Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maalwi napisał(a):
Piękne fotki :)
słyszałam ,ze zamknęłaś Haniego w kennelu! ty niedobra ty :p

Nieee to nieee tak! Ja zamknęłam, a Ania go drażniła :diabloti:
sadystkiii :D

Posted

już drażniła.........:evil_lol:
po prostu bawiła się z grzyweczkami:loveu: ofutrzony syneczek musiał poczekać! za to później mój chłopiec siedział w pace a Haniś sie bawił, ćwiczył a nawet był noszony........:diabloti:

Posted

psyja napisał(a):
już drażniła.........:evil_lol:
po prostu bawiła się z grzyweczkami:loveu: ofutrzony syneczek musiał poczekać! za to później mój chłopiec siedział w pace a Haniś sie bawił, ćwiczył a nawet był noszony........:diabloti:

Aaa to prawda! Nawet Laila chwilę była na radce z Ulim w kenelu ;) sam na sam!
A Uli bardzo grzecznie się zachowywał w klatce :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Aaa to prawda! Nawet Laila chwilę była na radce z Ulim w kenelu ;) sam na sam!
A Uli bardzo grzecznie się zachowywał w klatce :)

ooo była w kennelu? no no no to sie pewnie zabawiły dzieciaki:D a mi sie wydawało że właśnie nie chciała wchodzić a na siłe nie chciałam wrzucać:eviltong:
Uli w klatkach zawsze grzeczny, chłop sie nauczył że w klatce obowiązuje grzeczne zachowanie (czyt. siedzenie lub leżenie, bez łażenia) i cisza:D:D haha już sobie nawet przywłaszczył Hanisowy kennel i nie chciał go wpuścić:diabloti:

zresztą Hani też już bardzo fajnie wchodzi do klaty i się zachowuje w niej tylko jak sie zbyt zaaferuje chłopak to trrrroszkę głośny jest:diabloti:

Posted

[quote name='psyja']ooo była w kennelu? no no no to sie pewnie zabawiły dzieciaki:D a mi sie wydawało że właśnie nie chciała wchodzić a na siłe nie chciałam wrzucać:eviltong:
Uli w klatkach zawsze grzeczny, chłop sie nauczył że w klatce obowiązuje grzeczne zachowanie (czyt. siedzenie lub leżenie, bez łażenia) i cisza:D:D haha już sobie nawet przywłaszczył Hanisowy kennel i nie chciał go wpuścić:diabloti:

No, Laila była na chwilę wrzucona z Ulim, gdy pokazywałam Ci jak Honey stoi, bo maluchy szalały dookoła za bardzo ;)

zresztą Hani też już bardzo fajnie wchodzi do klaty i się zachowuje w niej tylko jak sie zbyt zaaferuje chłopak to trrrroszkę głośny jest:diabloti:

No i dobrze! Niech szczeka! Sasiadka cały rok twierdziła, ze Laila non stop szczeka (a szczekał ON 2 piętra niżej)... to teraz ma :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

No i dobrze! Niech szczeka! Sasiadka cały rok twierdziła, ze Laila non stop szczeka (a szczekał ON 2 piętra niżej)... to teraz ma :diabloti:

i popieram:diabloti::diabloti: ale to już mówiłam hihi

Posted

hahaha jakie Wy niedobre :diabloti:
nasza sąsiadka jak się wprowadzaliśmy to o mało na zawała nie zeszła, że dwa psy. a po tygodniu jak mnie spotkała to oooo wie pani te pani psy wogóle ich nie słychać.
dziwne :diabloti:

Posted

dziewczyna.... w mojej chacie...?

później Laila postanowiła pobawić się sama

Ulisek

w końcu mały śmierdzielek padł ofiarą mizianka u cioteczki...:diabloti::diabloti:

---------

tyle tylko mam;)
Laila przesłodka, super z niej przytulas:loveu:
muszę przyznać że Uli zachowywał się w stosunku do Laili jak gentelman, Iza pewnie nie uwierzy że pozwolił jej nawet grzebać (!!!!!!!) w mojej torbie:diabloti: nie wyganiał jej również z klatki.. ah mój mężczyzna wie jak się zachować!

reszta fot w galerii Mychy

Posted

Iza. napisał(a):
Nie wierzę! :mdleje:

Powaga! Pomijając, że gdy Laila dostawała głupawki Uli patrzył na nią z pogardą - był bardzo grzeczny i uprzejmy :)

Fotki ukradnę, sama mam więcej na moim aparacie :diabloti:

Posted

witamy :)
wpadłam zobaczyć Uliego :) i jak już pisałam w galerii Pauliny piękny z niego przystojniak i bardzo ładniutkie ma umaszczenie.... i te gumki mnie mylą, że to dziewczynka :lol: ale facet w pełnej okazałości :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Powaga! Pomijając, że gdy Laila dostawała głupawki Uli patrzył na nią z pogardą - był bardzo grzeczny i uprzejmy :)

oj tam patrzenie z pogardą na gościa jest zdecydowanie grzeczne i uprzejme:diabloti:

kalyna napisał(a):
witamy :)
wpadłam zobaczyć Uliego :) i jak już pisałam w galerii Pauliny piękny z niego przystojniak i bardzo ładniutkie ma umaszczenie.... i te gumki mnie mylą, że to dziewczynka :lol: ale facet w pełnej okazałości :)

witamy u nas!:loveu:
hihi dziękujemy;) hahaha ojjjj Ulisek to niesamowicie męska bestia, nawet głos Laila ma 10 razy grubszy!

Posted

psyja napisał(a):
hihi dziękujemy;) hahaha ojjjj Ulisek to niesamowicie męska bestia, nawet głos Laila ma 10 razy grubszy!

TAK! Ja na miejscu Ulego wstydziłabym się szczekać! :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

Haha. :D
Ale mojego Drakusia żaden pies nie przebije . ! :eviltong:
Ten jak się wydrze na psa sąsiadów, albo jak zaszczeka na rowery, to ludzie się go boją. :roll:
Mój mały bohater. :loveu:
A fotki suuper. !
Lailuszka widzę, nie potrafi się zachować u gościa, wszędzie da ten swój nochal. :evil_lol:
Ale Ulinek dzielnie, to przeżywa i zachowuje się jak dżentelmen. :)
Wspaniałe psiiska. ! ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):

może on się czuje z takim głosem.... oryginalny....?:evil_lol: szczekania to sobie nie odmawia, o nie!

kalyna napisał(a):
Oj teraz się biedak zawstydzi :lol:

kalyna aż się czerwony na pysiu zrobił:D

darii_iia napisał(a):
Haha. :D
Ale mojego Drakusia żaden pies nie przebije . ! :eviltong:
Ten jak się wydrze na psa sąsiadów, albo jak zaszczeka na rowery, to ludzie się go boją. :roll:
Mój mały bohater. :loveu:

prawdziwy terier!!!:D