Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno mnie nie było, widzę że maleństwo juz w domku i świetnie dogaduje się z Ulinkiem ja bym mu dała na ilię Oli, od Olinka masz Ulinka to mógłby być i Olinek.
Mały fajnie nakrecony oby podbijał ringi jak jego ciocia Doris.

Foteczki super

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mychaaaaa']Fajne to takie szalone ;)

oj szalone i nakręcone, dokładnie takie jak chciałam:loveu::loveu: ogrooooomne dzięki dla Magi za malucha i pomoc w wyborze :)

[quote name='Feigned']jacie :loveu: taki głupolek mały :lol: świeeetny jest

[quote name='kalyna']Bee :loveu:
jaki pozytywnie nakręcony jest :) mały wariat :)

[quote name='maga18']krejzol kochany :)

[quote name='magdabroy']Jaki słodki mały wariat :loveu:

:loveu::loveu:

[quote name='dianusia921']Filmik superowy :lol:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/6-16.jpg jaka mina jakby chciał zabić :evil_lol:

dla mnie to bardziej mina 'co ty ode mnie chcesz?!' bo akurat przerywałam mu gryzienie tranpsorterka;)

[quote name='Polari']Mały wariat. :evil_lol: Pomyśleć że Ja miałam w domu 6 takich wariatów. :roll: Teraz już są w dobrycch domach. :p Ale nie nudziło mi się. :evil_lol:

ja z jednym mam zajęcia i radochy a co dopiero musi być z 6 :eviltong: dobrze że potrafiały na fajne domki

[quote name='Joanna Karasiewicz']Dawno mnie nie było, widzę że maleństwo juz w domku i świetnie dogaduje się z Ulinkiem ja bym mu dała na ilię Oli, od Olinka masz Ulinka to mógłby być i Olinek.
Mały fajnie nakrecony oby podbijał ringi jak jego ciocia Doris.

Foteczki super

hihih myślałam o Oli ale stwierdziłam że za bardzo myliłoby się psom - strasznie podobnie to brzmi. chociaż czy na 'Uli' czy na 'Beenie' i tak i tak lecą oba:eviltong:

bardzo mi się podoba ta wesołość Bee i nakręcanie się, taki mały świrek:D dzisiaj chciałam go tylko zapoznać z frisbee a chłopak już latał za nim i przeciągał się - suuuuper

co do podbijania ringów zobaczymy hihih ;) z niego i ciotki Doris niezła para hodowlana by była hahah z Ulinkiem też pasują superowo. najpierw nie chciałam dwóch takich samych kolorystycznie ale musze przyznać że 2 kopie też wyglądają fajnie. nie zdarzyło mi się żebym wyszła z nimi na spacer i nie usłyszała 'czy ten szczeniaczek to od tej suczki?' :D

Posted

Hi, hi no z 6 to ja miałam że Ho, ho! :) Ale fajnie było. :-D Potem nie mogłam wytrzymać tej pustki bez 6 szczeniaczków... :( Tego merdania ogonkami jak przyszłam ze szkoły, szczekania na mnie, gonienie, podgryzanie, jak je karmiłam, odbierałam poród - chwile które do końca życia pozostaną w mojej pamięci. :)No wszystkie trafiły do dobrych domów. :) A jeden to ma staw na terenie działki. :-D Bo pani miała sunie labka i odeszła za TM :( więc wzięła dla swojej mamy następnego. ;) Suuuuper warunki...

Posted

[quote name='kalyna']Polari Psy nie zdychają, one po prostu od nas odchodzą :( lub umierają :(
Boże! :placz: Serdecznie przepraszam. :shake: ( nie piszę tego złośliwie tylko dlatego że żałuję że tak napisałam ) jeszcze raz przepraszam was pieski z TM i ogólnie wszystkich...:-( :placz: :shake: PRZEPRASZAM. Po prostu wszyscy gadają że zdechły i dlatego ja też tak mówię ale od teraz nie! :oops: Kalyna możesz mi mówić po imieniu. ;) Po prostu Justyna.

Posted

oj słodziak;)

tak Ulinek je:diabloti: z małego jest straszny żarłok, najpierw pochłania swoją porcje a potem czeka przy misce Ulego żeby dokończyć co braciszek nie dojadł :evil_lol:

i Uli po praniu

Posted

Super! Oj, moja szóstka też miała apetycik. :) Jak pierwszy raz dał się im karmę ( mokrą zmieloną ) to aż całe siedziały w miskach aby rodzeństwo nie zjadło im. ;) Straszny apetycik. :-D A jak uszka, stoją?

Posted

Ulinek niedługo cały czarny sie chyba zrobi:eviltong: ucholki pszczoły stoją hihih i to bardzo fajnie. sama sie dziwie że Uli taki spokojny i cierpliwy..:diabloti:

Uli na horyzoncie!!!

i się małe doigrało

Posted

gdzie on leci?

zapasy

a taki czysty i suchy Bee wrócił do domu:D:D:D

w ogóle to mały krejzol opracował wskakiwanie mi na głowe :evil_lol: nie moge kucać do robienia zdjęć, rozpędzony leci na mnie, po kolanie i prosto na głowe :diabloti:

Posted

Asiu czyżby kolejny Grzywek? może tym razem hl?

**
Ale wy teraz macie zabawy, których końca nie widać :D
i jakie suche i czyste są :D chyba załamałabym się jak takie wróciłyby do domu :)

Nio i Bee juz zaczyna kombinować :) jeszcze trochę i Uli się nauczy :D

Posted

[quote name='immortal']Noo bardzo ciężko zorientować się że na banerku są dwa różne psy :diabloti:

Bo to para hodowlana ma być... nowoczesna, bo gejowska :eviltong:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2-24.jpg moje kochanie najcudowniejsze najpiękniejsze i najwspanialsze :loveu:

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/21-5.jpg hahahah Uli wystylizowany na morką włoszkę :diabloti:

A małe mokre... rozkoszne :loveu: