psyja Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 dzięki dzięki dzięki :) a my się dalej leniwie wakacjujemy wyjść czy nie wyjść wyjść:D ruszyć się czy się nie ruszyć ruszyć!:D i zaczęły sie szaleństwa Quote
darii_iia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Jakie małe słoodkie. :loveu: Ech....jednak 2 grzywki, to 2 grzywki...:roll: Jaak Ci maluszek fajnie i szybko rośnie, nim się obejrzysz a będzie taki jak Lukaś lub Ulinek. ;) Quote
maga18 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 superowe fotki :) przynajmniej pogoda wam dopisała, bo na moim urlopie to wiecznie pochmurno i mokro :placz: i GRATULUJE raz jeszcze :klacz: :klacz: :klacz: Quote
psyja Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 foty z wczorajszego spacerku z dziewczynami i ich chłopakami, było fajowo :loveu: choć najpierw niezbyt kolorowo :diabloti: jestem bardzo zadowolona z zachowania Bee chwila ochłody i szybko do mamy pozowanko :evil_lol: Łysy grzecznie pozuje, Bee niekoniecznie urodzony model Quote
psyja Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 iiiii prawie łysol :cool1: ahh jak mnie czasem kusi ołysić Ulego :diabloti: Quote
darii_iia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Booskie foty. :) Haha, a Ulinka nie wzięłaś ? :D Kurczę ale u Was w Białymstoku jest dużo grzywaczy. :eviltong: Z tego co ja się orientuję, to w gw. jest Lukaś, Bibi i siostra Ulinka... Nie fair. :eviltong: Quote
Iza. Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 darii_iia napisał(a):Booskie foty. :) Haha, a Ulinka nie wzięłaś ? :D Kurczę ale u Was w Białymstoku jest dużo grzywaczy. :eviltong: Z tego co ja się orientuję, to w gw. jest Lukaś, Bibi i siostra Ulinka... Nie fair. :eviltong: mi to się marzy takie wielkie spotkanie grzywkowe, mam nadzieję że kiedyś się uda :razz: Quote
maga18 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 jedno wielkie grzywaczowe spotkanie skonczylo by sie tym ze połowa siedzialaby na smyczach :evil_lol: ale nie powiem, mogłoby być fajnie ;) tylko gdzies w centrum Polski zeby kazdy mial "blisko" ;) zaluje ze mi sie nie udalo spotkac z Psyją jak byłam w Białymstoku :placz: dobrze ze Ania tak czesto foty wstawia to przynajmniej mam co oglądać i czuje się jakbym tam była :loveu: Quote
Maalwi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Nie wiem, czy takie ogólno grzywkowe spotkanko by się skonczyło korzystnie dla niektórych psów :D Ale mogłoby być fajnie, fotki superowe , a czemu Ulego nie ma? Quote
psyja Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 darii_iia napisał(a):Booskie foty. :) Haha, a Ulinka nie wzięłaś ? :D Kurczę ale u Was w Białymstoku jest dużo grzywaczy. :eviltong: Z tego co ja się orientuję, to w gw. jest Lukaś, Bibi i siostra Ulinka... Nie fair. :eviltong: :) Ulinek został w domku, narazie unikam chodzenia z dwoma chłopakami w obce miejsca. po pierwsze Uli nie zawsze zachowuje sie tak jak powinien a mały jest małpa niesamowita i wszystko od razu powtarza :shake: a po drugie w takim stadku psów ciężko by mi było zapanować nad dwoma szaleńcami, jak ogarne obu chłopaków a Bee wyrośnie z małpowania to będą wszędzie chodzili razem ;) mam nadzieje że mocny charakter Bee sprawi że ostatcznie to on będzie naśladowany, a nie odwrotnie a z 3 grzywek można już zrobić fajne spotkanko maga18 napisał(a):jedno wielkie grzywaczowe spotkanie skonczylo by sie tym ze połowa siedzialaby na smyczach :evil_lol: ale nie powiem, mogłoby być fajnie ;) tylko gdzies w centrum Polski zeby kazdy mial "blisko" ;) już przedwczoraj sie tak skończyło :evil_lol: mimo że były tylko 4 psy. 2 napalone samce, jeden nieprzyjaźnie nastawiony do szczeniaka i bezbronny szczenek to było masakryczne połączenie :eviltong: musiałyśmy latać po klatke i było tak że 1 w klatce, 1 na smyczy, 1 na ringówce i wolny Bee. z Diamentem dogadali się najlepiej, więc w momentach kiedy 2 psy wolno biegały ze sobą to były to Diament i Bee, chwilami latali JJ+Mały reszta zamknięta i Mały+Bee. czyli nie było łatwo ogarnąć towarzystwa:eviltong: im większe spotkanie tym trudniej by było. chociaż mimo wszystko mogłoby być fajowo :D maga18 napisał(a):zaluje ze mi sie nie udalo spotkac z Psyją jak byłam w Białymstoku :placz: dobrze ze Ania tak czesto foty wstawia to przynajmniej mam co oglądać i czuje się jakbym tam była :loveu: my też z Bee żałujemy :eviltong: no nic tak wyszło, napewno będą inne okazje do spotkania ;) a focenie psów to ostatnio mój nowy nałóg :diabloti: Maalwi napisał(a):Nie wiem, czy takie ogólno grzywkowe spotkanko by się skonczyło korzystnie dla niektórych psów :D Ale mogłoby być fajnie, fotki superowe , a czemu Ulego nie ma? niekoniecznie :diabloti: a Ulego nie było z powodów które napisałam wyżej. całe szczęście że nie zabrałam ich obu, Uli pewnie by się prał z resztą chłopaków do kompletu, być może broniłby Bee i w ogóle byłoby bardzo niewesoło Quote
Dada Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Super było!! Diamencik zakochał się w Bee i nie pozwalał innym psom do niego podchodzić :D Quote
Polari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Super fotki. :) Maluch jest piękny. :loveu: U mnie nie było małpowania... Na szczęście... Ale teraz jak Tema szczeknie na balkonie to Mysza biegnie i zaczyna szczekać... :roll: Hah, a może w następne wakacje zrób Uliemu urlop z wystawami i go ogól? :diabloti: * Zapraszam na fajny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/211903-Psie-gadżety-na-każdą-kieszeń-do-5.08.2011-do-godz-20.00 Ale ten też fajny: http://www.dogomania.pl/threads/211097-Megabazarek-II-Dla-Twojego-Psa-do-7.08.2011-godz-20-00 Quote
psyja Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='immortal']Super foty! Maluch ślicznie się rozwija :) dzięki ;) [quote name='Dada']Super było!! Diamencik zakochał się w Bee i nie pozwalał innym psom do niego podchodzić :D o tak :D haha Beenie miał swojego bodyguarda, z Diamencikiem sie fajowo dogadali no i przynajmniej ochroniarza miał od niegrzecznych psów :diabloti: [quote name='Polari']Super fotki. :) Maluch jest piękny. :loveu: U mnie nie było małpowania... Na szczęście... Ale teraz jak Tema szczeknie na balkonie to Mysza biegnie i zaczyna szczekać... :roll: Hah, a może w następne wakacje zrób Uliemu urlop z wystawami i go ogól? :diabloti: * Zapraszam na fajny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/211903-Psie-gadżety-na-każdą-kieszeń-do-5.08.2011-do-godz-20.00 Ale ten też fajny: http://www.dogomania.pl/threads/211097-Megabazarek-II-Dla-Twojego-Psa-do-7.08.2011-godz-20-00 myślałam o ogoleniu na przyszłe wakacje :) jeżeli uwiniemy się ze wszystkim z czym chcę żebys sie Uli uwinął. jeżeli nie to dopiero na wakacje za 2 lata. zobaczymy ;) już lece na bazarki Quote
Polari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 No to uwijaj się bo chcę zobaczyć ogoloną wersię Ulinka. :-D Trzymam kciuki że to się uda na następne wakacje. :kciuki: Quote
psyja Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 a dzisiaj mieliśmy spotkanko w składzie grzywkowym Buenos, Diamencik, Łysol, Joyek i Ulinek ;) wszystkie psy zachowywały sie bosko, 5 dorosłych samców a było zupełnie bez większych spięć Quote
chrupcia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2%20sierpnia%202011/1.jpg meega :loveu: zazdraszczam oczywiście :placz: :eviltong: a ja nie trzymam kciuków za ogolenie Ulinka :eviltong: już Ci mówiłam żeś nie dobra :evil_lol: Quote
Recommended Posts