psyja Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 w końcu śmierdzielka przywiązałam bo podchodził za blisko do rzeki i nie podobała mi się wizja wyciągania go z wody:eviltong: Quote
Jaga. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 byłby powder plusk :diabloti::eviltong: świetne zdjęcia znad rzeczki, Uli jaki powiązany :loveu: burek :loveu: Quote
Foxowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Fajny Ulinek spacerowy :loveu: A tam najwyżej pływać byście się razem uczyli :evil_lol: Quote
psyja Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Jaga. napisał(a):byłby powder plusk :diabloti::eviltong: świetne zdjęcia znad rzeczki, Uli jaki powiązany :loveu: burek :loveu: haha bez kitu:D wiejski burek you know:D Foxowa napisał(a):Fajny Ulinek spacerowy :loveu: A tam najwyżej pływać byście się razem uczyli :evil_lol: ooooj pływać to się jeszcze razem pewnie pouczymy.. w połowie maja jedziemy na żagle. już się boję:shake: Quote
Maalwi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jaga twój powder plusk wymiata :D Ania, zdjecia booooooskie jaki wiejski burek ja tu arystokratę widzę :) a włos cudowmny :] Quote
psyja Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Malwi te foty są w wersji burkowej ale księciunio z niego to rzeczywiście niezły:D lilix4 cieszę się, że się podoba;) ja jestem wielką fanką pudelinów Quote
kalyna Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 powder plusk :D Jaga zabiłaś mnie :) *** a Uli to wymiata na spacerku i mój to też najchętniej cały dzień się wylegiwały. I co przyjdzie do domu to 5 minut posiedzi i już dupcia na dwór się rwie... i takie spacerki to prawdziwa przyjemność w taką ładną pogodę :) Quote
psyja Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 oj tak.. u nas identycznie. zresztą ja sama najchętniej do domu bym nie wchodziła:D uwielbiam taką pogode, szczególnie te pierwsze ciepłe dni dają tyyyyyyle radości! Quote
kalyna Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 psyja napisał(a):oj tak.. u nas identycznie. zresztą ja sama najchętniej do domu bym nie wchodziła:D uwielbiam taką pogode, szczególnie te pierwsze ciepłe dni dają tyyyyyyle radości! Oby taka w miarę ładna pogoda była długa ;) i nie przychodziły te gorączki, bo chyba zorganizuję jakąś wycieczkę na Grenlandię :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Uli fajny chłopak, foty zawodowe lubie takie, widze ze wiażesz boczki ja musze sie zmobilizowac i uszyc kolejne dwa pasy ale ciagle to odkładam Quote
psyja Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 kalyna napisał(a):Oby taka w miarę ładna pogoda była długa ;) i nie przychodziły te gorączki, bo chyba zorganizuję jakąś wycieczkę na Grenlandię :) zdecydowanie się zgadzam;) chociaż jak chodzi o upały to też nie mam nic przeciwko Joanna Karasiewicz napisał(a):Uli fajny chłopak, foty zawodowe lubie takie, widze ze wiażesz boczki ja musze sie zmobilizowac i uszyc kolejne dwa pasy ale ciagle to odkładam dziękujemy;) odnośnie zdjęć to jak zamierzam więcej focić albo jest fajne światło, wyciągam 'ten fajniejszy' aparat hihi i rzeczywiście zdjęcia fajniejsze wychodzą, różnica jest spora. cieszę się że się podobają boczki muszę wiązać koniecznie bo tak śmierdzi chłopak że się wytrzymać nie da. pas widziałam u Tobiego na którychś fotach, super wynalazek:) mogłabym prosić o instrukcje 'how to do it' i więcej fot na pw?:oops: Quote
Jaga. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 psyja napisał(a):haha bez kitu:D wiejski burek you know:D yes I know :D burki rządzą :D Quote
psyja Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 burki to przecież trzeba oddawać z powrotem tam skąd przyszły:diabloti::diabloti: Quote
kalyna Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 psyja napisał(a):zdecydowanie się zgadzam;) chociaż jak chodzi o upały to też nie mam nic przeciwko ooo to ja już wolę zimę i te mrozy gdzie szczęka latała :) i te -15 stopni niż upały +40.... bosie tylko nie to... Quote
Matyk Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 kalyna zaczynasz mnie przerażać hahaha, ja poniżej +28 marzne, a +35-40 stopni to dla mnie raj Quote
kalyna Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Matyk napisał(a):kalyna zaczynasz mnie przerażać hahaha, ja poniżej +28 marzne, a +35-40 stopni to dla mnie raj A ja umieram przy takich temperaturach :( Quote
mychaaaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='kalyna']AA to ja wiedziałam, że Paulina ma gust :) nawet psiakom dobierze kokardkę taką aby pasowała ;) Kalyna, jak sprawisz sobie grzywka też dostaniecie kokardkę ;) została co prawda jeszcze tylko żółta, bo zielona czeka na Buenoska, ale zawsze to coś :cool3: [quote name='psyja']no tak, goldki to podobno najbardziej lnieące psy, bardzo trudno z takim w bloku wytrzymać.. zawsze wszędzie walały się włosy i było pełno piachu pod nogami Pffff! Aniu, zapraszam do mnie na czyszczenie dywanu z samojedziej sierści ;) 2 razy dziennie na kolanach szoruję dywan, a bez dywanu psy ślizgają się na panelach. Nie wierzę, że golden może gorzej linieć niż samojed ;) [quote name='psyja']jak zechciałam łysola to też były tylko krzyki fuuuuuu i powoli, powoli przekonywała, później przyszła do nas Paulina z Lailą. i reakcja rodziniki? ale śmieszny, ale fajny a mama tylko puka do pokoju i 'moge popatrzeć na łysola?' hahaha:D więc i do łysola się przemogli, a mama mówi że grzywek to pies idealnej wielkości i niebrudzący i nie chce żadnej innej rasy!!! Haaa, cieszę się, że pomogłam z Lailuszkiem rozrabiakiem ;) Teraz widzę, że zaproszenie mnie to był podstęp by rodzinę przekonać! Przyznaj się! :evil_lol: aha a co do lnienia to rzeczywiście, Uli nie gubi włosa w ogóle (oprócz tego co na szczotkach zostaje). ponoć grzywki mają włos w 95% podobny do włosa ludzkiego więc wszystko odbywa się mniej więcej tak jak u ludzi. brudu w domu zero;) Sprawcie sobie łysola - kalyna! I po problemie :diabloti: --- Ulisek w kokardce boski :loveu: ciocia wiedziała w czym będzie mu do twarzy! http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/3-2.jpg - no wiesz co?! Tak Uliska maltretować! Biednyy Uli, gdyby cioteczka tam była toby nie pozwoliła :( Quote
kalyna Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mychaaaaa napisał(a):Kalyna, jak sprawisz sobie grzywka też dostaniecie kokardkę ;) została co prawda jeszcze tylko żółta, bo zielona czeka na Buenoska, ale zawsze to coś :cool3: Sprawcie sobie łysola - kalyna! I po problemie :diabloti: Oj Paulina, ale przekonujesz :cool3: Moim kochani rodzice to na kolejnego psa nie chcą się zgodzić... a na temat Grzywka pp nie chcą słyszeć, a jak bym powiedziała, że łysolka to czysty obłęd byłby w domu i pewnie na badania by mnie wysłali ;) chociaż już się nad tym zastanawiają :grin::grin: *** ale tatuś ostatnio naszej rozmowy chyba nie zrozumiał :grin:bo powiedział, że jak chce psa to mam iść do pracy i go sama utrzymywać, ale zapomniał że on będzie u niego w domu mieszkać :diabloti::diabloti: *** a co do koloru to dobrze, bo ostatnio wszystko co kupuję jest w kolorze zielonym dla Ciapka,a Czarnym dla Sonii, więc Grzywek będzie mieć kolor żółty :) Quote
Jaga. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 psyja napisał(a):burki to przecież trzeba oddawać z powrotem tam skąd przyszły:diabloti::diabloti: amen :diabloti::diabloti::diabloti: ej żółta kokardka miała być dla Johnego :D :D Quote
mychaaaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jaga. napisał(a):amen :diabloti::diabloti::diabloti: ej żółta kokardka miała być dla Johnego :D :D Tak?? O jaa. Ale mam jeszcze czerwoną :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Maalwi napisał(a):a Bibi nie dostanie kokardki...;) Malwinko, jak się spotkamy to kupię Bibi specjalną kokardkę ;) Quote
Maalwi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='mychaaaaa']Malwinko, jak się spotkamy to kupię Bibi specjalną kokardkę ;) chłe chłe to taki szantaż "jak się spotkamy" a jak nie to nie ma kokardki :diabloti: ogólnie Bibi miała jedną kokardke: Ale zgubiłam ją :shake: Quote
Recommended Posts