Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psyja napisał(a):
oj tam patrzenie z pogardą na gościa jest zdecydowanie grzeczne i uprzejme:diabloti:

buahahaha :diabloti:

mychaaaaa napisał(a):
TAK! Ja na miejscu Ulego wstydziłabym się szczekać! :diabloti:

buahahaha padłam :diabloti:

Johnny nie szczeka prawie wcale. za to mała sobie nie żałuje, oj nie. musi sobie kilka razy dziennie wrzasnąć, inaczej się czuje taka niespełniona :D

a Tessi to tylko czasem na dworze na sąsiada :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczur robiący 'put'
[video=youtube;0waVlKsLAaM]http://www.youtube.com/watch?v=0waVlKsLAaM[/video]

i otwierający drzwi:D

[video=youtube;1FuyMhhuSLw]http://www.youtube.com/watch?v=1FuyMhhuSLw[/video]

jeszcze duuuużo do zrobienia ale generalnie jestem zadowolona;)

Posted

hahaha ten pierwszy filmik czado, jak sobie leży luzak i tylko buziaka otwiera żeby mu żarełko wkładać :D super! bardzo mi się podobają obie sztuczki, podkradnę dla Johnego put. bo drzwi to niekoniecznie :diabloti:

Posted

prawie nikt nie komentuje ale to nic, dorzucam chłopca w postawie;)

włosek jest podsuszony przez wybielający szampon ale akurat dzisiaj naszła mnie wena na zrobienie foty stojącemu Ulinkowi

Posted

supcio :loveu: piękny ma ten włos chłopak :loveu: niestety muszę z przykrością stwierdzić że johnny takiego fajowego nie ma. ale chociaż u Ulinka sobie pooglądam :loveu:

Posted

Jaga,nie bój żaby,Bibi też nie ma takiego włosa,jedynie na około wygolonej szyi i klacie :)
A te sztuczki-świetne mi się zwłasczza zamykanie drzwi przyda bo zawsze zapominam zamknąć i siostra krzyczy ;p

Posted

[quote name='Kisses']Ulinek elegansio :loveu:

;)

[quote name='Jaga.']supcio :loveu: piękny ma ten włos chłopak :loveu: niestety muszę z przykrością stwierdzić że johnny takiego fajowego nie ma. ale chociaż u Ulinka sobie pooglądam :loveu:

dziękujemy:loveu: oj u Johnnego też napewno jest okej!

[quote name='kalyna']http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/uli.jpg padłam :lol:
jaki on piękny w pełnej okazałości ;D Oj coraz bardziej przypadają mi te Grzywki PP ;) i ćwiczenia przed wystawą widać muszą być :)

dzięki:loveu: chyba zaczyna Cię dopadać grzywkomania..:diabloti: a ćwiczenia obowiązkowo, chciałabym żeby sie chłop nie zbłaźnił! hihi

[quote name='Maalwi']Jaga,nie bój żaby,Bibi też nie ma takiego włosa,jedynie na około wygolonej szyi i klacie :)
A te sztuczki-świetne mi się zwłasczza zamykanie drzwi przyda bo zawsze zapominam zamknąć i siostra krzyczy ;p

Malwi rzeczywiście masz jeszcze czas żeby określić jaki Bibi ma włos;)
haha ja uczyłam tego zamykania drzwi właśnie ze względu na moje lenistwo, niech sie chłopak przydaje do czegoś:evil_lol:

Posted

Nio właśnie na tej dogomanii tyle Grzywków pp, że ciężko przejść obojętnie tym bardziej jak się zacznie im przyglądać... i obawiam się tej choroby strasznej :)

Posted

paniMysza napisał(a):
jaki on mądry!:)

hihi no chłopak sobie radzi;) muszę go pochwalić, że coraz lepszy jest

kalyna napisał(a):
Nio właśnie na tej dogomanii tyle Grzywków pp, że ciężko przejść obojętnie

haha to może wkrótce będzie nowy.......:diabloti:

Posted

mam nadzieję że mój chłopiec jest teraz nawet szczęśliwszy niż był;) bardzo bym tego chciała

a że czas leci bardzo szybko.. to prawda

Posted

Ale on Cię samej nie zostawił, bo masz Uliego :) Napewno kazał mu się dobrze Tobą opiekować :)
I tam go już nic nie boli, jest szczęśliwy, może biegać i się wygłupiać jak za szczenięcych lat :D
Baardzo ładny był :lol:
Czy masz zamiar kolejnego Grzywka mieć?? bo ja narazie takich planów nie mam :lol:

Posted

ślicznie razem wyglądaliście :)
czas strasznie szybko leci, niedługo będzie rok jak nie ma Yokko, Dakota też chora bo ma guza i nie wiadomo co będzie... a czas leci i przynosi ciągłe zmiany

Posted

kalyna napisał(a):
Ale on Cię samej nie zostawił, bo masz Uliego :) Napewno kazał mu się dobrze Tobą opiekować :)
I tam go już nic nie boli, jest szczęśliwy, może biegać i się wygłupiać jak za szczenięcych lat :D
Baardzo ładny był :lol:
Czy masz zamiar kolejnego Grzywka mieć?? bo ja narazie takich planów nie mam :lol:

może czekał aż w domu będzie kolejny pies..? żeby miał siękto nami zająć?:)

haha myślałam o Tobie ('Twoim przyszłym grzywku')!:D a ja? a no planuję, coraz poważniej myśle o łysej doopce. zobaczymy czy coś znajde, za 'to' co narazie znalazłam hodowczyni chce 12 tys zł:lol: moim zdaniem.. trochę... za dużo jak za grzywka, których jest naprawdę nie mało i jest w czym wybierać

Jaga. napisał(a):
ślicznie razem wyglądaliście :)
czas strasznie szybko leci, niedługo będzie rok jak nie ma Yokko, Dakota też chora bo ma guza i nie wiadomo co będzie... a czas leci i przynosi ciągłe zmiany

;)
tak, czas leci nieubłaganie

Posted

no właśnie raczej suczka ale sama nie wiem decyzja jest tak 2/3 na suke i 1/3 na psa, myślę, że zobaczymy co mnie zaczaruje:) zdecydowanie mocno owłosiona/owłosiony

rodzinka się przed pudlem straaasznie zbuntowała, więc niestety pudelin raczej odpadł mi no i stwierdziłam że jednak co 2 grzywki to 2 grzywki;)