dość trudne. chociaż tak jak napisałam bardzo chciałabym zmienić;) mychaaaaa napisał(a):Ja go tak podstępem trochę biorę ;) Michaaał zobacz jaki Uli jest śliczny! Weź go pogłaskaj! Weź go na ręce - zobacz jaki leciutki, jakie futerko ma słodkie (i Uli w tym momencie robi się sparaliżowany, robi wytrzeszcz i wywraca oczami buahahahah), chooodź będziemy mieli takiego [krzyk, że nie], no weeeź ja chcę pp! I tak to wygląda :eviltong: ale podejrzewam, że jeśli sytuacja finansowa się nie pogorszy i warunki nadal będą dobre - za jakiś czas coś u nas może zawita. Ale raczej za dłuższy czas tym razem ;) Mi się jeszcze bulterier podoba... albo porcelaine :eviltong: ale o tych rasach mam małe pojęcie, póki co podziwiam z boku i nic nie planuję odnośnie ich ;) buhahahahha Uli wymiótł wtedy swoją minką:lol: nie wiem co mu się stało ale dobry był:diabloti: może Dokis lepiej się sprawdzi jako przekonywacz hihi kalyna napisał(a):uu planujesz powiększyć gromadkę :) a moi nadal nie chcą się zgodzić na kolejnego psa... ale coraz mniej argumentów maja :lol: chyba czas się wyprowadzić i pracę znaleźć :) moi nie chcieli drugiego w ogóle, później stanęło na tym że będzie ale nie teraz tylko za jakiś rok. i co? będzie i to teraz hihi;) ja tak cichutko powiem że domawiając umowe o Dokisie wpadłam na dobry pomysł powiększenia (albo pół powiększenia) swojej gromadki:D ale narazie ciiiiiiiiiiii Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):moi nie chcieli drugiego w ogóle, później stanęło na tym że będzie ale nie teraz tylko za jakiś rok. i co? będzie i to teraz hihi;) ja tak cichutko powiem że domawiając umowe o Dokisie wpadłam na dobry pomysł powiększenia (albo pół powiększenia) swojej gromadki:D ale narazie ciiiiiiiiiiii Chyba zaraz wezmę Cię na spytki pw ;) hahahah Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):znając zapędy Johnnego, nie chcę wiedzieć w jakim sensie chce Ulego na te lody zaprosić:evil_lol::evil_lol: właśnie w takim :diabloti::diabloti::diabloti: buahahahhaa :diabloti: Johnny kocha takich małych przystojnych puchatych chłopców :diabloti: Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):Chyba zaraz wezmę Cię na spytki pw ;) hahahah weeeeeź!;) Tobie akurat miałam zamiar powiedzieć od razu (:diabloti:) hahaha ale publicznie to narazie cicho sza Jaga. napisał(a):właśnie w takim :diabloti::diabloti::diabloti: buahahahhaa :diabloti: Johnny kocha takich małych przystojnych puchatych chłopców :diabloti: no nie wiem co Ulinek na to:diabloti::diabloti: on woli czuć się tym bardziej męskim, kastratom na szkoleniu nie daje żyć:evil_lol|: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):weeeeeź!;) Tobie akurat miałam zamiar powiedzieć od razu (:diabloti:) hahaha ale publicznie to narazie cicho sza i my się znowu na samym końcu dowiemy :( przykra prawda :( Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):i my się znowu na samym końcu dowiemy :( przykra prawda :( A ja już wiem! :eviltong: :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):no nie wiem co Ulinek na to:diabloti::diabloti: on woli czuć się tym bardziej męskim, kastratom na szkoleniu nie daje żyć:evil_lol|: Poczekaj! od maja idziemy na szkolenie! :diabloti: Laila wszystkich rozstawi! :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):Poczekaj! od maja idziemy na szkolenie! :diabloti: Laila wszystkich rozstawi! :evil_lol: biedna ta osoba co psiaki szkoli :) będzie was prosiła abyście dali jej spokój z Lailuchem :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):no nie wiem co Ulinek na to:diabloti::diabloti: on woli czuć się tym bardziej męskim, kastratom na szkoleniu nie daje żyć:evil_lol|: hahahha :diabloti: nie wiem co na to Johnny bo jak ostatnio jamnior koleżanki go chciał ten teges to bidula nie wiedział gdzie się schować... jakby mógł to by na drzewo wskoczył :diabloti: ej ja też chcę wiedzieć :diabloti: zaraz mi tu na gadzie pisać co i jak :evil_lol: Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dziewczynki spokojnie:D plan jest na jakieś za trzy lata hahaha więc spokojnie, Paulina sie dowiedziała bo to jej dotyczy bezpośrednio;) wszystkiego się dowiecie hihi póki co nie ma jeszcze o czym mówić za bardzo a Lailuch się rządzi w Alpi ooooooj rządzi! nawet Ulinek przestaje być największym gwiazdorem! w ogóle to maj już zaraz - ale fajnie!!!! Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 hmm czyżbym się domyślała :) ale to raczej mało prawdopodobne :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 psyja napisał(a):dziewczynki spokojnie:D plan jest na jakieś za trzy lata hahaha więc spokojnie, Paulina sie dowiedziała bo to jej dotyczy bezpośrednio wiem, chcesz Dokisia pokryć Honeyem :cool1: i po co te tajemnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):wiem, chcesz Dokisia pokryć Honeyem :cool1: i po co te tajemnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo jaaa! i wydało się :(:( Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 kalyna strzelaj:D tymczasem filmiki z dzisiaj z treningi strefka i jeden skoczek (to jest wysokość M, troche dzisiaj pomęczyłam chłopca - jego rozmiar to S) [video=youtube;ihtDnt2JMI0]http://www.youtube.com/watch?v=ihtDnt2JMI0[/video] i slalom - jestem w szoku! mój mądralek:loveu: dzisiaj zaczęliśmy się uczyć, filmik nagrałam po 3 próbach chłopca. w 3 próby zrozumiał o co chodzi, z której strony ma wejść i co obejść. tylko pod koniec filmiku już się coś pokręciło hihi [video=youtube;OvnXL6GRfDc]http://www.youtube.com/watch?v=OvnXL6GRfDc[/video] Paulina no to koniec tajemnic. Jaga nas rozgryzła....:roll: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 nio nie wiem czy publicznie tak można :) chcecie mieć wspólną hodowlę? ale jednak pomysł Jagi mnie zastrzelił :) haa grzywaczowo-samojedową :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 jaki on jest spokojny! mój by przez tą kładkę przefrunął, poprzestawiał w biegu tyczki i poleciał wylizać kamerzystę :D Quote
psyja Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):nio nie wiem czy publicznie tak można :) chcecie mieć wspólną hodowlę? ale jednak pomysł Jagi mnie zastrzelił :) haa grzywaczowo-samojedową :) w pewnym sensie prawie że tak haha:D Jaga. napisał(a):jaki on jest spokojny! mój by przez tą kładkę przefrunął, poprzestawiał w biegu tyczki i poleciał wylizać kamerzystę :D ooo kochana ile mi zajęło wypracowanie tego żeby kładka nie była przelatywana tylko przechodzona:eviltong: najpierw wielkim skokiem wskakiwał do połowy jej, dwoma skokami przebiegał i zeskakiwał znowu z połowy. w końcu udało mi wykluczyć przelatywanie ale ciągle za szybko przechodził i nie zwracał uwagi na strefy. a teraz jest miodzio:D:D chociaż jak robimy z większego rozpędu to oczywiście szybciej przechodzi przez palisady i kładki Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='kalyna']chcecie mieć wspólną hodowlę? Cieeeepło, ale nie gorąco ;) ale jednak pomysł Jagi mnie zastrzelił :) haa grzywaczowo-samojedową :) Byłby chiński samojed powder puff ;) albo grzywacz samopuff :P samogrzywacz chinojed ;) Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Albo Grzywacz XXL :) Wiem Ania będzie miała suczkę, a ty maleństwo od niej :) ale czy ty tyle czasu wytrzymasz do pp :) Quote
Recommended Posts