darii_iia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Piękny. ! :loveu: Ach, w przyszłości muszę sobie sprawić biało-czarnego grzywka. :eviltong: Ulinek pięknie stoi, a łapki ma b. ładne. Może nie wszystkie obrastają ale przezentują się b. ładne. ;) Quote
psyja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Iza. napisał(a):Łapki wyglądają coraz lepiej! A jaki szampon ? :razz: aż się zdziwiłam jak te przednie zobaczyłam! wcześniej wyglądały gorzej niż tylne a teraz odwrotnie .... proteinowy kochana!:D hihi nasz wyczekiwany taki a zapomniałam się pochwalić - jak chcesz to Ci dam na próbe darii_iia napisał(a):Piękny. ! :loveu: Ach, w przyszłości muszę sobie sprawić biało-czarnego grzywka. :eviltong: Ulinek pięknie stoi, a łapki ma b. ładne. Może nie wszystkie obrastają ale przezentują się b. ładne. ;) dzięki;) hihi mi się wcześniej średnio podobały łaciatki, mamie tak samo a teraz jakoś tak.. dużo bardziej :) haha a mama sama namawia żeby kolejnego brać takiego samego, łaciatego czarno-białego:D Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 psyja napisał(a):aż się zdziwiłam jak te przednie zobaczyłam! wcześniej wyglądały gorzej niż tylne a teraz odwrotnie .... proteinowy kochana!:D hihi nasz wyczekiwany taki a zapomniałam się pochwalić - jak chcesz to Ci dam na próbe Pewnie że chcę! Kupiłaś całą butelkę ? Quote
psyja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Iza.']Pewnie że chcę! Kupiłaś całą butelkę ? yes ;) [SIZE="1"]powinnam się leczyć na kosmetyki dla psów Quote
kalyna Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 a fotki Dokisa będą jeszcze? bo na spacerku go chyba nie widziałam... :( *** tak weźcie łaciatego :) bo są takie rzucające się w oczy :) Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='psyja']yes ;) [SIZE="1"]powinnam się leczyć na kosmetyki dla psów Ooo to jestem nawet w stanie odkupić od ciebie pół butelki :razz: Quote
psyja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 kalyna napisał(a):a fotki Dokisa będą jeszcze? bo na spacerku go chyba nie widziałam... :( *** tak weźcie łaciatego :) bo są takie rzucające się w oczy :) Dokisa na spacerku nie było bo nie zapałał miłością do Bahii i Hanisa:eviltong: męczyłby sie z nimi na tym spacerze porobie mu napewno jeszcze duuużo domowych fot możliwe że weźmemy Iza. napisał(a):Ooo to jestem nawet w stanie odkupić od ciebie pół butelki :razz: nie chciałabym i tak sprzedać bo jest fajny:eviltong: a teraz i na próbe niezbyt mam żeby Ci dac, jestem w żałobie normalnie.. poszłam dopiero sprzątać po kąpieli i zapomniałam że zawsze zostawiam otwarte kosmetyki (nie wiem czemu tak robie), ale wszystkie są w formie żelu bardziej. zapomniałam że ten szampon jest jak woda, wchodze teraz do łazienki, podnosze go a tam.. została niecała 1/3 :shake: zabije sie!!!!!! była calutka butelka:(:(:(:(:(:( ja pierdziele nie pamiętam kiedy byłam tak zła na siebie po prostu mistrzostwo głupoty! Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 psyja napisał(a): nie chciałabym i tak sprzedać bo jest fajny:eviltong: a teraz i na próbe niezbyt mam żeby Ci dac, jestem w żałobie normalnie.. poszłam dopiero sprzątać po kąpieli i zapomniałam że zawsze zostawiam otwarte kosmetyki (nie wiem czemu tak robie), ale wszystkie są w formie żelu bardziej. zapomniałam że ten szampon jest jak woda, wchodze teraz do łazienki, podnosze go a tam.. została niecała 1/3 :shake: zabije sie!!!!!! była calutka butelka:(:(:(:(:(:( ja pierdziele nie pamiętam kiedy byłam tak zła na siebie po prostu mistrzostwo głupoty! hahahaha to kara za to że nie chciałaś mi odsprzedać pół :diabloti: Quote
psyja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 zabije sie :( a tak mi sie ten szampon podobał!!! po prostu żeby ktoś zobaczył moją mine haha prawie nie zemdlałam<lol2> Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 psyja napisał(a):zabije sie :( a tak mi sie ten szampon podobał!!! po prostu żeby ktoś zobaczył moją mine haha prawie nie zemdlałam<lol2> to daj znać jak będziesz zamawiać znów :P Quote
Jaga. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='psyja'] powinnam się leczyć na kosmetyki dla psów hehehe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to bio groomowski? czy ten który mam z Tobą na spółkę? jak dojdzie kasa to daj mi znać Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Jaga.']hehehe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to bio groomowski? czy ten który mam z Tobą na spółkę? jak dojdzie kasa to daj mi znać bio groomu ;) Jaga, a jak Ci się sprawuje ten z PSH ? Zadowolona jesteś ? Quote
immortal Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 My mamy ten szamponik (z bio groomu) i fajnie się sprawdza. Szkoda tylko, że prawie się nie pieni. A co się stało z łapkami Ulego? Przyznam, że jakbyś nie zwróciła na nie uwagi nie zauważyłabym ;) Quote
Polari Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 OJ, jak bardzo przykro... :( Ale napewno będzie szczęśliwy że wróci do swojego domu. ;) Teraz znów musisz zmienić nazwę galeri... Quote
Jaga. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Iza. napisał(a): Jaga, a jak Ci się sprawuje ten z PSH ? Zadowolona jesteś ? Johnego raz nim kąpałam i raz Goldie - na Goldie super, ale na niej każdy szampon się fajnie sprawdza, chociaż psh lepiej niż bio groom na Johnnym fajnie, ale znowu on ma taki włos że ciężko mu dogodzić - ale jestem zadowolona, nie jest to WOW ale jest bardzo fajny ogólnie jestem zadowolona zwłaszcza na G super Quote
psyja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Jaga.']hehehe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to bio groomowski? czy ten który mam z Tobą na spółkę? jak dojdzie kasa to daj mi znać bio groomowski. okej;) [quote name='immortal']My mamy ten szamponik (z bio groomu) i fajnie się sprawdza. Szkoda tylko, że prawie się nie pieni. A co się stało z łapkami Ulego? Przyznam, że jakbyś nie zwróciła na nie uwagi nie zauważyłabym ;) u nas też właśnie całkiem nieźle a szamponów już miałam.. dużo:eviltong: w sumie to ciągle coś nowego kupuje. i w porównaniu np do PSH to Bio Groom pieni sie suuper nic się nie stało po prostu słabo mu zarastają w porównaniu do reszty ciałka, tak to mu włos fajnie rośnie moim zdaniem i jest bardzo fajny w gatunku a te łapki jak u łysola:( jeszcze na lewej łapce na stopie tak jakby ma wyciety kawałek, nie wiem przez kogo, główną podejrzaną jest pani która u nas sprząta:eviltong: no ale to już było dość dawno i teraz odras [quote name='Polari']OJ, jak bardzo przykro... :( Ale napewno będzie szczęśliwy że wróci do swojego domu. ;) Teraz znów musisz zmienić nazwę galeri... zmiana nazwy galerii to najmniejszy problem:eviltong: [quote name='Jaga.']Johnego raz nim kąpałam i raz Goldie - na Goldie super, ale na niej każdy szampon się fajnie sprawdza, chociaż psh lepiej niż bio groom na Johnnym fajnie, ale znowu on ma taki włos że ciężko mu dogodzić - ale jestem zadowolona, nie jest to WOW ale jest bardzo fajny ogólnie jestem zadowolona zwłaszcza na G super dla mnie póki co PSH najlepszy chociaż Bio Groom też niczego sobie;) a Ulemu nie każdy szampon służy tak jak powinien. więc PSH mnie ciągle zadziwia, głównie przez stosunek ceny do jakości Quote
immortal Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 psyja napisał(a):nic się nie stało po prostu słabo mu zarastają w porównaniu do reszty ciałka, tak to mu włos fajnie rośnie moim zdaniem i jest bardzo fajny w gatunku a te łapki jak u łysola:( jeszcze na lewej łapce na stopie tak jakby ma wyciety kawałek, nie wiem przez kogo, główną podejrzaną jest pani która u nas sprząta:eviltong: no ale to już było dość dawno i teraz odras Nie martw się, zarosną, zresztą teraz nie widać, że jakoś szczególnie różnią się od reszty ;) CJ ma ogon jak u mocnego hl haha Quote
psyja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 no u niego i tak jest duża poprawa na przednich łapkach aż się zdziwiłam.. szkoda że teraz tylne są daleko z nimi:eviltong: niby nie rzuca sie w oczy ale czuje dyskomfort psychiczny haha nie wiem czemu na wystawie to się rzucało w oczy jak nigdy wcześniej:roll: np tutaj jakoś ten włos rośnie jak chce hahah Quote
immortal Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 psyja napisał(a): niby nie rzuca sie w oczy ale czuje dyskomfort psychiczny haha Hahaha :diabloti: Spoko, ja też jestem przewrażliwiona na tym punkcie :razz: Quote
Polari Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Oj, nie przesadzaj jak Ja bym się miała przejmować tym co Myszce nie wychodzi lub Temie to bym się wykończyła psychicznie. :evil_lol: Jak Mysza dostała na wystawie taki łupież że normalnie jak szła to się sypało to myślałam że się zabiję ale wyszłam i co? CACIB. :multi: A jak Mysza tak staje na dwóch łapach i prosi o jedzenie i kazał jej usiąść a ona prosiła to co? Też mam się przejmować? No trochę się przejęłam ale to tylko pies tak samo człowiek popełnia błędy... A sędzina była tak nią zachwycona - wyglądem i charakterem że lok.1, CACIB i Zwycięstwo rasy a na dodatek ,, Najpiękniejszy pies odziału Łódzkiego ''/ :multi: A na wszystkich wystawach miała smoczy ogonek ( kitkę taką na końcu ogona ) że to śmiesznie wyglądało i daje radę... Teraz Temię muszę obciąć smoczy ogonek... :evil_lol: Szkoda że nie będziesz miała Dokisa... :-( Aniu to może w następnym roku wystawa w Łodzi bo chcę zobaczyć Uliego a w tym na żadną nie pojadę przez tatę. :watpliwy: Więc zapraszamy do Łodzi... Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 psyja napisał(a):dzięki Diana, fotki będą wieczorem albo jutro;) dzięki :) Asiu a kiedy przyjeżdżacie? Dokis wyjeżdża na Litwe we środe. nie wiem kiedy przyjeżdżacie ale w ciągu tygodnia-dwóch nie przewiduje kolejnego malucha, myślę że minie troszkę więcej czasu ale kto wie. na tą chwile mam już pare typów zza granicy i dwa z Polski więc nic nie wiadomo jakie w końcu zapadną decyzje lecę do Was;) Powinnam być 30 lub 31 maja lub w oba te dni Quote
psyja Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Dokisa nie ma u nas od środy. dzisiaj znowu korzystaliśmy z super pogódki na działce, co prawda Ulinek nie miał się z kim bawić ale.. już niedługo:diabloti: przy okazji jestem z siebie dumna bo nauczyłam się robić foty w ruchu!:multi: jeszcze często wychodzą zamazane ale jest coraz lepiej haha. w ogóle bawiłam się pierwszy raz ustawieniami aparatu więc zdjęcia będą nie tylko psie. lecimy: Quote
psyja Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 chłopiec nie do końca zrozumiał moją arytstyczną wizję :evil_lol: i pozowane :loveu: hmm? Quote
Recommended Posts