mychaaaaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 A tak w ogóle: http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/gajla4.jpg - moi rodzice mają takie same fotele, tylko skóra w innym kolorze!! :D:D Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='mychaaaaa']A tak w ogóle: http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/gajla4.jpg - moi rodzice mają takie same fotele, tylko skóra w innym kolorze!! :D:D a Johnny ma takiego samego konga ;) Quote
Maalwi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Piękne fotki :) słyszałam ,ze zamknęłaś Haniego w kennelu! ty niedobra ty :p Quote
mychaaaaa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Maalwi napisał(a):Piękne fotki :) słyszałam ,ze zamknęłaś Haniego w kennelu! ty niedobra ty :p Nieee to nieee tak! Ja zamknęłam, a Ania go drażniła :diabloti: sadystkiii :D Quote
psyja Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 już drażniła.........:evil_lol: po prostu bawiła się z grzyweczkami:loveu: ofutrzony syneczek musiał poczekać! za to później mój chłopiec siedział w pace a Haniś sie bawił, ćwiczył a nawet był noszony........:diabloti: Quote
mychaaaaa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 psyja napisał(a):już drażniła.........:evil_lol: po prostu bawiła się z grzyweczkami:loveu: ofutrzony syneczek musiał poczekać! za to później mój chłopiec siedział w pace a Haniś sie bawił, ćwiczył a nawet był noszony........:diabloti: Aaa to prawda! Nawet Laila chwilę była na radce z Ulim w kenelu ;) sam na sam! A Uli bardzo grzecznie się zachowywał w klatce :) Quote
psyja Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 mychaaaaa napisał(a):Aaa to prawda! Nawet Laila chwilę była na radce z Ulim w kenelu ;) sam na sam! A Uli bardzo grzecznie się zachowywał w klatce :) ooo była w kennelu? no no no to sie pewnie zabawiły dzieciaki:D a mi sie wydawało że właśnie nie chciała wchodzić a na siłe nie chciałam wrzucać:eviltong: Uli w klatkach zawsze grzeczny, chłop sie nauczył że w klatce obowiązuje grzeczne zachowanie (czyt. siedzenie lub leżenie, bez łażenia) i cisza:D:D haha już sobie nawet przywłaszczył Hanisowy kennel i nie chciał go wpuścić:diabloti: zresztą Hani też już bardzo fajnie wchodzi do klaty i się zachowuje w niej tylko jak sie zbyt zaaferuje chłopak to trrrroszkę głośny jest:diabloti: Quote
mychaaaaa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='psyja']ooo była w kennelu? no no no to sie pewnie zabawiły dzieciaki:D a mi sie wydawało że właśnie nie chciała wchodzić a na siłe nie chciałam wrzucać:eviltong: Uli w klatkach zawsze grzeczny, chłop sie nauczył że w klatce obowiązuje grzeczne zachowanie (czyt. siedzenie lub leżenie, bez łażenia) i cisza:D:D haha już sobie nawet przywłaszczył Hanisowy kennel i nie chciał go wpuścić:diabloti: No, Laila była na chwilę wrzucona z Ulim, gdy pokazywałam Ci jak Honey stoi, bo maluchy szalały dookoła za bardzo ;) zresztą Hani też już bardzo fajnie wchodzi do klaty i się zachowuje w niej tylko jak sie zbyt zaaferuje chłopak to trrrroszkę głośny jest:diabloti: No i dobrze! Niech szczeka! Sasiadka cały rok twierdziła, ze Laila non stop szczeka (a szczekał ON 2 piętra niżej)... to teraz ma :diabloti: Quote
psyja Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 mychaaaaa napisał(a): No i dobrze! Niech szczeka! Sasiadka cały rok twierdziła, ze Laila non stop szczeka (a szczekał ON 2 piętra niżej)... to teraz ma :diabloti: i popieram:diabloti::diabloti: ale to już mówiłam hihi Quote
Jaga. Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 hahaha jakie Wy niedobre :diabloti: nasza sąsiadka jak się wprowadzaliśmy to o mało na zawała nie zeszła, że dwa psy. a po tygodniu jak mnie spotkała to oooo wie pani te pani psy wogóle ich nie słychać. dziwne :diabloti: Quote
psyja Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 foty z dzisiejszej wizyty Pauli i Lailuchy:D najpierw dzieciaki się poszarpały chwila odpoczynku iii dalej zabawa Quote
psyja Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 dziewczyna.... w mojej chacie...? później Laila postanowiła pobawić się sama Ulisek w końcu mały śmierdzielek padł ofiarą mizianka u cioteczki...:diabloti::diabloti: --------- tyle tylko mam;) Laila przesłodka, super z niej przytulas:loveu: muszę przyznać że Uli zachowywał się w stosunku do Laili jak gentelman, Iza pewnie nie uwierzy że pozwolił jej nawet grzebać (!!!!!!!) w mojej torbie:diabloti: nie wyganiał jej również z klatki.. ah mój mężczyzna wie jak się zachować! reszta fot w galerii Mychy Quote
Iza. Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 psyja napisał(a):, Iza pewnie nie uwierzy że pozwolił jej nawet grzebać (!!!!!!!) w mojej torbie:diabloti: Nie wierzę! :mdleje: Quote
psyja Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Iza. napisał(a):Nie wierzę! :mdleje: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mychaaaaa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Iza. napisał(a):Nie wierzę! :mdleje: Powaga! Pomijając, że gdy Laila dostawała głupawki Uli patrzył na nią z pogardą - był bardzo grzeczny i uprzejmy :) Fotki ukradnę, sama mam więcej na moim aparacie :diabloti: Quote
Maalwi Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Oba psiaki genialne! :) Nie mogę wyjść z pod wrażenia z uszu Lailuszki i włosa Uliska :) Ps Co robi na 4 zdjęciu od góry Laila?:diabloti: Quote
kalyna Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 witamy :) wpadłam zobaczyć Uliego :) i jak już pisałam w galerii Pauliny piękny z niego przystojniak i bardzo ładniutkie ma umaszczenie.... i te gumki mnie mylą, że to dziewczynka :lol: ale facet w pełnej okazałości :) Quote
mychaaaaa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Maalwi napisał(a):Co robi na 4 zdjęciu od góry Laila?:diabloti: Udaje zajączka! :roll: :diabloti: Quote
Maalwi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mychaaaaa napisał(a):Udaje zajączka! :roll: :diabloti: hahaha niezły z niej zajączek :) Quote
psyja Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 mychaaaaa napisał(a):Powaga! Pomijając, że gdy Laila dostawała głupawki Uli patrzył na nią z pogardą - był bardzo grzeczny i uprzejmy :) oj tam patrzenie z pogardą na gościa jest zdecydowanie grzeczne i uprzejme:diabloti: kalyna napisał(a):witamy :) wpadłam zobaczyć Uliego :) i jak już pisałam w galerii Pauliny piękny z niego przystojniak i bardzo ładniutkie ma umaszczenie.... i te gumki mnie mylą, że to dziewczynka :lol: ale facet w pełnej okazałości :) witamy u nas!:loveu: hihi dziękujemy;) hahaha ojjjj Ulisek to niesamowicie męska bestia, nawet głos Laila ma 10 razy grubszy! Quote
mychaaaaa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 psyja napisał(a):hihi dziękujemy;) hahaha ojjjj Ulisek to niesamowicie męska bestia, nawet głos Laila ma 10 razy grubszy! TAK! Ja na miejscu Ulego wstydziłabym się szczekać! :diabloti: Quote
darii_iia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mychaaaaa napisał(a):TAK! Ja na miejscu Ulego wstydziłabym się szczekać! :diabloti: Haha. :D Ale mojego Drakusia żaden pies nie przebije . ! :eviltong: Ten jak się wydrze na psa sąsiadów, albo jak zaszczeka na rowery, to ludzie się go boją. :roll: Mój mały bohater. :loveu: ****************** A fotki suuper. ! Lailuszka widzę, nie potrafi się zachować u gościa, wszędzie da ten swój nochal. :evil_lol: Ale Ulinek dzielnie, to przeżywa i zachowuje się jak dżentelmen. :) Wspaniałe psiiska. ! ;) Quote
psyja Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 mychaaaaa napisał(a):TAK! Ja na miejscu Ulego wstydziłabym się szczekać! :diabloti: może on się czuje z takim głosem.... oryginalny....?:evil_lol: szczekania to sobie nie odmawia, o nie! kalyna napisał(a):Oj teraz się biedak zawstydzi :lol: kalyna aż się czerwony na pysiu zrobił:D darii_iia napisał(a):Haha. :D Ale mojego Drakusia żaden pies nie przebije . ! :eviltong: Ten jak się wydrze na psa sąsiadów, albo jak zaszczeka na rowery, to ludzie się go boją. :roll: Mój mały bohater. :loveu: prawdziwy terier!!!:D Quote
Recommended Posts