Jaga. Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 sreberko? oooo.... :loveu: gratulacje :loveu: Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja też Aniu gratuluję z całego serduszka! Uli jest boski i zasłużył na sreberko! :loveu: Szkoda, że z młodym prezenterem nie wyszło :eviltong: A tak właściwie, to dlaczego się nie chwalisz, co? :cool3: Quote
psyja Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 dzięki:loveu: już się chwalę:diabloti: wczoraj nie miałam siły hahaha a więc wystawka nam się bardzo udała, towarzystwo i sędzina super, pogoda nawet nawet. hihi stanęliśmy na drugiej lokacie, doskonały (na 4 psy) :) sędziowanie mi się baaaaaaaaardzo podobało, oby więcej takich ludzi jak p. Kuriata-Okarmus! była bardzo delikatna do psów, sympatyczna dla wystawców (chociaż wyśmiała mój grooming:D), każdy swój wybór tłumaczyła i dokładnie objaśniała. nie ustawiała na lokatach przy tabliczkach, tylko zbierała wszystkich razem do siebie i mówiła w stylu 'ten wygrał bo to, ten ma drugie miejsce bo to, ten ma 3 bo mi się nie podoba w nim to'. ogólnie spodziewałam się po Ulim lepszego zachowania:shake: chłopak był przestraszony i nie pokazywał się zbyt ładnie, jedyny postęp od ostatneij wystawy to taki że ustawiał się w miare okej, nie musiałam go przytrzymywać ciągle, na stoliku też nie najgorzej stał. ale ogonek do brzuszka przyklejony:shake: mimo to sędzinie się bardzo spodobał, powiedziała że to przepiękny pies, że jest jeszcze młody ale doskonale się rozwija i żeby jak najwięcej z nim jeździć na wystawy bo warto:loveu::loveu: do tego dodała, że zwycięstwo dzisiaj otrzymuje inny pies tylko dlatego że się ładniej pokazuje i jest starszy, no a też mu niczego nie brakuje. chyba narazie damy sobie spokój z posłuszeństwem i będziemy katować trening pod kątem wystaw, głowa mnie wczoraj bolała od ilu osób usłyszałam że to przepiękny pies ale lipe robi że się tak pokazuje i mase na tym traci...:shake: ja już nei wiem co z nim zroić:mad: najfajniejsze jest to, że po ocenie na ringu chodził z podniesionym ogonem, ćwiczyliśmy 'left', 'right', szaleliśmy:angryy::angryy::angryy::angryy: on mi to chyba normalnie na złość robi:mad: aha no ale znajduje w jego wczorajszym pożal się Boże pokazywaniu jeszcze jeden plus - był bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi, nawet przy odbieraniu teczki z opisem i medalem skoczyl na sędzine i zaczął merdać do niej ogonem:-o jak nie on:diabloti: oprócz tego miałam startować w mp, ale nie wyszło:roll: chociaż z innej strony to się i cieszę:cool3: byłam już tak wk*rwiona przez psa z którym miałam iść... poszłyśmy z nim i właścicielką na trawe z brzegu, poćwiczyć i żeby się załatwił. i co z tego wyszło? pod ringiem kupa, na ringu siku i druga kupa:angryy: nie miałam woreczków a ludzie myślałam że mnie pozabijają wzrokiem:cool1: w końcu nie wystartowałam bo eliminacje miały być 'za chwile', łaziłam po ringu 20 minut i nic i ktoś mi powiedział że miały być o 13:30. no to ja poszłam odłożyć Omara (akite z którą miałam startować), pogadałam z dziewczynami i stwierdziłam że podejde z nimi popatrze co jest do kupienia. idziemy idziemy i co? eliminacje do mp właśnie trawją:evil_lol: więc machnęłam ręką bo i Omar gdzieś zniknął mi z oczu. a opłacało się iść z dziewczynami bo kupiłam b fajny kombinezon:eviltong: no, to koniec chwalnia:diabloti: fot z ringu nie mam, mam tylko pare poza ringowych Quote
Jaga. Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 zdjęcia poprosimy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Maalwi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja też gratuluję :) Ojj też muszę ćwiczyć z Bibi na wystawy bo ona za to za bardzo rozentuzjowana jest a nie przestraszona :eviltong: Ja też chcę do tej sędziny,ale skoro je isę Uli podoba to chyba Bibi za duża dla niej :( Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Maalwi napisał(a):Ja też gratuluję :) Ojj też muszę ćwiczyć z Bibi na wystawy bo ona za to za bardzo rozentuzjowana jest a nie przestraszona :eviltong: Ja też chcę do tej sędziny,ale skoro je isę Uli podoba to chyba Bibi za duża dla niej :( Bibi z tego co mówisz nie jest ogromna, a ta sędzina z tego co krąży plota preferuje duże grzywki ;) Quote
kalyna Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No to gratulacje :) Uli się rozpędza z wystawami i zdobywa wszystkich serca :) i na fotki czekamy :) Quote
psyja Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='mychaaaaa']Bibi z tego co mówisz nie jest ogromna, a ta sędzina z tego co krąży plota preferuje duże grzywki ;) w sumie to ciężko powiedzieć i stwierdzić - wygrywały u niej psy bardzo duże a Ulego wielkością się zachwycała, że jest idealny i to samo wpisała w karte oceny. dziękujemy Kalyna:loveu: moje jedyne dwie foty z wystawy hahaha naprawdę nie mam nic więcej. szkoda gadać:roll: obie są zrobione już pare godzinek po sędziowaniu stąd taki kucyk no i włos poczochrany nie na temat dodam że... już 6 maja Dokis będzie u nas :loveu::loveu::loveu: Quote
psyja Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 oprócz tego dzisiaj odwiedziliśmy Monike i Bolida, pofociłyśmy troche dzieciaków:cool3: zdjęcia głównie mojego autorstwa, niektóre są Moniki ale nie mam pojęcia które czyje Quote
psyja Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 dzikie tańce niezbyt próby ustawiania od ręki i pozycja by Ulinek:D profesjonalista Bolek portrecik Quote
mmoniaa8 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Aniu dziś spędziliśmy miły dzionek w waszym towarzystwie mam nadzieje że nie długo znów się spotkamy :) Boliś po spacerze padł, Dj trochę obrażony że zabawa bez niego ale z nim nigdy nic nie wiadomo :D Zobaczymy następnym razem. Uli jest niesamowity :D Ps. Nie mogłam się powstrzymać i wstawiam u ciebie najfajniejszą dziś fotkę Bolida (twojego autorstwa) Uploaded with ImageShack.us Quote
kalyna Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 A mnie zabił warkoczyk u Bolida :) i Takie fajne porównanie golaska z owłosionym :) Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 hahaha Uli jaki sponiewierany :D Dokiś :loveu: Quote
psyja Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='mmoniaa8']Aniu dziś spędziliśmy miły dzionek w waszym towarzystwie mam nadzieje że nie długo znów się spotkamy :) Boliś po spacerze padł, Dj trochę obrażony że zabawa bez niego ale z nim nigdy nic nie wiadomo :D Zobaczymy następnym razem. Uli jest niesamowity :D Ps. Nie mogłam się powstrzymać i wstawiam u ciebie najfajniejszą dziś fotkę Bolida (twojego autorstwa) http://img42.imageshack.us/img42/7476/boliduli089.jpg Uploaded with ImageShack.us my też mamy nadzieję na powtórke ze spacerku:D było super. Ulinek też padł nieprzytomny po wejściu do domu:) fota rzeczywiście super, jakoś nie zwróciłam uwagi na nią jak przeglądałam je na mailu, a jest mega:D szkoda tylko że przednie łapki ucięłam [quote name='Jaga.']aaaale cudne foty :loveu: Bolid jak wyrósł! ;) Boliś super chłop:) [quote name='kalyna']A mnie zabił warkoczyk u Bolida :) i Takie fajne porównanie golaska z owłosionym :) warkoczyk to super patent, tak myśle że pewnie będziemy czasami ściągać od Moniki hihi dla mnie łysol z puffem wyglądają przesuuuuuper:loveu::loveu: [quote name='Jaga.']hahaha Uli jaki sponiewierany :D Dokiś :loveu: :evil_lol: a Dokinka nie moge sie doczekać! ********** jeszcze Ulinek w nowym kombinezoniku - to przełomowe ubranko. pierwsze męskie mojego chłopca haha;) i coby nie było zbyt męsko to na Dokisa czeka taka obróżka:D Quote
mychaaaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Super męska obróżka Dokisa ;) hahahah A Uli bardzo przystojny w nowym kombinezonie :loveu: Quote
Gosia9712P Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/4-6.jpg To jest genialne :loveu:! Jakby tańczył :lol: Quote
Maalwi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Hihi obróżka za 33,50 :D A Uli Wygląda tak...szarmancko ;D Jejku jak ja zazdroszczę i Dokisa i spotkania z Bolisiem aż mnie ściska w dołku ;p Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Uli wygląda bardzo męsko... jak nie on :diabloti: obróżka ładna :loveu: Quote
darii_iia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 B. fajne spotkanko. :) A zdjęcia jak zwykle piękne. ;) *** Ulinek się pewnie cieszy, że Pani w końcu doceniłą jego męskość. :lol: Obróżka fajna, biedny Dokiś jeszcze nie wie co go czeka. :evil_lol: Ach, już się nie mogę doczekać Twego nowego towarzysza. ! :) Quote
psyja Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='mychaaaaa']Super męska obróżka Dokisa ;) hahahah A Uli bardzo przystojny w nowym kombinezonie :loveu: a jaka śliczna ta obróżka! :loveu::loveu: [quote name='Gosia9712P']http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/4-6.jpg To jest genialne :loveu:! Jakby tańczył :lol: hihi też mi się podoba:) [quote name='Maalwi']Hihi obróżka za 33,50 :D A Uli Wygląda tak...szarmancko ;D Jejku jak ja zazdroszczę i Dokisa i spotkania z Bolisiem aż mnie ściska w dołku ;p a tak, cena jeszcze została:eviltong: ale ja tą obróżke kupiłam troszkę taniej, za 30zł haha to się własnego Dokiska trzeba dorobić i spotykać z Luckiem i Darią;) [quote name='Jaga.']Uli wygląda bardzo męsko... jak nie on :diabloti: i za ten tekst właśnie wyleciałaś z Ulinkowej listy ulubionych cioteczek:diabloti::diabloti: przecież on taki męski chłopiec jest że jemu nawet różowa kurteczka nie odbiera seksapilu!:evil_lol: a co do kombinezonu to żeby nie było haha chciałam fioletowy ale nie było rozmiaru na moją kruszynke:eviltong: a szkoda bo fioletowe były genialne! no ale tak przynajmniej chłopiec ma chociaż jedno ubranko prawdziwego mężczyzny <lol> (poza tym mam zamiar kupić w Opolu fioletowe Dokisowi;)) [quote name='darii_iia']B. fajne spotkanko. :) A zdjęcia jak zwykle piękne. ;) *** Ulinek się pewnie cieszy, że Pani w końcu doceniłą jego męskość. :lol: Obróżka fajna, biedny Dokiś jeszcze nie wie co go czeka. :evil_lol: Ach, już się nie mogę doczekać Twego nowego towarzysza. ! :) a tak, spotkanko się udało;) dzięki pańcia od zawsze doceniała jego męskość:diabloti: która, jak już pisałam, jest tak olbrzymia że nawet różowa kurteczka jej nie przyćmi! (chyba że ktoś jest innego zdania, łapka do góry:diabloti:) ja też nie mogę się doczekać Dokiska Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 buahahhahaha :diabloti: a za ten kombinezonik Uli wyleciał z listy potencjalnych partnerów Johnnego i bzyku bzyku nie będzie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
psyja Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Jaga - Johnny jednak wolał różową kurteczke?:diabloti::diabloti: edit czy teraz lepiej???:cool3: [SIZE="1"]zdjęcie niestety nie oddaje jej zajebistych oczoj*bnych kolorków Quote
mychaaaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 psyja napisał(a):i za ten tekst właśnie wyleciałaś z Ulinkowej listy ulubionych cioteczek:diabloti::diabloti: przecież on taki męski chłopiec jest że jemu nawet różowa kurteczka nie odbiera seksapilu!:evil_lol: Bo to ja jestem ulubioną cioteczką Uliska!! :diabloti: A ulubionym wujkiem jest Michał - na jego kolankach Uli robi niesamowite miny! :evil_lol: Quote
psyja Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 mychaaaaa napisał(a):Bo to ja jestem ulubioną cioteczką Uliska!! :diabloti: no ba:razz: mychaaaaa napisał(a):A ulubionym wujkiem jest Michał - na jego kolankach Uli robi niesamowite miny! :evil_lol: buhahahahahah:diabloti: nie zapominaj że po zejściiu z kolan jeszcze na Michała złorzeczył:evil_lol: Quote
Recommended Posts