Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa to nie jest źle;) myślałam że smaruje się nią prosto z pudełka i troche jej cena przerażała, ale jeśli tak to w sumie luz. ja mam zamiar po zwykłym oleju się na nią właśnie przerzucić, słyszałam dużo dobrych opinii

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super:) to Ty tylko nie przywoź za dużo tych próbek!!! mi zależałoby tylko spróbowac szamponu proteinowego i tego supercreama właśnie. no i wybierz sobie koniecznie na postestowanie czego Ty masz ochote:)

a ja dopiero dzisiaj poważnie odgruzowałam aparat, zdjęcia jeszcze z Wilna i nie tylko:cool3: niektóre foty są nieostre, jakoś nie do końca panowałam nad aparatem:lol:

Ulisek z pudlem ciotki, niestety tylko dooopki ale jedyna fota gdzie widać obu chłopców

mhihihihi

tylko łatki psa zdradzają..:diabloti:

w końcu znowu do paki się Ulemu trafiło......:diabloti::diabloti:

malutki pieseczek wszędzie się zmieści:lol:

łysy pychol:loveu::loveu:

i moi obrońcy

Posted

runo napisał(a):
piękni Ci twoi obrońcy :)

dzięki:)

Chantell napisał(a):
my tu pierwszy raz :loveu:
jakie ślicznoty masz!!
zapraszamy także do nas :)

witamy i dziękujemy:cool3:

Posted

chyba nie przywieź za mało ;) :eviltong:

Gafel jaki luzak :) a Uli coraz ładniejszy :) super wygląda z tym łysym pychem! muszę też się odważyć :roll:

Posted

dzięki;)

haha pierwszy raz jest najgorszy..:evil_lol: też sie bałam golić jednorazówką ale któregoś dnia dostałam natchnienie i ogoliłam, najpierw tylko góre pycha i delikatnie po bokach. i tak z razu na raz coraz więcej opitalam:D tylko ciągle mam problemy z okolicami nosa, tam są wąsy (a raczej pozostałości po nich) i nie umiem do końca dogolić na zero: /

Posted

jak najbardziej czas na hl hihi! tylko musze opracować jakąś technike golenia najbliższych okolic nosa:roll:

Jaga nie bój się, just do it!!!:D

Posted

psyja napisał(a):
Jaga nie bój się, just do it!!!:D

muszę chyba kupić jakąś dobrą maszynkę i spróbować... a jak mu skórę zgolę z nosem? :placz::placz::placz::roll:

Posted

dianusia921 napisał(a):
http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/P1070749dogo.jpg ciekawa jestem,który by pierwszy do ataku leciał :evil_lol: pewnie maluch :diabloti:

mhihihi nie ma co sie zastanawiać:D Uli na 10000% pierwszy by się rzucił;) i mówię poważnie!!!

Jaga. napisał(a):
muszę chyba kupić jakąś dobrą maszynkę i spróbować... a jak mu skórę zgolę z nosem? :placz::placz::placz::roll:

ja używam tych maszynek Gillette Simply Venus 3 Plus (takie biało-różowe) i tylko jeden raz zdarzyło mi się zaciąć malucha, więc musiałabyś być baaaaaaaardzo zdolna żeby zgolić mu nos razem z włosami:diabloti: spróbuj dla niego tych Gillette może i u Was będą sie tak fajnie sprawować

Posted

hahaha widzisz miałabyś przynajmniej materiał do ćwiczeń!!
tylko ja radze Ci użyć samej wody do golenia, ja raz zrobiłam taki błąd i goliłam z szamponem żeby łatwiej szłp a wtedy uuuupssss i maluch nażarł się szamponu:D odchorowywał to później biedak

Posted

może zamiast szamponu użyję pasztetu :D
a tak poważnie to dobrze wiedzieć, zawsze się zastanawiałam jak się goli hl na pysiu, pianką? :D a tu sama woda

Posted

hahahaha dobry patent! wypróbuje następnym razem:cool3:

ja nie wiem jak sie goli hl, sama ciekawa jestem! ja gole z wodą bo z szamponem się nie sprawdziło, ale może ludzie mający hl mają swoje patenty działające lepiej niż sama woda

w ogóle to Gafel jest już bardzo chory, musi wychodzić na spacery co godzine-półtorej, w nocy właściwie nie może spać i co 2-3:( wszyscy w domu wściekli, źli i zmęczeni:shake: okazało się że dieta RC nie przynosiła żadnych efektów, aktualna kuracja (1500mg wit. C dziennie) też nie działa. wczoraj przyszło ostatnie lekarstwo sprowadzane z Indii i wet powiedziała że jeśli to nie pomoże, to nic więcej nie będzie dało się zrobić.. dzisiaj dostał jeszcze jakieś silne uspokajacze i nasenne zastrzyki (coś jak psychotropy), żeby było mu łatwiej i chociaż przesypiał kawałek nocy. ehhh jeszcze pare lat temu w ogóle nie myślałam o tym co będzie jak Gucio się nam zestarzeje, to co się z nim dzieje jest straszne, po prostu przykro patrzeć...

Posted

psyja napisał(a):
może ludzie mający hl mają swoje patenty działające lepiej niż sama woda

wosk :diabloti: :D :-o

psyja napisał(a):
w ogóle to Gafel jest już bardzo chory

biedak... :-(

Posted

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/_1243561doho.jpg
BOSKI :loveu:

Gafelka strasznie szkoda :( widać po nim, jaki jest biedny :(
życzę mu dużo zdrówka i sił w walce z chorobą!

Ja Lailę też golę maszynkami Gillette, ale nie na szampon, nie na wodę, a na hipoalergiczny żel go golenia Nivea (ok. 20zł). Jest super wydajny - od nabycia Laili jeszcze tego żelu nie zużyłam, działa super, super się goli i skóra nie jest podrażniona :)

namaczam lekko pyszczek, tyci tyci tego żelu (większość używam na ciało) i jazda. Ja jestem bardzo zadowolona :)

Posted

dzięki, też mam nadzieję że Guciowi się zacznie poprawiać..

no i dzięki wielkie za radę, myślałam kiedyś o jakimś żelu ale nie spodziewałam się po nim cudów. Jeśli fajnie działa to spróbujemy:) inna znajoma mająca łysolki doradziła mi maszynki BIC i na sucho albo na wodę, więc potestujemy jeden i drugi sposób niedługo!