Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale faktycznie, w grzywaczach można przebierac teraz. nie tak jak wtedy, kiedy kupowałam marcelka. najpierw sie naszukałam hodowli najbardzie mi odpowiadajacej, a potem jeszcze się naczekałam na szczeniaczka, bo zamówiłam go jeszcze wtedy, gdy był miot dopiero planowany:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paniMysza napisał(a):
nie pamietam z jakiej firmy był, ale to spray maskujacy dla suczek z cieczką. jakoś 20 zł kosztował. mozna dostac w kazdym chyba zoologicznym.
Bibi ma od wcozraj cieczkę i ja tez kupiąłm jej dezodorant. Na razie nie mogę powiedzieć jak działa bo nie wiem,ale kosztował mnei 16,50 z firmy dr seidla.

Posted

super! my też będziemy w Opolu, w oba dni. bardzo fajnie będzie się spotkać i poznać chłopców;) oprócz tego w najbliższym terminie będziemy 17 w Lublinie i raczej 22 w Radomiu.
a Wy już wyszkoleni i na egzamin czekacie czy dopiero do szkoły? my już po posłuszeństwie, aktualnie agility i przygotowujemy się na ring:) PT chcę zdawać jesienią dopiero.

a u Ulinka póki co - leniwie;)

[SIZE="1"]w kokardce od cioteczki:loveu:

[SIZE="1"]ta pozycja mnie rozwaliła

i chłopiec na mokro

i chłopiec na sucho;)

Posted

paniMysza napisał(a):
mnie tez rozwaliły te nózki do tyłu:)

hihi ja nie wiem jak mu tak wygodnie mogło być:eviltong:

darii_iia napisał(a):
Ulineek - cuudo.:)

A jaki ma piękny włoos. :loveu:

Fajniutko wygląda w kiteczce, te włoski tak fajnie sterczą. :)

;);)

kalyna napisał(a):
Ta kokardka pasuje mu do pyszczka :)
I wersja na mokro po prostu wymiata :)
A Leszno macie w planach?

to kokardka od Pauliny:D nam też się podoba hihi
Leszno raczej nie niestety, nie planuję

Dada napisał(a):
foteczki rewelacja. W Opolu będziemy konkurencją w młodzieży :sweetCyb:

;) haha to Wy jeszcze w młodzieży?:eviltong: fajnie będzie!

Posted

psyja napisał(a):

to kokardka od Pauliny:D nam też się podoba hihi
Leszno raczej nie niestety, nie planuję

A to szkoda... ale tyle jeszcze będzie Uli na wystawach i a nuż gdzie po drodze będzie :)
**
AA to ja wiedziałam, że Paulina ma gust :) nawet psiakom dobierze kokardkę taką aby pasowała ;)

Posted

Zimą go nie wystawiałam, a kilka miesięcy jeszcze zostało, dwie międzynarodowe w młodziezy, a potem walczymy o dorosły :diabloti:

Posted

[quote name='psyja']super! my też będziemy w Opolu, w oba dni. bardzo fajnie będzie się spotkać i poznać chłopców;) oprócz tego w najbliższym terminie będziemy 17 w Lublinie i raczej 22 w Radomiu.
a Wy już wyszkoleni i na egzamin czekacie czy dopiero do szkoły? my już po posłuszeństwie, aktualnie agility i przygotowujemy się na ring:) PT chcę zdawać jesienią dopiero.

Ja w Opolu tylko z Kolciem będę choć jeśli mąż samochodem mniw weźmie to może Kaya zabiorę. Z Kayem PT dopiero zaczeliśmy

Uli fanie wydląda i dobrze o niego dbasz chodzi mi o włos

Posted

[quote name='Dada']Zimą go nie wystawiałam, a kilka miesięcy jeszcze zostało, dwie międzynarodowe w młodziezy, a potem walczymy o dorosły :diabloti:[/QUOTE]

a w Lublinie też się w młodzieży wystawiacie?:eviltong: bo gdzieś mi mignęło że będziecie

[quote name='Joanna Karasiewicz'][quote name='psyja']super! my też będziemy w Opolu, w oba dni. bardzo fajnie będzie się spotkać i poznać chłopców;) oprócz tego w najbliższym terminie będziemy 17 w Lublinie i raczej 22 w Radomiu.

Ja w Opolu tylko z Kolciem będę choć jeśli mąż samochodem mniw weźmie to może Kaya zabiorę. Z Kayem PT dopiero zaczeliśmy

Uli fanie wydląda i dobrze o niego dbasz chodzi mi o włos[/QUOTE]

aha to źle zrozumiałam, myślałam że w Opolu będą obaj. mamy nadzieję że jednak Kayek się pojawi;)

dzięki

Posted

[quote name='psyja']a w Lublinie też się w młodzieży wystawiacie?:eviltong: bo gdzieś mi mignęło że będziecie

[quote name='Joanna Karasiewicz']

aha to źle zrozumiałam, myślałam że w Opolu będą obaj. mamy nadzieję że jednak Kayek się pojawi;)

dzięki[/QUOTE]

No zobaczę co da się zrobić

Posted

muszę się pochwalić, że jestem bardzo zadowolona z chłopca:) wczoraj przepięknie biegał po torze i ćwiczył na ringówce z moją znajomą, super się skupiał. dzisiaj za to bardzo fajnie śmigał po torze i wreszcie nauczył się przeskakiwać oponę:D

dzisiaj korzystając z pogody spędziliśmy pół dnia na podwórku, a Ulinek nawet cały (mój wiejski burek:diabloti:).

FOTKI

w ogrodzie