Maruda666 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Umiecie trzymać w napięciu :evil_lol: Quote
wykrywka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Nie było pozwolenia :shake: - zaczekam z trąbieniem, oby nie zapeszyć. Quote
Kapsel Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Agnezia napisał(a):Germaine cieszę się, że zdążyłaś zanim wszystko wyparowało ;) Grażynce wybaczam, ale Aguś Ty cosik wiesz, mów!!! :mad::mad::mad: Quote
Agnezia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 no nie wiem nic, oprócz tego że Germaine bardzo intensywnie myślała :) Quote
tayga Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Przybiegłam do Floyda... z pozdrowieniami dla boksiowych cioteczek :) Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Germaine napisał(a):Kochani, jesli wszystko dobrze pójdzie, to dziadek juz we wtorek a najpóźniej w środe bedzie grzał doopke w domu tymczasowym :-) trzymajcie mocno kciuki :p ... i dobre mysli posyłamy!:lol::lol::lol: Quote
wykrywka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Germaine masz zapchaną skrzynkę, mój adres e-mailowy wysłałam na maila SOS. Quote
Germaine Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Grażynko możesz się podzielić dobrą nowiną :p zaraz zajrzę do maila Quote
wykrywka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Germaine napisał(a):Grażynko możesz się podzielić dobrą nowiną :p zaraz zajrzę do maila Wszyscy widzą jest zgoda :lol:. To teraz niech wszyscy wiedzą, że Gemaine wyczarowała dla Floyda dom tymczasowy w .... Zielonej Górze :multi:. Zgłosili się ludzie " bokserowi" w pełnym słowa znaczeniu, których chwycił za serducho nasz kawaler i zaproponowali pomoc. Cieszę się, że będę mogła ich niedługo poznać. O szczegółach później, sama ich jeszcze nie znam. PS W czasie rozmowy z Germaine byłam w takim szoku :evil_lol:, że ... mówiłam chyba jak niespełna rozumu :oops:. Wybacz Germaine. Quote
Mysza2 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Buziaczki dla Germaine :calus::calus: I w Zielonej Górze to problem transportu odpadnie Wspaniale :multi::multi::multi: A nie ma nadziei na przerobienie DT na DS :evil_lol::evil_lol: Quote
Maruda666 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ale świetnie się poskładało :) :) A DT na DS przerobic zawsze można ;), w takim słodziaku domek na pewno raz dwa sie zakocha :loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jakie wspaniałe wieści..., rzeczywiście kupą mozna więcej:), w kupie siła:) Quote
Kapsel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 wykrywka napisał(a):Wszyscy widzą jest zgoda :lol:. To teraz niech wszyscy wiedzą, że Gemaine wyczarowała dla Floyda dom tymczasowy w .... Zielonej Górze :multi:. Zgłosili się ludzie " bokserowi" w pełnym słowa znaczeniu, których chwycił za serducho nasz kawaler i zaproponowali pomoc. Cieszę się, że będę mogła ich niedługo poznać. O szczegółach później, sama ich jeszcze nie znam. PS W czasie rozmowy z Germaine byłam w takim szoku :evil_lol:, że ... mówiłam chyba jak niespełna rozumu :oops:. Wybacz Germaine. Warto było marudzić, prawda??? :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Wiadomości przednie, oby się udało!!!!! Trzymamy kciuki i nie puszczamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::smile::smile::smile: Quote
Germaine Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 :multi::multi::multi::multi: Floyd jutro wychodzi ze schroniska:multi: Quote
Kapsel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Germaine napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Floyd jutro wychodzi ze schroniska:multi: Hura!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Germanuś dzięki za wszystko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Germaine Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Podziękowania tak naprawdę należą się głównie naszej wolontariuszce Oli, dzięki której dom tymczasowy sie do nas zgłosił i wszystkim obecnym na tym watku, Wykrywce za założenie wątku i Tobie Kapselku za ściągnięcie innych na wątek :loveu: Jak to się mówi, razem możemy więcej :p Quote
saura Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jaki stary? jaki brzydki? dziewczyna ślepa i gustu nie ma ;) Kochany Boksiu. Miłość od pierwszego wejrzenia jest możliwa? Jest :). Jutro po niego przychodzimy :). A temat nakręciła siostra mojego chłopaka. Też wzięła mordzika z SOS Bokserom. Bolek ;). Mam nadzieję, że chłopaki się polubią. Że Floydzik czegoś ciekawego Bolcia nauczy ;). Bolek to młody kochany słodki głupol ;). Fajnie by było zabierać oba psiaki na spacery :). Jutro napiszę więcęj. Wykrywko również nie możemy się doczekać spotkania :). Czekaj na parę średniego wzrostu ;) Nie możemy się doczekać jutra. W pracy nie wysiedzę ;) Pozdrawiam:diabloti: Quote
Kapsel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Witaj Saura :calus::calus::calus: Witaj Domku Tymczasowy :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Ale dzisiaj radość wielka :jumpie::jumpie::jumpie: Niedawno płakałyśmy nad boksia losem (jakoś to imię mi nie pasuje:shake:) a teraz euforia. :Cool!::Cool!::Cool!: Nikt sie nie spodziewał, że tak szybko znajdzie się ktoś, kto przygarnie boksiołka, który jest i piękny i fantastyczny, a te jego płacze poruszyły wszystkie nasze serducha :loveu::loveu::loveu: Saura, jutro Kochani zapraszacie nas na imprezkę :D TAKIE WYDARZENIE to musimy opić, oj mocno :):):) Jestem bardzo szczęśliwa, że boksiołek już ostatnią noc spędzi w schronie. Teraz tylko radość, a nie płacze :multi: Wykrywka, szykuj walizkę i pakuj naszego boksioła :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
wykrywka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jestem tylko na chwileczkę, bo ... pracuję :razz:. Chciałam napisać, że jestem już umówiona z pewnym panem o imieniu Adam na jutro, ale po wpisie saura ( to chyba pisałą pani :evil_lol:) już wiadomo. Bardzo się cieszę, że to ostatnia noc Floyda w schronisku, że tak szybko znalazł się dla niego domek. Kłaniam się nisko wszystkim (nie będę wymieniała) tym, którzy przyczynili się do tego, wszystkim obecnym na wątku. Serdecznie dziękuję :Rose:. A propos dziewczyny, która mnie zaczepiła w schronisku - ona chciała być po prostu miła, chciała zagadać a tak jej się oberwało :evil_lol: Witaj saura na Dogomanii, szybko znalazłaś wątek. Do zobaczenia . Quote
saura Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 no czekajcie na specjalne zdjęcie Mordzikowca ;) oj my byśmy chcieli DS a nie DT. Ale kto wie, może wkrótce DS będzie:evil_lol: Ten filmik co Wykrywka zamieściła na YT jak Floyd (pink floyd?) w boksie płakał... płakałam razem z nim. Ale jutro będzie już u nas. Fotela niestety nie mamy. Ale miejsce na łóżku będzie. Adam miał suczkę bokserkę. To przez nią zakochałam się w tej rasie. Niestety biedaczka miała na stare lata sparaliżowane tylne łapy. Dysplazja. Miejmy nadzieję, że Floyd tego nie będzie miał. A spacery długie mieć będzie. Do lasu blisko ;) Jak ja w pracy wysiedze:-x? A na imprezkę zapraszamy zapraszamy:cool3: a teraz życzę dobranoc. Quote
saura Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wykrywko Adam to mój chłopak. ;) Dzwonił do Ciebie. I powiedział, że poleciłaś mu tą stronę. Weszłam, poczytaliśmy razem. Ten filmik gdzie bawi się smyczą.. ah :) Starszy Pan a zarazem taki młody. I ten kontrast.. siwa mordka a młode ciało. To nas oczarowało i jego oczy. Mądre oczy. Quote
haniabor Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wszystkie Adamy to fajne chłopy:multi: (wiem co mówię, mam jednego), a Saury są najukochańsze:multi:. Całusy dla Was i dla Floyda Quote
Kapsel Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Saura, a nie możesz choć na chwilkę urwać się z pracy? Może Szefowa też zapsiała jest, to zrozumie :D Saura, życzyła nam dobranoc, ale nie wierzę, że może dzisiaj usnąć :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Witaj Saura :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie mam słów dla Was :multi::multi::multi::multi:, jesteście kochani. Powodzenia jutro, i utulcie tą płaczącą biedę (juz nie biedę na szczęście) no i szykujcie sie na jutrzejszą imprezkę. Sami nie wiecie co was czeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie boksiowe (i nie tylko) ciotki , zwalą się Wam na głowę:evil_lol::evil_lol: A boksiołek jest cudny. Quote
Agnezia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a nie mówiłam ;) super, że kolejny boksio ucieka ze schronu:multi: Quote
Recommended Posts