Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na żagle to ja się nie piszę ale widac ze Uli to na wodzie jak wodnik hihi superowo
a Bee zajebisty fotki nawet nie oddają pewnie jego uroku no i złąpać to małe szalone to graniczy z cudem... no chyba że się utłucze :D ciekawe czy juz wyrósł ???

Posted

[FONT=Times New Roman]dzięki wszystkim :loveu:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]darii_iia cioteczek nigdy za dużo:loveu: co do wzroku chłopców to moim zdaniem różnią się baaardzo (tak samo jak wyrazem zresztą), co mnie cieszy bo z bliska nie możnaby ich pomylić zupełnie;) takie same zostają im tylko kolorki[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Matyk ja Ulinka wzięłam 4 miesięcznego ale to był zupełnie co innego, był duuużo mniej łobuziasty i szalony od Bee. na pszczoła trzeba non stop patrzeć, on ciągle coś wyprawia (zjada ziemie z doniczki, gryzie kwiatki, meble, klatki, posłanie), ogółem ma takie kurwiki w oczach - czasami się nie ma siły do takiego ale najczęściej jest duuużo śmiechu. poza tym Beenie jest dużo odważniejszy, Uli zaczął skakać z tarasu dopiero jak miał około 6 miesięcy (wcześniej chciał ale sie bał), Bee już lata po prostu z niego i jest z siebie wtedy taaaaaaaaki dumny. generalnie to nie jest duża wysokość ale staram się go i tak sprowadzać po schodkach. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]chrupcia tak ta obróżka to Ska, narazie wszystko co większe jest za ciężkie dla malucha:)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]immortal a co się stało z ogonem CJ? jeśli po prostu nie ma bo ma na nim rzadkie włoski to może chłopakowi jeszcze obrośnie..?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kasiu a powiem Ci że Ulinek okazał się zupełnie dobrym żeglarzem :) najpierw był zupełnie nie zachwycony (mało powiedziane) ale jakoś szybko się przekonał, teraz śmiga po całym jachcie jak u siebie. a w portach to w ogóle pełnia szczęścia ;) ja też kiedyś mówilam że żagle są nie dla mnie a łódka stała i stała aż sie przekonałam i tak od paru lat jeździmy ze znajomymi, ale ten rok jest specjalny bo jest debiutem Ulinka hihi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]a małe jak to małe, ciągle sie zmienia, nie moge sie doczekać aż go zobacze po powrocie! no i ciekawa jestem co ty byś powiedziała na niego, pewnie że baardzo wyrósł przynajmniej ja mam takie wrażenie[/FONT]

Posted

hehe bo Uli to trochę jak Mefi on też raczej taka dziewica orleańska chcę ale boje się...
Fajnie że Bee jest odważniejszy choć z teog co piszesz to takie małe ADHD... Super :P najważniejsze że chłopaki się dogadują, choc zastanawiają mnie jak będą wyglądać ich relacje jak obaj dojrzeją :P

Posted

[quote name='Matyk']najważniejsze że chłopaki się dogadują, choc zastanawiają mnie jak będą wyglądać ich relacje jak obaj dojrzeją :P[/QUOTE]

Pewnie dobrze :eviltong: bo Uli bardzo często przebywa z moim Haniskiem. Na początku Haniego nie znosił, atakował go, szarpał, trymował, szczekał, warczał, próbował zjeść... a później, gdy mój Honey zaczął dojrzewać... Uli się w nim zakochał :evil_lol: Honey jest niewiele od niego młodszy, ale Uli jest wpatrzony w niego jak w obrazek :) gdy Honey pije wodę, Uli spija mu resztki z pyszczka, wylizuje to co skapnie i w ogóle mizia Haniska :loveu: Także dwa dojrzewające samce mogą się dogadać :)

Zdjęcia mojego księciunia z żagli przecudowne :loveu: nie mogę się doczekać wymiziać znów Ulinka :loveu: bierzesz go do Olsztyna?

Posted

[quote name='maga18']trenujcie trenujcie i pięknie wam to wychodzi :) debiut tuż tuż a ja już sie stresujeeeeeeeeee :grins:[/QUOTE]

Maga, nie stresuj się, ciocia mycha zajmie się chłopczykiem :loveu: tak go wymizia na wystawie, że wyjdzie na ring w pełnym relaksie :D

Posted

dziękujemy :loveu: ja jestem z małego straaaasznie zadowolona :) kciuki za debiucik napewno sie przydadzą hihi. Pszczół jest praktycznie ciągle nakręcony i ciągle sie cieszy do wszystkiego:)

tymczasem zebrałam sie do zgrania fot z żagli - jedyne 850 zdjęć :diabloti: wybrałam pare Ulinków