Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki dzięki dzięki :)

a my się dalej leniwie wakacjujemy

wyjść czy nie wyjść

wyjść:D

ruszyć się czy się nie ruszyć

ruszyć!:D

i zaczęły sie szaleństwa

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie małe słoodkie. :loveu:
Ech....jednak 2 grzywki, to 2 grzywki...:roll:
Jaak Ci maluszek fajnie i szybko rośnie, nim się obejrzysz a będzie taki jak Lukaś lub Ulinek. ;)

Posted

superowe fotki :)

przynajmniej pogoda wam dopisała, bo na moim urlopie to wiecznie pochmurno i mokro :placz:

i GRATULUJE raz jeszcze :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

foty z wczorajszego spacerku z dziewczynami i ich chłopakami, było fajowo :loveu: choć najpierw niezbyt kolorowo :diabloti: jestem bardzo zadowolona z zachowania Bee

chwila ochłody

i szybko do mamy

pozowanko :evil_lol: Łysy grzecznie pozuje, Bee niekoniecznie

urodzony model

Posted

Booskie foty. :)
Haha, a Ulinka nie wzięłaś ? :D
Kurczę ale u Was w Białymstoku jest dużo grzywaczy. :eviltong:
Z tego co ja się orientuję, to w gw. jest Lukaś, Bibi i siostra Ulinka... Nie fair. :eviltong:

Posted

darii_iia napisał(a):
Z tego co ja się orientuję, to w gw. jest Lukaś, Bibi i siostra Ulinka... Nie fair. :eviltong:

mi to się marzy takie wielkie spotkanie grzywkowe, mam nadzieję że kiedyś się uda :razz:

Posted

jedno wielkie grzywaczowe spotkanie skonczylo by sie tym ze połowa siedzialaby na smyczach :evil_lol:
ale nie powiem, mogłoby być fajnie ;) tylko gdzies w centrum Polski zeby kazdy mial "blisko" ;)

zaluje ze mi sie nie udalo spotkac z Psyją jak byłam w Białymstoku :placz: dobrze ze Ania tak czesto foty wstawia to przynajmniej mam co oglądać i czuje się jakbym tam była :loveu:

Posted

Nie wiem, czy takie ogólno grzywkowe spotkanko by się skonczyło korzystnie dla niektórych psów :D
Ale mogłoby być fajnie, fotki superowe , a czemu Ulego nie ma?

Posted

darii_iia napisał(a):

:)

Ulinek został w domku, narazie unikam chodzenia z dwoma chłopakami w obce miejsca. po pierwsze Uli nie zawsze zachowuje sie tak jak powinien a mały jest małpa niesamowita i wszystko od razu powtarza :shake: a po drugie w takim stadku psów ciężko by mi było zapanować nad dwoma szaleńcami, jak ogarne obu chłopaków a Bee wyrośnie z małpowania to będą wszędzie chodzili razem ;) mam nadzieje że mocny charakter Bee sprawi że ostatcznie to on będzie naśladowany, a nie odwrotnie

a z 3 grzywek można już zrobić fajne spotkanko

maga18 napisał(a):
jedno wielkie grzywaczowe spotkanie skonczylo by sie tym ze połowa siedzialaby na smyczach :evil_lol:
ale nie powiem, mogłoby być fajnie ;) tylko gdzies w centrum Polski zeby kazdy mial "blisko" ;)

już przedwczoraj sie tak skończyło :evil_lol: mimo że były tylko 4 psy. 2 napalone samce, jeden nieprzyjaźnie nastawiony do szczeniaka i bezbronny szczenek to było masakryczne połączenie :eviltong: musiałyśmy latać po klatke i było tak że 1 w klatce, 1 na smyczy, 1 na ringówce i wolny Bee. z Diamentem dogadali się najlepiej, więc w momentach kiedy 2 psy wolno biegały ze sobą to były to Diament i Bee, chwilami latali JJ+Mały reszta zamknięta i Mały+Bee. czyli nie było łatwo ogarnąć towarzystwa:eviltong: im większe spotkanie tym trudniej by było. chociaż mimo wszystko mogłoby być fajowo :D

maga18 napisał(a):
zaluje ze mi sie nie udalo spotkac z Psyją jak byłam w Białymstoku :placz: dobrze ze Ania tak czesto foty wstawia to przynajmniej mam co oglądać i czuje się jakbym tam była :loveu:

my też z Bee żałujemy :eviltong: no nic tak wyszło, napewno będą inne okazje do spotkania ;) a focenie psów to ostatnio mój nowy nałóg :diabloti:

Maalwi napisał(a):
Nie wiem, czy takie ogólno grzywkowe spotkanko by się skonczyło korzystnie dla niektórych psów :D
Ale mogłoby być fajnie, fotki superowe , a czemu Ulego nie ma?

niekoniecznie :diabloti:

a Ulego nie było z powodów które napisałam wyżej. całe szczęście że nie zabrałam ich obu, Uli pewnie by się prał z resztą chłopaków do kompletu, być może broniłby Bee i w ogóle byłoby bardzo niewesoło

Posted

Super fotki. :) Maluch jest piękny. :loveu: U mnie nie było małpowania... Na szczęście... Ale teraz jak Tema szczeknie na balkonie to Mysza biegnie i zaczyna szczekać... :roll: Hah, a może w następne wakacje zrób Uliemu urlop z wystawami i go ogól? :diabloti:
*
Zapraszam na fajny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/211903-Psie-gadżety-na-każdą-kieszeń-do-5.08.2011-do-godz-20.00
Ale ten też fajny:
http://www.dogomania.pl/threads/211097-Megabazarek-II-Dla-Twojego-Psa-do-7.08.2011-godz-20-00

Posted

[quote name='immortal']Super foty!

Maluch ślicznie się rozwija :)

dzięki ;)

[quote name='Dada']Super było!! Diamencik zakochał się w Bee i nie pozwalał innym psom do niego podchodzić :D

o tak :D haha Beenie miał swojego bodyguarda, z Diamencikiem sie fajowo dogadali no i przynajmniej ochroniarza miał od niegrzecznych psów :diabloti:

[quote name='Polari']Super fotki. :) Maluch jest piękny. :loveu: U mnie nie było małpowania... Na szczęście... Ale teraz jak Tema szczeknie na balkonie to Mysza biegnie i zaczyna szczekać... :roll: Hah, a może w następne wakacje zrób Uliemu urlop z wystawami i go ogól? :diabloti:
*
Zapraszam na fajny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/211903-Psie-gadżety-na-każdą-kieszeń-do-5.08.2011-do-godz-20.00
Ale ten też fajny:
http://www.dogomania.pl/threads/211097-Megabazarek-II-Dla-Twojego-Psa-do-7.08.2011-godz-20-00

myślałam o ogoleniu na przyszłe wakacje :) jeżeli uwiniemy się ze wszystkim z czym chcę żebys sie Uli uwinął. jeżeli nie to dopiero na wakacje za 2 lata. zobaczymy ;)

już lece na bazarki

Posted

a dzisiaj mieliśmy spotkanko w składzie grzywkowym Buenos, Diamencik, Łysol, Joyek i Ulinek ;) wszystkie psy zachowywały sie bosko, 5 dorosłych samców a było zupełnie bez większych spięć