Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
A ulubionym wujkiem jest Michał - na jego kolankach Uli robi niesamowite miny! :evil_lol:

Czy Ty już Michała przygotowujesz na pp? bo coś mi się wydaje, że tak :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
Czy Ty już Michała przygotowujesz na pp? bo coś mi się wydaje, że tak :lol:

Ja go tak podstępem trochę biorę ;)
Michaaał zobacz jaki Uli jest śliczny! Weź go pogłaskaj! Weź go na ręce - zobacz jaki leciutki, jakie futerko ma słodkie (i Uli w tym momencie robi się sparaliżowany, robi wytrzeszcz i wywraca oczami buahahahah), chooodź będziemy mieli takiego [krzyk, że nie], no weeeź ja chcę pp!
I tak to wygląda :eviltong: ale podejrzewam, że jeśli sytuacja finansowa się nie pogorszy i warunki nadal będą dobre - za jakiś czas coś u nas może zawita. Ale raczej za dłuższy czas tym razem ;)

Mi się jeszcze bulterier podoba... albo porcelaine :eviltong: ale o tych rasach mam małe pojęcie, póki co podziwiam z boku i nic nie planuję odnośnie ich ;)

Posted

uu planujesz powiększyć gromadkę :)
a moi nadal nie chcą się zgodzić na kolejnego psa... ale coraz mniej argumentów maja :lol:
chyba czas się wyprowadzić i pracę znaleźć :)

Posted

Jaga. napisał(a):
buahahhaha :diabloti:
Johnny chce zaprosić Ulego na lody :loveu::diabloti::crazyeye::D

znając zapędy Johnnego, nie chcę wiedzieć w jakim sensie chce Ulego na te lody zaprosić:evil_lol::evil_lol:

Feigned napisał(a):
jeju jaki z niego przystojniak wyrósł! :)

hihi:loveu: cieszę się że sie podoba białasi trzeba sie spotkać!!!

Maalwi napisał(a):
A ja będę cioteczką Dokiska,juz się Ania zgodziła :loveu:
Aniu,zmienisz mu imię czy zostaje?

a to dobre pytanie:eviltong: chciałabym zmienić ale zastanawiam się czy go tym nie 'skrzywdze'. przecież on i tak w Polsce nie będzie żadnego słowa rozumiał a jeszcze imie straci.. sama nie wiem. pewnie to dla niego byłoby dość trudne. chociaż tak jak napisałam bardzo chciałabym zmienić;)

mychaaaaa napisał(a):
Ja go tak podstępem trochę biorę ;)
Michaaał zobacz jaki Uli jest śliczny! Weź go pogłaskaj! Weź go na ręce - zobacz jaki leciutki, jakie futerko ma słodkie (i Uli w tym momencie robi się sparaliżowany, robi wytrzeszcz i wywraca oczami buahahahah), chooodź będziemy mieli takiego [krzyk, że nie], no weeeź ja chcę pp!
I tak to wygląda :eviltong: ale podejrzewam, że jeśli sytuacja finansowa się nie pogorszy i warunki nadal będą dobre - za jakiś czas coś u nas może zawita. Ale raczej za dłuższy czas tym razem ;)

Mi się jeszcze bulterier podoba... albo porcelaine :eviltong: ale o tych rasach mam małe pojęcie, póki co podziwiam z boku i nic nie planuję odnośnie ich ;)

buhahahahha Uli wymiótł wtedy swoją minką:lol: nie wiem co mu się stało ale dobry był:diabloti: może Dokis lepiej się sprawdzi jako przekonywacz hihi

kalyna napisał(a):
uu planujesz powiększyć gromadkę :)
a moi nadal nie chcą się zgodzić na kolejnego psa... ale coraz mniej argumentów maja :lol:
chyba czas się wyprowadzić i pracę znaleźć :)

moi nie chcieli drugiego w ogóle, później stanęło na tym że będzie ale nie teraz tylko za jakiś rok. i co? będzie i to teraz hihi;)
ja tak cichutko powiem że domawiając umowe o Dokisie wpadłam na dobry pomysł powiększenia (albo pół powiększenia) swojej gromadki:D ale narazie ciiiiiiiiiiii

Posted

psyja napisał(a):
moi nie chcieli drugiego w ogóle, później stanęło na tym że będzie ale nie teraz tylko za jakiś rok. i co? będzie i to teraz hihi;)
ja tak cichutko powiem że domawiając umowe o Dokisie wpadłam na dobry pomysł powiększenia (albo pół powiększenia) swojej gromadki:D ale narazie ciiiiiiiiiiii

Chyba zaraz wezmę Cię na spytki pw ;) hahahah

Posted

psyja napisał(a):
znając zapędy Johnnego, nie chcę wiedzieć w jakim sensie chce Ulego na te lody zaprosić:evil_lol::evil_lol:

właśnie w takim :diabloti::diabloti::diabloti: buahahahhaa :diabloti:
Johnny kocha takich małych przystojnych puchatych chłopców :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Chyba zaraz wezmę Cię na spytki pw ;) hahahah

weeeeeź!;) Tobie akurat miałam zamiar powiedzieć od razu (:diabloti:) hahaha ale publicznie to narazie cicho sza

Jaga. napisał(a):
właśnie w takim :diabloti::diabloti::diabloti: buahahahhaa :diabloti:
Johnny kocha takich małych przystojnych puchatych chłopców :diabloti:

no nie wiem co Ulinek na to:diabloti::diabloti:
on woli czuć się tym bardziej męskim, kastratom na szkoleniu nie daje żyć:evil_lol|:

Posted

psyja napisał(a):
weeeeeź!;) Tobie akurat miałam zamiar powiedzieć od razu (:diabloti:) hahaha ale publicznie to narazie cicho sza

i my się znowu na samym końcu dowiemy :( przykra prawda :(

Posted

psyja napisał(a):
on woli czuć się tym bardziej męskim, kastratom na szkoleniu nie daje żyć:evil_lol|:

Poczekaj! od maja idziemy na szkolenie! :diabloti: Laila wszystkich rozstawi! :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Poczekaj! od maja idziemy na szkolenie! :diabloti: Laila wszystkich rozstawi! :evil_lol:

biedna ta osoba co psiaki szkoli :) będzie was prosiła abyście dali jej spokój z Lailuchem :)

Posted

psyja napisał(a):

hahahha :diabloti: nie wiem co na to Johnny bo jak ostatnio jamnior koleżanki go chciał ten teges to bidula nie wiedział gdzie się schować... jakby mógł to by na drzewo wskoczył :diabloti:

ej ja też chcę wiedzieć :diabloti: zaraz mi tu na gadzie pisać co i jak :evil_lol:

Posted

dziewczynki spokojnie:D plan jest na jakieś za trzy lata hahaha więc spokojnie, Paulina sie dowiedziała bo to jej dotyczy bezpośrednio;)
wszystkiego się dowiecie hihi póki co nie ma jeszcze o czym mówić za bardzo

a Lailuch się rządzi w Alpi ooooooj rządzi! nawet Ulinek przestaje być największym gwiazdorem!
w ogóle to maj już zaraz - ale fajnie!!!!

Posted

psyja napisał(a):
dziewczynki spokojnie:D plan jest na jakieś za trzy lata hahaha więc spokojnie, Paulina sie dowiedziała bo to jej dotyczy bezpośrednio

wiem, chcesz Dokisia pokryć Honeyem :cool1: i po co te tajemnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kalyna strzelaj:D

tymczasem filmiki z dzisiaj z treningi

strefka i jeden skoczek (to jest wysokość M, troche dzisiaj pomęczyłam chłopca - jego rozmiar to S)

[video=youtube;ihtDnt2JMI0]http://www.youtube.com/watch?v=ihtDnt2JMI0[/video]

i slalom - jestem w szoku! mój mądralek:loveu: dzisiaj zaczęliśmy się uczyć, filmik nagrałam po 3 próbach chłopca. w 3 próby zrozumiał o co chodzi, z której strony ma wejść i co obejść. tylko pod koniec filmiku już się coś pokręciło hihi

[video=youtube;OvnXL6GRfDc]http://www.youtube.com/watch?v=OvnXL6GRfDc[/video]

Paulina no to koniec tajemnic. Jaga nas rozgryzła....:roll:

Posted

kalyna napisał(a):
nio nie wiem czy publicznie tak można :)
chcecie mieć wspólną hodowlę? ale jednak pomysł Jagi mnie zastrzelił :) haa grzywaczowo-samojedową :)

w pewnym sensie prawie że tak haha:D

Jaga. napisał(a):
jaki on jest spokojny! mój by przez tą kładkę przefrunął, poprzestawiał w biegu tyczki i poleciał wylizać kamerzystę :D

ooo kochana ile mi zajęło wypracowanie tego żeby kładka nie była przelatywana tylko przechodzona:eviltong: najpierw wielkim skokiem wskakiwał do połowy jej, dwoma skokami przebiegał i zeskakiwał znowu z połowy. w końcu udało mi wykluczyć przelatywanie ale ciągle za szybko przechodził i nie zwracał uwagi na strefy. a teraz jest miodzio:D:D chociaż jak robimy z większego rozpędu to oczywiście szybciej przechodzi przez palisady i kładki

Posted

[quote name='kalyna']chcecie mieć wspólną hodowlę?

Cieeeepło, ale nie gorąco ;)

ale jednak pomysł Jagi mnie zastrzelił :) haa grzywaczowo-samojedową :)

Byłby chiński samojed powder puff ;)
albo grzywacz samopuff :P

samogrzywacz chinojed ;)