Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matyk i mychaaaa dzięki:loveu: powiem nieskromnie, że też mi się Ulisek podoba z taką fryzurką:)

klatka oczywiście nie jest karą:) w tym przypadku była tak jak napisałam 'sposobem na chwile spokoju' bo Gajla non stop biega po domu, merda ogonem i wszystko rozwala, a szłyśmy rozpalać shishe i bałyśmy się, że przewróci. no a dla sprawiedliwości Uli wylądował w pace razem z nią:D

Posted

palaczki :eviltong:
muszę się przyznać że zgapiłam i wczoraj zrobiłam taką samą fryz Johnemu - wyglądał super, prawie tak uroczo jak Uli :loveu:

Posted

dziękujemy:loveu::loveu:
mychaaaaa ja też mam nadzieje na kolejny spacerek jakoś niedługo:cool3: i zapoznanie dzieciaczków, może Laila będzie mu darowała życie i go nie zje:D zresztą on raczej nie pyskuje jak się pies na niego rzuci, uległy jest. za to co innego pyskówka do spokojnego psa, najlepiej dużego:cool3:

od rana się pakujemy, Uli non stop pilnuje żeby przypadkiem o nim nie zapomnieć:D w końcu przezorny zawsze ubezpieczony:cool3:

Posted

haha rzeczywiście, o moją torbe walczy jak o niepodległość:eviltong: może się bawić z psem przez godzine i ogólnie być w świetnym kontakcie, ale niech tylko 'kolega' podejdzie do torby to koniec przyjaźni i wściekły atak.. w domu czasami zaciekle jeszcze broni kanapy (jak na niej siedzi), do tego stopnia, że inny pies nie może nawet podejść (albo wejść do pokoju) i jedzącej osoby, bojowy chłopaczek jest:D
od wczoraj u znajomych zachowuje się bardzo fajnie, nie licząc małego ataku na pudla, który chciał wejść na kanape do siedzącego Ulego. na dziecko ani razu nie zaszczekał ani nie warknął, jestem w szoku:diabloti:

Posted

z jeleniem też się dogadał, najpierw szczekał na niego ale teraz już chodzą koło siebie i nie zwracają na to uwagi, no może Varis jest troche bardziej zainteresowny Ulim niż odwrotnie :) normalnie musze foty porobić, bo jelonek jest przesłodki:loveu: szczególnie jak chodzi po domu (ma w domu miski) albo jak się z psem bawi!

Posted

brrrr Uli cały czas robi próby sił na ile może sobie pozwolić w stosunku do pudla ciotki (samca), przed sekundą chłopaki potłukli się u mnie na kolanach i mnie pogryźli/albo któryś z nich/:shake: zaczęła oczywiście moja sierota, a o co? o kanape

Posted

był dzisiaj w klatce już 6 godzin kiedy pańcia na shoppingu szalała:diabloti: zamknęłam tylko żeby się wyciszył, drugi pies też wyszedł, wypuściłam i jest spokój, przynajmniej narazie