Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania, jak powiedziałaś,że Uli przystrzyzony to byłam gotowa na widok nędzy i rozpaczy, a tu co!! cuuudo! oba chłopaki sa ślicznee :D
A mina psiapsiółki najlepsza, ja bym zabiła za wstawienie takiej foty :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula to wiadomo nie od dzisiaj :evil_lol: w ogóle cały Bee jest bardziej samczy

Malwi ja mu wycięłam cały brzuch:eviltong: a szczerze to sama byłam zdziwiona że ciągle sie tak prezentuje! zaskoczona oczywiście pozytywnie ;)
hahah ta fota jest tak słodka że musiałam, zresztą poprosiłam o zgode i dostałam!! o dziwo :D

Posted

Hihi, ja widzę, że maluszek tylko się tarza na ziemii, a starszyzna się gapi. :D
Ogólnie fajny widoczek 2 dorosłych puffków i jednego szczylka. :)

Uulinek. :loveu:
Jaki on piękny, dostojny, wspaniały. !

:loveu:

Posted

Ulinek dziękuje za komplementy :loveu: czuje sie bardzo dowartościowany :evil_lol: a przyda mu sie to przed jutrem haha

filmik z reakcją Bee na królika i świnkę morską, z tego co wiem to widział pierwszy raz takie dziwactwa ;) koniecznie chciał sie z nimi bawić, kiedy wsadziłam go do ich kojca królik.. zaatakował Pszczołe :D haha pierwszy raz coś takiego widziałam maluch sie jednak nie zraził i dobre 1.5 godziny biegał wokół kratek

[video=youtube;pc_wPBmfGz4]http://www.youtube.com/watch?v=pc_wPBmfGz4[/video]

prosimy o kciuki na jutro

Posted

Trzymam kciuki, trzymam. ;)
A gdzie jedziecie ?
Haha, skąd ja znam takie zachowanie u małego grzywka gdy zobaczy królika. :D
Tylko, że mój królik za pierwszym razem nie był pokojowo nastawiony i warczał na malucha.:evil_lol:
A te zainteresowanie królikiem jeszcze mu nie znikło...Beenkowi też pewnie nie zniknie. :)
Słoodzia. :loveu:

Posted

haha ja nie miałam pojęcia że króliki mogą rzucać sie na psy czy warczeć.. tym czasem ten królik w 3 dzikie skoki znalazł sie przy Bee i go dziabnął w tyłek :diabloti:

a jedziemy do Ukmerge (to na Litwie), za to od wczoraj jesteśmy w Wilnie. nie dziękujemy!

Posted

3mamy mocno kciuki :)
i Uli nie wykazywał takiego zainteresowania co Bee :) i prawie pies pasterski z niego jest :D jeszcze tylko zaganiać musi się nauczyć :D

Posted

dziękujemy za wszystkie kciuki :):)

wystawka bardzo fajna, fajna organizacja no i po raz kolejny jestem zachwycona profesjonalizmem i podejściem sędziny ;) Ulinek 2 doskonały (za psem który dostał BOBa Juniora i BOBa, co tu sie oszukiwać był lepszy) a Bee BOS i BOB Baby. jestem ogromnie dumna z Ulinka, dzisiejsza wystawa była przełomowa :) sama nie mogłam wyjść z szoku - Uli zupełnie nie bał się na ringu! pięknie sie pokazywał, błyszczał, cieszył. nie do poznania!!
obaj chłopcy mają fajowe opisy ale Bee wyjątkowo wpadł w oko Pani sędzinie, jak schodziłam z ringu z Bee to zatrzymała mnie żeby popatrzeć jeszcze na niego i mówiła w kółko że po porstu jest zakochana w jego głowie, w jego proporcjach, że jest jego wieeelką fanką :) bardzo miło coś takiego usłyszec. poza tym Bee służył później za model przy egzaminie asystenckim, też został wychwalony że hoho :D

jestem bardzo zadowolona chociaż wróciliśmy bez wniosku dla Ulinka na który miałam ochote!

w ruchu

Posted

Gratulację. ! ! ! :)
Chłopcy pięknie się spisali...haha, jestem z nich dumna. :)
A ja tak sobie dzisiaj spacerowałam z psami i się zaczęłam zastanawiać jak tam Wam poszło i ta myśl mnie dręczyła do wieczora. :D