Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny. ! :loveu:
Ach, w przyszłości muszę sobie sprawić biało-czarnego grzywka. :eviltong:
Ulinek pięknie stoi, a łapki ma b. ładne. Może nie wszystkie obrastają ale przezentują się b. ładne. ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
Łapki wyglądają coraz lepiej!
A jaki szampon ? :razz:

aż się zdziwiłam jak te przednie zobaczyłam! wcześniej wyglądały gorzej niż tylne a teraz odwrotnie ....
proteinowy kochana!:D hihi nasz wyczekiwany taki a zapomniałam się pochwalić - jak chcesz to Ci dam na próbe

darii_iia napisał(a):
Piękny. ! :loveu:
Ach, w przyszłości muszę sobie sprawić biało-czarnego grzywka. :eviltong:
Ulinek pięknie stoi, a łapki ma b. ładne. Może nie wszystkie obrastają ale przezentują się b. ładne. ;)

dzięki;)

hihi mi się wcześniej średnio podobały łaciatki, mamie tak samo a teraz jakoś tak.. dużo bardziej :) haha a mama sama namawia żeby kolejnego brać takiego samego, łaciatego czarno-białego:D

Posted

psyja napisał(a):
aż się zdziwiłam jak te przednie zobaczyłam! wcześniej wyglądały gorzej niż tylne a teraz odwrotnie ....
proteinowy kochana!:D hihi nasz wyczekiwany taki a zapomniałam się pochwalić - jak chcesz to Ci dam na próbe

Pewnie że chcę!
Kupiłaś całą butelkę ?

Posted

[quote name='psyja']yes ;)

[SIZE="1"]powinnam się leczyć na kosmetyki dla psów

Ooo to jestem nawet w stanie odkupić od ciebie pół butelki :razz:

Posted

kalyna napisał(a):
a fotki Dokisa będą jeszcze?
bo na spacerku go chyba nie widziałam... :(
tak weźcie łaciatego :) bo są takie rzucające się w oczy :)

Dokisa na spacerku nie było bo nie zapałał miłością do Bahii i Hanisa:eviltong: męczyłby sie z nimi na tym spacerze
porobie mu napewno jeszcze duuużo domowych fot

możliwe że weźmemy

Iza. napisał(a):
Ooo to jestem nawet w stanie odkupić od ciebie pół butelki :razz:

nie chciałabym i tak sprzedać bo jest fajny:eviltong:

a teraz i na próbe niezbyt mam żeby Ci dac, jestem w żałobie normalnie.. poszłam dopiero sprzątać po kąpieli i zapomniałam że zawsze zostawiam otwarte kosmetyki (nie wiem czemu tak robie), ale wszystkie są w formie żelu bardziej. zapomniałam że ten szampon jest jak woda, wchodze teraz do łazienki, podnosze go a tam.. została niecała 1/3 :shake: zabije sie!!!!!! była calutka butelka:(:(:(:(:(:( ja pierdziele

nie pamiętam kiedy byłam tak zła na siebie po prostu mistrzostwo głupoty!

Posted

psyja napisał(a):

nie chciałabym i tak sprzedać bo jest fajny:eviltong:

a teraz i na próbe niezbyt mam żeby Ci dac, jestem w żałobie normalnie.. poszłam dopiero sprzątać po kąpieli i zapomniałam że zawsze zostawiam otwarte kosmetyki (nie wiem czemu tak robie), ale wszystkie są w formie żelu bardziej. zapomniałam że ten szampon jest jak woda, wchodze teraz do łazienki, podnosze go a tam.. została niecała 1/3 :shake: zabije sie!!!!!! była calutka butelka:(:(:(:(:(:( ja pierdziele

nie pamiętam kiedy byłam tak zła na siebie po prostu mistrzostwo głupoty!

hahahaha to kara za to że nie chciałaś mi odsprzedać pół :diabloti:

Posted

psyja napisał(a):
zabije sie :(
a tak mi sie ten szampon podobał!!! po prostu żeby ktoś zobaczył moją mine haha prawie nie zemdlałam<lol2>

to daj znać jak będziesz zamawiać znów :P

Posted

[quote name='psyja']

powinnam się leczyć na kosmetyki dla psów

hehehe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
a to bio groomowski? czy ten który mam z Tobą na spółkę?

jak dojdzie kasa to daj mi znać

Posted

[quote name='Jaga.']hehehe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

bio groomu ;)
Jaga, a jak Ci się sprawuje ten z PSH ? Zadowolona jesteś ?

Posted

My mamy ten szamponik (z bio groomu) i fajnie się sprawdza. Szkoda tylko, że prawie się nie pieni.

A co się stało z łapkami Ulego? Przyznam, że jakbyś nie zwróciła na nie uwagi nie zauważyłabym ;)

Posted

Iza. napisał(a):

Jaga, a jak Ci się sprawuje ten z PSH ? Zadowolona jesteś ?

Johnego raz nim kąpałam i raz Goldie - na Goldie super, ale na niej każdy szampon się fajnie sprawdza, chociaż psh lepiej niż bio groom
na Johnnym fajnie, ale znowu on ma taki włos że ciężko mu dogodzić - ale jestem zadowolona, nie jest to WOW ale jest bardzo fajny

ogólnie jestem zadowolona zwłaszcza na G super

Posted

[quote name='Jaga.']hehehe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

bio groomowski. okej;)

[quote name='immortal']My mamy ten szamponik (z bio groomu) i fajnie się sprawdza. Szkoda tylko, że prawie się nie pieni.

A co się stało z łapkami Ulego? Przyznam, że jakbyś nie zwróciła na nie uwagi nie zauważyłabym ;)

u nas też właśnie całkiem nieźle a szamponów już miałam.. dużo:eviltong: w sumie to ciągle coś nowego kupuje. i w porównaniu np do PSH to Bio Groom pieni sie suuper

nic się nie stało po prostu słabo mu zarastają w porównaniu do reszty ciałka, tak to mu włos fajnie rośnie moim zdaniem i jest bardzo fajny w gatunku a te łapki jak u łysola:( jeszcze na lewej łapce na stopie tak jakby ma wyciety kawałek, nie wiem przez kogo, główną podejrzaną jest pani która u nas sprząta:eviltong: no ale to już było dość dawno i teraz odras

[quote name='Polari']OJ, jak bardzo przykro... :( Ale napewno będzie szczęśliwy że wróci do swojego domu. ;) Teraz znów musisz zmienić nazwę galeri...

zmiana nazwy galerii to najmniejszy problem:eviltong:

[quote name='Jaga.']Johnego raz nim kąpałam i raz Goldie - na Goldie super, ale na niej każdy szampon się fajnie sprawdza, chociaż psh lepiej niż bio groom
na Johnnym fajnie, ale znowu on ma taki włos że ciężko mu dogodzić - ale jestem zadowolona, nie jest to WOW ale jest bardzo fajny

ogólnie jestem zadowolona zwłaszcza na G super

dla mnie póki co PSH najlepszy chociaż Bio Groom też niczego sobie;) a Ulemu nie każdy szampon służy tak jak powinien. więc PSH mnie ciągle zadziwia, głównie przez stosunek ceny do jakości

Posted

psyja napisał(a):
nic się nie stało po prostu słabo mu zarastają w porównaniu do reszty ciałka, tak to mu włos fajnie rośnie moim zdaniem i jest bardzo fajny w gatunku a te łapki jak u łysola:( jeszcze na lewej łapce na stopie tak jakby ma wyciety kawałek, nie wiem przez kogo, główną podejrzaną jest pani która u nas sprząta:eviltong: no ale to już było dość dawno i teraz odras

Nie martw się, zarosną, zresztą teraz nie widać, że jakoś szczególnie różnią się od reszty ;)
CJ ma ogon jak u mocnego hl haha

Posted

no u niego i tak jest duża poprawa na przednich łapkach aż się zdziwiłam.. szkoda że teraz tylne są daleko z nimi:eviltong: niby nie rzuca sie w oczy ale czuje dyskomfort psychiczny haha
nie wiem czemu na wystawie to się rzucało w oczy jak nigdy wcześniej:roll:
np tutaj

jakoś ten włos rośnie jak chce hahah

Posted

Oj, nie przesadzaj jak Ja bym się miała przejmować tym co Myszce nie wychodzi lub Temie to bym się wykończyła psychicznie. :evil_lol: Jak Mysza dostała na wystawie taki łupież że normalnie jak szła to się sypało to myślałam że się zabiję ale wyszłam i co? CACIB. :multi: A jak Mysza tak staje na dwóch łapach i prosi o jedzenie i kazał jej usiąść a ona prosiła to co? Też mam się przejmować? No trochę się przejęłam ale to tylko pies tak samo człowiek popełnia błędy... A sędzina była tak nią zachwycona - wyglądem i charakterem że lok.1, CACIB i Zwycięstwo rasy a na dodatek ,, Najpiękniejszy pies odziału Łódzkiego ''/ :multi: A na wszystkich wystawach miała smoczy ogonek ( kitkę taką na końcu ogona ) że to śmiesznie wyglądało i daje radę...
Teraz Temię muszę obciąć smoczy ogonek... :evil_lol: Szkoda że nie będziesz miała Dokisa... :-( Aniu to może w następnym roku wystawa w Łodzi bo chcę zobaczyć Uliego a w tym na żadną nie pojadę przez tatę. :watpliwy: Więc zapraszamy do Łodzi...

Posted

psyja napisał(a):
dzięki Diana, fotki będą wieczorem albo jutro;)

dzięki :)

Asiu a kiedy przyjeżdżacie? Dokis wyjeżdża na Litwe we środe.
nie wiem kiedy przyjeżdżacie ale w ciągu tygodnia-dwóch nie przewiduje kolejnego malucha, myślę że minie troszkę więcej czasu ale kto wie. na tą chwile mam już pare typów zza granicy i dwa z Polski więc nic nie wiadomo jakie w końcu zapadną decyzje

lecę do Was;)

Powinnam być 30 lub 31 maja lub w oba te dni

Posted

Dokisa nie ma u nas od środy.

dzisiaj znowu korzystaliśmy z super pogódki na działce, co prawda Ulinek nie miał się z kim bawić ale.. już niedługo:diabloti:

przy okazji jestem z siebie dumna bo nauczyłam się robić foty w ruchu!:multi: jeszcze często wychodzą zamazane ale jest coraz lepiej haha. w ogóle bawiłam się pierwszy raz ustawieniami aparatu więc zdjęcia będą nie tylko psie. lecimy: