Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psyja napisał(a):
Maniek to Mages:eviltong:

no wiem :eviltong::eviltong:

mychaaaaa napisał(a):
Wy się pospierajcie a i tak najmniejsza jest Laila :eviltong: niecałe 30cm :eviltong:

Goldie -29 cm, 4 kg :eviltong: piąteczka :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psyja napisał(a):
haha nie ma się co spierać:eviltong:
Ulinek też duży chłopak - całe 31cm;)

Wiesz, w końcu Laila to jedna z dziewczyn Ulego. I wypada by chłopak był wyższy od dziewczyny ;) :loveu:
Ale Uli jest boski :loveu: kocham go ;)

Posted

teraz to w sumie taka główna najgłówniejsza laseczka:loveu: chłopiec kocha ją miłością bezwarunkową, nie ważne że zaszyta haha:D:loveu::loveu: jest u niego specjalnie uprzywilejowana!
Ulinek też kocha swoją cioteczke :loveu::loveu:

dodaję obiecane wiejskie foty:D

w drodze

tak wyglądają nasze pólka;) jest gdzie pobiegać hihi

opalony pysiol Księciunia:loveu:

Posted

[quote name='psyja']teraz to w sumie taka główna najgłówniejsza laseczka:loveu: chłopiec kocha ją miłością bezwarunkową, nie ważne że zaszyta haha:D:loveu::loveu: jest u niego specjalnie uprzywilejowana!

Wiesz, to ma swoje plusy :diabloti: riki tiki i dzieci nie ma a i Laila nie zczai o co chodzi :evil_lol: :grin:

Posted

Ulinek z Ewą:loveu::loveu:

portreciki

i przebój! krowy:D

[SIZE="1"]Paulina przepraszam że tak mało fot krów, wiem że na nie liczyłaś, ale mało nadawało się do wrzucenia tu buhaha

Posted

Jeśli chodzi o ten włos to chodzi mi i o kolor i w ogóle o wszystko. Kolor już mówiłam,że jest nieciekawy,taki wyblakły,a wygląd to mi jakoś nie bardzo.Dla mnie za bardzo taka puchata kluska,wygląda grubo jak na grzywka pewnie właśnie przez to,że jego włos wygląda na naelektryzowany.Takie jest moje zdanie.

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/foto2.jpg to jest księciunio :loveu:

Skoro będziesz miała dwa grzywki to nie możesz Uliskowi zabrać kawałka tytułu księciunia,skoro Uli to księciunio to nie będzie fair jak i Dokis nim będzie,wymyśl coś innego,ale co znaczy to samo. Księciunio jest tylko jeden!

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/foto3.jpg jaka mina :lol::lol:

A z mamą to super fotki ! hihi

http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/5-7.jpg zabieraj mnie i Bahiówkę na te swoje pólka,chętnie pobiegamy hihi ;)

Wesołych świąt Aniu i Ulinku ! :)

Posted

ojj Magnus nie jest mały :lol: dobrze Ania mówi, ma tak właśnie z 35 cm, max. 35.5 cm, nie wiem, bo dawno nie mierzyłam ;)
no właśnie przydałoby się gdzieś jechać, już mnie tato męczy gdzie na wystawę jedziemy :diabloti: dawaj znać jak będziesz nad czymś myślała, może też byśmy coś ogarneli
fajnie Uli wygląda z takim opalonym ryjkiem :)

Posted

Feigned napisał(a):
ojj Magnus nie jest mały :lol: dobrze Ania mówi, ma tak właśnie z 35 cm, max. 35.5 cm, nie wiem, bo dawno nie mierzyłam ;)
no właśnie przydałoby się gdzieś jechać, już mnie tato męczy gdzie na wystawę jedziemy :diabloti: dawaj znać jak będziesz nad czymś myślała, może też byśmy coś ogarneli

To ogarniajcie razem, może we trzy się wybierzemy :eviltong:

Posted

wow wiejskie fotki :)
My na polach to spotykamy koniki tylko i psy tak dziwne koło ich chodzą :lol: chyba wyczuwają, że konie się boją, a to daje im jeszcze większą frajdę :lol:

Paulina to ty krowom w oczka zaglądasz? :lol: a my na przeciwko daleko, tylko widać że coś jest to krówki się pasą :)

Posted

kalyna napisał(a):
Paulina to ty krowom w oczka zaglądasz? :lol: a my na przeciwko daleko, tylko widać że coś jest to krówki się pasą :)

Pewnie, że tak :D a Ty nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Jaga.']
foty superowe :loveu: pysio Ulinka cudny, a tereny macie boskie, zazdroszczę!!

nie ma co zazdrościć tylko odwiedzać!:D

[quote name='immortal']Ale mu się ryjek opalił :D

a tak, opalił;)

[quote name='mychaaaaa']
a okolica piękna! :D

również zapraszamy!:)

[quote name='mychaaaaa'][SIZE="4"]Dzisiaj z rana bez gadania
bierz sie do jaj malowania.
Maluj wszystkie bez wyjątku
i te z majtek i te z wrzątku. :evil_lol:

dzięki;);)

[quote name='dianusia921']Jeśli chodzi o ten włos to chodzi mi i o kolor i w ogóle o wszystko. Kolor już mówiłam,że jest nieciekawy,taki wyblakły,a wygląd to mi jakoś nie bardzo.Dla mnie za bardzo taka puchata kluska,wygląda grubo jak na grzywka pewnie właśnie przez to,że jego włos wygląda na naelektryzowany.Takie jest moje zdanie.

jeszcze się przekonasz do niego;) Ulinek też się zrobi później bardziej puchatą kluską jak mu włosek urośnie na długość dokisowego

[quote name='dianusia921']Skoro będziesz miała dwa grzywki to nie możesz Uliskowi zabrać kawałka tytułu księciunia,skoro Uli to księciunio to nie będzie fair jak i Dokis nim będzie,wymyśl coś innego,ale co znaczy to samo. Księciunio jest tylko jeden!

to chyba jakaś głęboka niechęć do Dokisa:diabloti:
to Doki będzie prince:D:D haha oj, oczywiście że mogą być dwa Księciunie. niesprawiedliwie by było gdyby Doki nie był księciem!

[quote name='Feigned']ojj Magnus nie jest mały :lol: dobrze Ania mówi, ma tak właśnie z 35 cm, max. 35.5 cm, nie wiem, bo dawno nie mierzyłam ;)

no ja mówiłam szkoda tylko że inni wiedzą lepiej:diabloti: to jest akuracik jak Dokis

[quote name='Feigned']no właśnie przydałoby się gdzieś jechać, już mnie tato męczy gdzie na wystawę jedziemy :diabloti: dawaj znać jak będziesz nad czymś myślała, może też byśmy coś ogarneli

haha to tato też się wkręcił?:D my teraz myślimy o Radomiu, Lublinie i Krakowie. na gadu Cię dorwę i wszystko opowiem i wszystko ustalimy;)

[quote name='kalyna']wow wiejskie fotki :)
My na polach to spotykamy koniki tylko i psy tak dziwne koło ich chodzą :lol: chyba wyczuwają, że konie się boją, a to daje im jeszcze większą frajdę :lol:

Ulinek na krowy ciągle pokrzykiwał haha

Posted

dziękuję wszystkim za życzenia;) i śliczne karteczki:loveu::loveu:

z powodu świątecznej nudy dorzucam trochę fot przystojniaka Dokisa

książe:diabloti:

Posted

immortal napisał(a):
Piękny pies, bardzo mi się podoba :loveu: A czemu hodowca go oddaje?

dzięki;)

immortal ogólnie Dokis nie był na sprzedaż i hodowczyni nie miała w planach go nigdzie oddawać. ja też nie planowałam brać dorosłego psa i to powdera;) a wszystko potoczyło się tak:
napisałam do Almy (hod.) z pytaniem o łysego chłopca z jej aktualnego miotu, ale był już zarezerwowany. napisałam jej dokładniej o sobie i zaproponowała brata łysola - rudego D'Artagnana (też zresztą przepiękny psiak). byłam już w sumie na niego zdecydowana, ale ciągle dociekałam jaki ma stosunek do ludzi i pracy z nimi bo to dla mnie w tej chwili jest najważniejsze. Alma ucziciwe mówiła że nie może mi nic zapewnić, bo to jest dzieciak jeszcze i wszystko się może zmienić i pytała do czego dokładniej poszukuje psa. więc rozpisałam się o tym że trenuje agility i szukam psa pod to no i że chcę spróbować dogoterapii. wtedy ona zaproponowała mi Dokisa;) powiedziała że nie miała tego kompletnie w planach, ale jeżeli zapewnię dom pełen pracy dla psa to jest w stanie mi go oddać:) twierdzi, że Dokis jest psem z ogromnym potencjałem do pracy z ludźmi i chciałaby żeby to było wykorzystane, a ona nie jest w stanie tego zrobić. chce żebym poszła z chłopakiem do dogoterapii, żebyśmy ćwiczyli w agility i odwiedzali wystawy. no a z uwagi na jego rodowód, wygląd i charakter powiedziała, że chce mieć po nim jeszcze kilka miotów także wspólnie ustaliłyśmy (uważam że) fajną umowę.
i tak się w skrócie na niego zdecydowałam hihi