Maalwi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ania, jak powiedziałaś,że Uli przystrzyzony to byłam gotowa na widok nędzy i rozpaczy, a tu co!! cuuudo! oba chłopaki sa ślicznee :D A mina psiapsiółki najlepsza, ja bym zabiła za wstawienie takiej foty :D Quote
psyja Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Paula to wiadomo nie od dzisiaj :evil_lol: w ogóle cały Bee jest bardziej samczy Malwi ja mu wycięłam cały brzuch:eviltong: a szczerze to sama byłam zdziwiona że ciągle sie tak prezentuje! zaskoczona oczywiście pozytywnie ;) hahah ta fota jest tak słodka że musiałam, zresztą poprosiłam o zgode i dostałam!! o dziwo :D Quote
darii_iia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hihi, ja widzę, że maluszek tylko się tarza na ziemii, a starszyzna się gapi. :D Ogólnie fajny widoczek 2 dorosłych puffków i jednego szczylka. :) Uulinek. :loveu: Jaki on piękny, dostojny, wspaniały. ! :loveu: Quote
Polari Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Śliczny Uli. :loveu: Ania może znajdziesz coś dla siebie lub twoich psiaków na tym bazarku? http://www.dogomania.pl/threads/211109-PSIE-GADŻETY-I-KOSMETYKI-DLA-PAŃ-na-2-sunie-w-dt-do-25.07 Quote
psyja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ulinek dziękuje za komplementy :loveu: czuje sie bardzo dowartościowany :evil_lol: a przyda mu sie to przed jutrem haha filmik z reakcją Bee na królika i świnkę morską, z tego co wiem to widział pierwszy raz takie dziwactwa ;) koniecznie chciał sie z nimi bawić, kiedy wsadziłam go do ich kojca królik.. zaatakował Pszczołe :D haha pierwszy raz coś takiego widziałam maluch sie jednak nie zraził i dobre 1.5 godziny biegał wokół kratek [video=youtube;pc_wPBmfGz4]http://www.youtube.com/watch?v=pc_wPBmfGz4[/video] prosimy o kciuki na jutro Quote
darii_iia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Trzymam kciuki, trzymam. ;) A gdzie jedziecie ? *** Haha, skąd ja znam takie zachowanie u małego grzywka gdy zobaczy królika. :D Tylko, że mój królik za pierwszym razem nie był pokojowo nastawiony i warczał na malucha.:evil_lol: A te zainteresowanie królikiem jeszcze mu nie znikło...Beenkowi też pewnie nie zniknie. :) Słoodzia. :loveu: Quote
psyja Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 haha ja nie miałam pojęcia że króliki mogą rzucać sie na psy czy warczeć.. tym czasem ten królik w 3 dzikie skoki znalazł sie przy Bee i go dziabnął w tyłek :diabloti: a jedziemy do Ukmerge (to na Litwie), za to od wczoraj jesteśmy w Wilnie. nie dziękujemy! Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 3mamy mocno kciuki :) i Uli nie wykazywał takiego zainteresowania co Bee :) i prawie pies pasterski z niego jest :D jeszcze tylko zaganiać musi się nauczyć :D Quote
Iza. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/35-3.jpg Ale zacieki! fuuuujka :diabloti: Dzięki za fotki mojego chłopca :loveu: Kciuki trzymam nieustająco!! Quote
chrupcia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 GRATULACJE Ania !!! REWELACYJNIE, TAK JAK MÓWIŁAM, że będzie dobrze :multi: :multi: :loveu: Quote
psyja Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 dziękujemy za wszystkie kciuki :):) wystawka bardzo fajna, fajna organizacja no i po raz kolejny jestem zachwycona profesjonalizmem i podejściem sędziny ;) Ulinek 2 doskonały (za psem który dostał BOBa Juniora i BOBa, co tu sie oszukiwać był lepszy) a Bee BOS i BOB Baby. jestem ogromnie dumna z Ulinka, dzisiejsza wystawa była przełomowa :) sama nie mogłam wyjść z szoku - Uli zupełnie nie bał się na ringu! pięknie sie pokazywał, błyszczał, cieszył. nie do poznania!! obaj chłopcy mają fajowe opisy ale Bee wyjątkowo wpadł w oko Pani sędzinie, jak schodziłam z ringu z Bee to zatrzymała mnie żeby popatrzeć jeszcze na niego i mówiła w kółko że po porstu jest zakochana w jego głowie, w jego proporcjach, że jest jego wieeelką fanką :) bardzo miło coś takiego usłyszec. poza tym Bee służył później za model przy egzaminie asystenckim, też został wychwalony że hoho :D jestem bardzo zadowolona chociaż wróciliśmy bez wniosku dla Ulinka na który miałam ochote! w ruchu Quote
psyja Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 stolik - tym razem było bosko :loveu: daaaaj i jeszcze raz w ruchu Quote
psyja Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 i Bee ;) jajeczka:diabloti: i z ugraną nagrodą pogoda niezbyt dopisala wiec zdjecia są jakie są Quote
darii_iia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Gratulację. ! ! ! :) Chłopcy pięknie się spisali...haha, jestem z nich dumna. :) A ja tak sobie dzisiaj spacerowałam z psami i się zaczęłam zastanawiać jak tam Wam poszło i ta myśl mnie dręczyła do wieczora. :D Quote
kalyna Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 no to gratulacje za oby dwóch Panów :) widać kciuki baaaardzo się przydały :) Quote
Maalwi Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Gratulujemy, my tez mamy zwycięztwo z dziś na koncie i Baxiu też, Questowe dzieciaki są :thumbs: Quote
Recommended Posts