psyja Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 ja znalazłam oferte przez forum molosowe (przez przypadek zresztą), pan miał ostatnie dwie sztuki na Polske - jeden wystawił na allegro i po drugi w ostatniej chwili zadzwoniłam ;) teraz faktycznie ich już nigdzie nie ma Quote
mychaaaaa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Polari napisał(a):\A gdzie kupiliście ten namiot bo ja szukałam i nigdzie go nie widzę..? :( Ania go znalazła :loveu: I jest nasz na spółkę hihihi :) super sprawa :D Quote
Polari Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A gdy znajdziecie jeszcze jakiś to poinformujecie mnie? PROSZĘ :) Quote
psyja Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 w Polsce już raczej nowego nie znajdziesz, raczej rozglądaj się kto chce sprzedawać ;) to prawda że super sprawa, warto wziąć na pół bo to nie mały wydatek a i tak korzysta się zawsze z kimś. już nie mówiąc o tym o ile wygodniej i bezpieczniej (jak chodzi o ginięcie rzeczy) jest na wystawce mając taki namiocik Quote
Polari Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ale jeżeli na tym forum znajdziesz jeszcze jakieś ogłoszenie to proszę, poinformuj mnie na pw. ;) Quote
Maalwi Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ania, jakbyś trafiła jeszcze raz na taką ofertę to mów ;) w szczecinie było takich właśnie namiotów peełno :D Quote
psyja Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 na każdej wystawie jest dużo tych namiotów, to najpopularniejszy model :) ja się troche naszukałam bo tak jak mówiłam, są już niedostępne, teraz jak już mamy swój to nie planuje znowu poszukiwań :D tak jak mówiłam znalazłam oferte na forum molosowym, jeśli chcecie moge podać namiary na pana od którego go kupiliśmy tyle że to chyba nie dużo zmieni skoro pan zwyczajnie ich już nie ma Quote
Maalwi Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 psyja napisał(a):na każdej wystawie jest dużo tych namiotów, to najpopularniejszy model :) ja się troche naszukałam bo tak jak mówiłam, są już niedostępne, teraz jak już mamy swój to nie planuje znowu poszukiwań :D tak jak mówiłam znalazłam oferte na forum molosowym, jeśli chcecie moge podać namiary na pana od którego go kupiliśmy tyle że to chyba nie dużo zmieni skoro pan zwyczajnie ich już nie ma A moze będzie miał, dawaj namiary ;) Quote
darii_iia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Maalwi napisał(a):A moze będzie miał, dawaj namiary ;) Nie musisz psyja. Sama z tym gościem rozmawiałam, to ma tylko 1 namiot na 10 osób...troszkę za duży jak na wystawę. :D Wystarczy napisać kilka słów na google i od razu Wam wyskoczy temat z molosami i innymi gdzie reklamował swoje namioty. ;) A powiedz mi jeszcze Ania jakbyć mogła. Jak dużo rzeczy mieśi się w tym namiocie ? Bo widzę klatke, krzesełko. Co jeszcze tam mieliście ? Quote
Polari Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 My na wystawie to mieliśmy tam: jeden duży kojec, dwa mniejsze pojedyncze, torby, 6 krzeseł my no i jeszcze oczywiście psiaki które nie były zamknięte w klatkach. ;) A miejsca jeszcze sporo zostało. :) Bo byliśmy z ciocią Molto Bene i jeszcze z jakąś hodowlą goldenów. ;) My mieliśmy 4 labki a oni 3 goldy. ;) Quote
psyja Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 darii_iia napisał(a):Nie musisz psyja. Sama z tym gościem rozmawiałam, to ma tylko 1 namiot na 10 osób...troszkę za duży jak na wystawę. :D Wystarczy napisać kilka słów na google i od razu Wam wyskoczy temat z molosami i innymi gdzie reklamował swoje namioty. ;) A powiedz mi jeszcze Ania jakbyć mogła. Jak dużo rzeczy mieśi się w tym namiocie ? Bo widzę klatke, krzesełko. Co jeszcze tam mieliście ? nio mówiłam że już nie ma. ten co został to chyba XLka, 2x większy od naszego - rzeczywiście jest troszkę duży haha :D ja szukałam najpierw nazwy tego modelu troche czasu, potem wypatrzyłam w decathlonie i okazało sie że w żadnym ich nie ma, potem to forum iiii bingo ;) te namioty są dość pojemne, stała klatka Hanisa (z tego co pamiętam to ma ponad 1.2m długości), tranposter Ulego, ze 4 torby, plecak z aparatem, krzesełko.. żałowaliśmy że nie mamy jeszcze jednego lub dwóch krzeseł :) zmieściłyby się. myślę że jeden taki namiot spokojnie starcza na wystawie dla 4-5 osób żeby było jeszcze wygodnie. no i cały czas nie mogliśmy w nim utrzymać porządku, syf był niesamowity, podłoga sama sie zrobiła ze śmieci :D Polari napisał(a):My na wystawie to mieliśmy tam: jeden duży kojec, dwa mniejsze pojedyncze, torby, 6 krzeseł my no i jeszcze oczywiście psiaki które nie były zamknięte w klatkach. ;) A miejsca jeszcze sporo zostało. :) Bo byliśmy z ciocią Molto Bene i jeszcze z jakąś hodowlą goldenów. ;) My mieliśmy 4 labki a oni 3 goldy. ;) to chyba mieliście większą wersje namiotu :eviltong: ten jest spory ale nie wyobrażam sobie w nim 7 dużych psów luzem a nawet jeśli to już ludzie by sie nie zmieścili. a napewno nie 3 kojce i 6 krzeseł:eviltong: Quote
psyja Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 chłopcy na leniwie ;) i dostałam tłumaczenie Ulinkowego opisu w Pren: ''doskonały w typie, dobra ekspresja głowy, pełny zgryz, doskonała linia górna, dobrze osadzony ogon, doskonały w ruchu, super włos'' ale jestem zadowolona z chłopca:loveu::smilecol: Quote
dianusia921 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/6-21.jpg super piekny chłopak ! :lol: http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/9-19.jpg :loveu::loveu: http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2-31.jpg jakie leniuchy :loveu: My już gratulowałyśmy,ale jeszcze raz gratki ! :lol: Quote
psyja Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 dianusia921 napisał(a):http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/6-21.jpg super piekny chłopak ! :lol: http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/9-19.jpg :loveu::loveu: http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2-31.jpg jakie leniuchy :loveu: My już gratulowałyśmy,ale jeszcze raz gratki ! :lol: dzięki ;) Maalwi napisał(a):Gratulacje dla Zenka :diabloti::eviltong: ja Ci dam Zenka :evil_lol: Pana Zenona jak coś :diabloti::diabloti: Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Polari napisał(a):Ale jeżeli na tym forum znajdziesz jeszcze jakieś ogłoszenie to proszę, poinformuj mnie na pw. ;) Takie namioty co roku sa w Decatlonie nie wiem jak w tym ale u nas co roku widze a na wyprzedażach pod koniec sezonu to nawet za pól ceny mozna kupić, nie wiem jak w tym roku bedzie Aniu Gratulacje dla Ciebie i Ulinka chłopak sie pnie do góry Quote
psyja Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 też tak słyszałam ale byłam i nie widziałam ani w pełnej cenie ani tym bardziej na wyprzedaży. ponoć je już wycofali ale może się mylę, nie wiem. dawaj znać dziewczynom jak jednak będą znów do kupienia ;) dzięki i Wam gratki za pięknie zdanie PT :):) nie odpisywałam na sms bo jak przeczytałaś byłam na Litwie a potem na dodatek rozładował mi sie telefon Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 psyja napisał(a):też tak słyszałam ale byłam i nie widziałam ani w pełnej cenie ani tym bardziej na wyprzedaży. ponoć je już wycofali ale może się mylę, nie wiem. dawaj znać dziewczynom jak jednak będą znów do kupienia ;) dzięki i Wam gratki za pięknie zdanie PT :):) nie odpisywałam na sms bo jak przeczytałaś byłam na Litwie a potem na dodatek rozładował mi sie telefon Spoko tak myslałam ze cos musiało wam wypaść nie wiedziałam że na Litwe sie wybieraliscie. Zdjecia z PT juz wgalerii Quote
psyja Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 :loveu: więcej nie miałam :evil_lol::evil_lol: Quote
darii_iia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Moi Piękni Chłopcy. ! :loveu: Ja chcieć być ich cioteczką. :eviltong: Maluszek, ma strasznie podobne spojrzenie jak Ulinek...chyba...a może się mylę.? ;) Quote
Polari Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jaki słodki! :loveu: Ja też, cioteczką chcę zostać. :-D Mogę? :cool3: Jedyne czym tak naprawdę nie licząc łatek to chłopaki różnią się tylko ogonkami, bo Ulienk ma biały Pszczół czarną z białym. ;)Ale zdjęcia super. :) Na tym jednym co Uli dopadł przy płotku Bee to zastanawiałam się co to jest? Czy Uli ma taki długi jęzor czy to braciszek. :evil_lol: Quote
Maalwi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Świetnie się chłopcy bawią ;) Eh chciałabym mieć takiego małego szczeniola w domu, bo nie miałam nigdy, a Bibi to od kąd miała 5 miesięcy . Eh jak mi się chce tą Ekspresje ;) Quote
Matyk Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 hehe zazdroszcze psy ja też jak maalwi chciałbym mieć małolata w sumie Mefi trafił do mnie jak miał prawie 6 miesiecy hehe taki mały dziobek po domu mi jeszcze nie latał :P no ale chłopak świetny ... choc gdyby nie te podpalanie i czarnawo biały ogonek w przyszłosci mozna było by go pomylić z Ulim hehe Quote
Recommended Posts