Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj rośnie rośnie i nie moge tego przeboleć że tak sie tak szybko zmienił :eviltong: on był taki malutki i słodki :placz: najbardziej mi chyba brakuje tego szczeniaczkowego odruchu 'kłapania', już mu sie to nie zdarza

[video=youtube;2MBLjw4CuB4]http://www.youtube.com/watch?v=2MBLjw4CuB4[/video]

oglądałam ten filmik dzisiaj kilka razy i tak mi.. dziwnie :eviltong: to pszczółka pare dni po przyjeździe do nas - 9 tygodniowa :loveu: teraz to już nie mała pszczółka a dorodny trzmiel :diabloti:

Posted

są jednak i plusy tego że chłopak dorasta:wink: coraz więcej ma w głowie i jest cierpliwszy do wszystkiego.

to teraz się pochwale że Bini wczoraj na wystawie Białymstoku wybitnie obiecujący 1 i po raz kolejny otrzymał tytuł BOB Baby. jestem bardzo zadowolona i dumna, pierwszy raz był na wystawie halowej, śmigał po ringu straaasznie ucieszony a jednocześnie ładnie sie pokazał. w ogóle nie ganiał pieska stojącego obok/biegnącego za nim czym mnie zresztą zdziwił:diabloti:

Ulinek doskonały bez lokaty w stawce 7 psów i z niego też jestem dumna :loveu: najważniejsze dla mnie jest zachowanie a chłopak był bardzo dzielny, przy ocenie ogonka zabrakło ale cały czas przed, kitka była w górze :) podczas oceniania ustawiał sie na jedzonko, ćwiczył ze mną, wykonywał komendy co oznacza że stres nie wziął góry nad rozsądkiem ;)

wystawka suuuuuper, bardzo miło było spotkać tyle znajomych, porozmawiać, pośmiać się. ostatnio jeździliśmy ciągle za granice i tam ludzie byli coś średnio chętni do zawierania kontaktów a co dopiero do rozmów.. żeby tak każda wystawa wyglądała jak ta wczoraj:loveu:

fotki dorzuce jak znajde w końcu jakieś sensowne hihi

• 1 month later...
Posted

[quote name='magdabroy']A co tu tak ucichło? :crazyeye: Może jakieś nowe fotki Uli'nka i Bee?!

aa jakoś nie było czasu i weny :)

Bee to już prawieże dorosły chłop ;) od tego tygodnia rozpoczęliśmy szkolenie z nadzieją że troszkę zmądrzeje... :diabloti: jego fotki sprzed paru tygodni

ah mój piękny :loveu:

Ulinek jak to Ulinek :) 10 września (albo 11?) byliśmy na wystawce w Warszawie, gdzie maluch po raz kolejny pięknie się pokazał :) sędzia go nie docenił, ale cieszę się ogromnie że tak się chłopiec wyrabia i jest coraz lepszy!

ostatnio odgrzebałam fotki małego ryjka.. :)

i moja ulubiona :loveu:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
  • 4 weeks later...
Posted

o jak dawno nas tu nie było...

YokoOnoLenard dzięki :) miło mi
Diana oj to prawda,,,

dla niepoinformowanych taka ciekawostka - Ulinek został w końcu ogolony :diabloti: już prawie 2 miesiące temu. myśle że chłopiec szczęśliwy :)

a ja dorobiłam się nowej zabaweczki do focenia :loveu: wrzucam troszke zdjęć jakby ktoś miał ochote popatrzeć

Posted

i bardziej na zimowo

pogoda niestety nie sprzyja do focenia:shake:

i chłopcy na świątecznie :lol::lol:

a taki cudowny prezent dostałam tuż przed wigilią od psiapsiółki:loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Uffff... przebrnęłam przez galerię... Tyyyyle zdjęć!!! Ale chłopaki cudne!!!

No jak Pasiutka wycieczkuje się już do końca, to musimy się spotkać na socjalizację 'małych' z 'dużą' ;) Pasja kocha grzywki :)
(tylko, niestety, musimy być na szczelnie ogrodzonym terenie, bez "zwierzyny" typu zające, koty czy inne futrzaste/pierzaste "obiekty uciekające", bo to się może źle skończyć dla tejże zwierzyny... Znasz Aniu jakieś takie bezpieczne miejsca u nas w Białym?)

Posted

[quote name='amanda-1a']

No jak Pasiutka wycieczkuje się już do końca, to musimy się spotkać na socjalizację 'małych' z 'dużą' ;) Pasja kocha grzywki :)
(tylko, niestety, musimy być na szczelnie ogrodzonym terenie, bez "zwierzyny" typu zające, koty czy inne futrzaste/pierzaste "obiekty uciekające", bo to się może źle skończyć dla tejże zwierzyny... Znasz Aniu jakieś takie bezpieczne miejsca u nas w Białym?)

Ja znam!! U siebie w czarnej, zapraszam serdecznie, ogród szczelnie ogrodzony :razz:

Posted

o proszę i tu Was spotkaliśmy :multi:

pewnie, trzeba się będzie zgadać jak panna skończy cieczkować :) może być 'Wasz' plac szkoleniowy (jeśli dalej tam chodzicie) - noo u Izki też może być :diabloti: hahaha

Aniu myśle że najchętniejszy do zjedzenia Pasiutki będzie... Binulek :eviltong: on bardzo aktywnie (i głośno!) prowadzi politke przeciwko większym od siebie, nieznanym psom

Posted (edited)

Binulek? Ten słodziak będzie chciał pożreć moją malutką sunieczkę?! :razz: Wiedziałam, że grzywki to rasiści :cool3:

Nie no, żartuję - pamiętam, że Bee raczej niechętnie "gada" z takimi futrzastymi wielkopsami, ale jest przecież Niki - już się z Pasiutką znają, niech może Niki powie Biniemu, że Pasiutka nie taka straszna jak ją malują :lol:

Pewnie że możemy na "naszym" wybiegu :) Byliśmy tam dzisiaj, sporo śniegu, fajnie - można ładne fotki porobić :)
Jeszcze tylko jakiś tydzień i Pasja będzie wycieczkowana :)

Edited by amanda-1a