Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):hahahah szkolenie to faktycznie najbardziej przydałoby się Michałowi :evil_lol: my ostatnio z Izą rozprawiałyśmy o tym, że z Michała dobry pies wystawowy by był :grin: hahahah Hahahahaha to było piękne :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Iza. napisał(a):Hahahahaha to było piękne :evil_lol: hahahah dobrze, że Michał tego nie słyszał - rozwód i podział majątku murowany (chociaż są i plusy - zabrałby kota :diabloti:) Ja na samo przypomnienie tej rozmowy się śmieję :D ciekawe co ludzie na przystanku sobie myśleli gdy tak rozmawiałyśmy :grin: hahahah Quote
Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):hahahah dobrze, że Michał tego nie słyszał - rozwód i podział majątku murowany (chociaż są i plusy - zabrałby kota :diabloti:) Ja na samo przypomnienie tej rozmowy się śmieję :D ciekawe co ludzie na przystanku sobie myśleli gdy tak rozmawiałyśmy :grin: hahahah Michał dobry chłopak, wybaczyłby Ci ... może :diabloti: Ja też właśnie jak sobie przypomnę to śmiech mnie ogarnia hahaha właśnie później rozkminiłam, że ludzie nas słyszeli :evil_lol: Quote
psyja Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 ojjjj dziewczynki:mad::mad: mycha tak wracając do tematu karm co sie zaczął u Was w wątku, jeśli chcesz moge Ci na próbeczke dla Haniego podrzucić Vitake Large Breed. kupiliśmy Guciowi worek 15kg a on protestuje i nie chce jeść:roll: Quote
mychaaaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 psyja napisał(a):mycha tak wracając do tematu karm co sie zaczął u Was w wątku, jeśli chcesz moge Ci na próbeczke dla Haniego podrzucić Vitake Large Breed. kupiliśmy Guciowi worek 15kg a on protestuje i nie chce jeść:roll: O o o! To jest dobry pomysł :) jakby było po tym ok, chętnie bym odkupiła worek ;) Quote
psyja Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 oo to jeszcze lepszy pomysł!:eviltong: jakby Haniemu czy Laili podpasowała to chętnie się pozbędziemy:D jak będziesz miała czas i ochote to zapraszam do mnie, w niedzielke koło 14 Quote
mychaaaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 psyja napisał(a):oo to jeszcze lepszy pomysł!:eviltong: jakby Haniemu czy Laili podpasowała to chętnie się pozbędziemy:D jak będziesz miała czas i ochote to zapraszam do mnie, w niedzielke koło 14 Ale ja będę w Lublinie :( bo ja w weekendy pracuję i wracam dopiero w niedzielę w nocy :( Quote
psyja Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 :loveu::loveu::loveu: jestem taka dumna z mojego syneczka!!! zaskoczył mnie dzisiaj totalnie dziś od 12 mieliśmy pierwsze zajęcia z agility. najpierw wysłuchałam dokładnie co i jak robić no i przyszła pora Uliska na ruszenie sie po torze. na początku ćwiczyliśmy przebieganie stacjonatki od przodu na prawo i ciasnym zakrętem powrót do mnie. maluch nauczył się błyskawicznie, po 2 próbach powoli, śmigał na komende i wracał tak ciasnym zakrętem że zachaczał o bok hopki! no to skoro tak super poszło, wzięliśmy się na zostawanie w komendzie (narazie w siadzie) i bieg na sygnał. tu już byłam pewna że będzie nieco gorzej:lol: i tak: sadzam Uliska - usiadł; odchodze na krok i wyciągam ręke - patrzy na mnie ale siedzi i się nie rusza; odchodze pare kroków - dalej siedzi; ide za przeszkode - maluch dalej twardo siedzi; jestem z 5 metrów od niego z wycigąniętą ręką, mówie 'GO' - zrywa się i meeeeega szybko do mnie przylatuje:loveu::loveu: po prostu kocham go!!!! dał mi dzisiaj tyle pozytywnej energii tym treningiem, że aż trudno to opisać! później ćwiczyliśmy te zakręty, ruszanie z komendy i target - uwielbiam moje maleństwo:loveu: Quote
Jaga. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 dobrą karmą na wrażliwy żołądek jest royal intenstinal, tak jak pisała Iza. nasza Dakota która non stop ma sraki i problemy z żołądkiem, po nim funkcjonuje bardzo dobrze. brawo maluch! super, dopiero doczytałam że tak świetnie Wam idzie - aż się czuję zachęcona żeby samej spróbować! Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jaga. napisał(a):dobrą karmą na wrażliwy żołądek jest royal intenstinal, tak jak pisała Iza. nasza Dakota która non stop ma sraki i problemy z żołądkiem, po nim funkcjonuje bardzo dobrze.! W takim razie spróbuję, choć RC nie ma najlepszej opinii :) Aniu, gratuluję kolejnego sukcesu :) Wasza pozytywna energia aż mi się udzieliła z samego rana hihihi jak to czytałam to aż uśmiechałam się do siebie i tak miło w żołądku coś łaskotało hahahah ja zaczynam Wasze sukcesy traktować jak swoje i tak samo się cieszę :grin: Quote
Jaga. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mychaaaaa napisał(a):W takim razie spróbuję, choć RC nie ma najlepszej opinii :) niestety nie ma bo to nie jest najlepsza karma, ale suka tylko po niej funkcjonuje w miarę normalnie psyja a może uda Wam się jakoś filmik nagrać? chciałabym zobaczyć jak sobie radzicie :) Quote
psyja Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 mycha pamiętaj że ja po drodze chętnie podrzuce Wam tej Vitake - powiedz tylko kiedy:) no i bardzo mi miło mhihihiihi ja sie tak samo cieszę za Was:loveu: no a jak czekałaś na Honeya to już w ogóle tak mi super było i tak radośnie, chociaż wtedy widziałam Cie po raz pierwszy na oczy i właściwie nie znałam haha Jaga postaram się coś nagrać w przyszły weekend, chociaż narazie to co robimy nie jest zbyt widowiskowe:D tak jak pisałam, póki co ćwiczymy zostawanie na miejscu bez ruchu i czekanie na mój znak a wtedy sprint przez stacjonatki no i ciasne zakręty od przodu w prawo. na przyszły weekend pewnie dojdzie nam ciasny zakręt od przodu w lewo. nie wygląda to widowiskowo, ale dla mnie to ogromy sukces bo nie spodziewałam się po Ulim aż tak pozytywnej energii, super pracy i skupienia na torze już od pierwszych zajęć! jednak jeśli chcecie, mogę nagrać:) aha no i strone czy dwie wcześniej wrzuciłam filmiki jak maluch ćwiczy różne komendy, nie wiem czy je widziałaś Jaga, jeśli nie to zapraszam do obejrzenia ich póki co:D Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='psyja']mycha pamiętaj że ja po drodze chętnie podrzuce Wam tej Vitake - powiedz tylko kiedy:) Ja do czwartku jestem w domu, więc kiedy Ci pasuje :) najpierw podrzuć trochę, jak Honey nie będzie miał biegunki po Vitake, cały worek zaklepuję :eviltong: Bo dzisiaj podjadł trochę Brita Laili i nie dość, że robił koopę baardzo głośno :roll: to jeszcze cały się umazał fuj! :shake: no i bardzo mi miło mhihihiihi ja sie tak samo cieszę za Was :loveu: hahah, no cóż, taka prawie-psia rodzinka z nas hahahah :grin: jednak jeśli chcecie, mogę nagrać:) Ja chcę! Ja chcę! Quote
psyja Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 hihihi rzeczywiście rodzinka:D Paulina jeśli będziesz gdzieś w mieście dzisiaj to moge Ci po drodze jadąc do studia podrzucić próbeczkę. jeśli chcesz moge dać na próbe tego Adult Large i Puppy/Junior filmik będzie nagrany w takim razie:D Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 psyja napisał(a):hihihi rzeczywiście rodzinka:D Paulina jeśli będziesz gdzieś w mieście dzisiaj to moge Ci po drodze jadąc do studia podrzucić próbeczkę. jeśli chcesz moge dać na próbe tego Adult Large i Puppy/Junior Dzisiaj w mieście nie będę, mam masę pracy w domu. Wróciłam z Lublina i czekała na mnie sterta prania, sprzątania i dywan do umycia :roll: i jakoś tak od rana zabrać się nie mogę :roll: a Michał poszedł do pracy i olewka totalna :roll: Quote
psyja Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 brrrrr i to jest ta wada w mieszkaniu bez rodziców:diabloti: no nic, pisz jak będziesz mogła to CI podrzuce albo Ty do nas wpadaj, zapraszamy;) Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='psyja']brrrrr i to jest ta wada w mieszkaniu bez rodziców:diabloti: hahah w takich chwilach jak ta tęsknię za mamą :evil_lol: no nic, pisz jak będziesz mogła to CI podrzuce albo Ty do nas wpadaj, zapraszamy;) A mogę wpaść na dłużej? Teściowa zadzwoniła, że może przyjedzie do nas na kilka dni i jakoś tak nie pałam wielkim szczęściem :diabloti: Quote
Iza. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mychaaaaa napisał(a): A mogę wpaść na dłużej? Teściowa zadzwoniła, że może przyjedzie do nas na kilka dni i jakoś tak nie pałam wielkim szczęściem :diabloti: Dawaj do mnie, jest gdzie spać hah :razz: Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Iza. napisał(a):Dawaj do mnie, jest gdzie spać hah :razz: Z psami czy bez? :cool3: mogę Ci w ramach wdzięczności sprezentować kota :cool3: Quote
Iza. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mychaaaaa napisał(a):Z psami czy bez? :cool3: mogę Ci w ramach wdzięczności sprezentować kota :cool3: kota zostaw Michałowi, a psy możesz zabrać :P Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Iza. napisał(a):kota zostaw Michałowi, a psy możesz zabrać :P A Laila nie sterroryzuje Buenosa? :evil_lol: wiesz, ona lubi facetów pod pantofel brać hahah :diabloti: Quote
psyja Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 mychaaaaa napisał(a): A mogę wpaść na dłużej? Teściowa zadzwoniła, że może przyjedzie do nas na kilka dni i jakoś tak nie pałam wielkim szczęściem :diabloti: hahahah jak najbardziej:D:D zapraszamy:diabloti: a poważnie to ja jutro po szkole nic nie mam w planach, jeśli masz ochote to moge Ci podrzucić jakoś karmy albo wpadaj do mnie, Iza też zapraszam:cool3: Quote
Iza. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mychaaaaa napisał(a):A Laila nie sterroryzuje Buenosa? :evil_lol: wiesz, ona lubi facetów pod pantofel brać hahah :diabloti: A Buenos bardzo uległy więc żaden problem :diabloti: psyja napisał(a):hahahah jak najbardziej:D:D zapraszamy:diabloti: a poważnie to ja jutro po szkole nic nie mam w planach, jeśli masz ochote to moge Ci podrzucić jakoś karmy albo wpadaj do mnie, Iza też zapraszam:cool3: Jutro jestem wolna po 14, jak coś dawajcie znać na kom najlepiej :P Quote
psyja Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 to Iza skocz do domu po syneczka i na hmmm 16 albo trochę po zapraszam do mnie:) niestety będzie cała rodzinka i będziemy sie musiały u mnie w pokoju pomieścić ******** Basia i Uli z dzisiejszego spacerku Basia Ulisek Quote
psyja Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 tak odpoczywam w nie swoim łóżku:mad::mad: z pierwszą rozetką:razz: chłopcy na mnie czekają, ide do łóżka hihi! DOBRANOC! w sprawie jutrzejszego spotkanka prosze piszcie mi na telefon jak coś Quote
Recommended Posts