emhokr Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 oj, Goldenku, obawiam się, że miałaś... owszem, można i o swoich problemach mówic, pewnie! czemu nie? ale czy to ładnie nie mówic nic, kiedy nie ma się odzewu i nie wszyscy siedzą i głaszczą po główce? ech, ech, ech... wierzę, że Germaine trzyma rękę na pulsie, acz ma dużo na głowie... trzymamy Floydziku kciuki za Ciebie... Quote
Kapsel Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Saura, odezwij się co tam u boksia? Pisz i nie obrażaj się :cool3::cool3::cool3: u zapsiałych cioteczek, zawsze pies na pierwszym miejscu :) Quote
Agnezia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No ja mam wrażenie, że Saura się obraziła:shake: Quote
Mysza2 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kapsel napisał(a):Saura, odezwij się co tam u boksia? Pisz i nie obrażaj się :cool3::cool3::cool3: u zapsiałych cioteczek, zawsze pies na pierwszym miejscu :) dokładnie, Sauro , odezwij się i napisz nam co u Ciebie i Floyda :):) Quote
Jagoda1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Saura, uspokój wielbicielki Floyda wieściami o nim.... Quote
emhokr Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kapsel napisał(a): u zapsiałych cioteczek, zawsze pies na pierwszym miejscu :) bo my wszyscy tutaj zeszliśmy na psy :D Quote
marta0731 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 emhokr napisał(a): wierzę, że Germaine trzyma rękę na pulsie, acz ma dużo na głowie... trzymamy Floydziku kciuki za Ciebie... Swego czasu, jak już dziwiła mnie porządnie sytuacja Floyda, zadzwoniłam w jego sprawie do Germaine. Ma ponoć stały kontak z A. i jest ok... Tylko to było jakieś ze 2-3 tygodnie temu, nie pamiętam dokładnie To jest właśnie najgorsze, że A. nie siedzi na dogo, a Germaine ciągle męczyć... ma tyle na głowie z tymi wszystkimi boksiołami... :( Kapselek musisz podpytać G., bo macie chyba częsty kontakt ;) bo Saura to się nie wiem czy odezwie, ostatnio była aktywna 15 grudnia............................ Quote
czikusiowa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ja też czekam na Floyd'owe wieści :) nie ma się jak na razie co denerwować na zapas cioteczki,bo przecież są różne sytuacje nagłe tfu tfu choroby, brak dostępu do internetu czy wyjazdy :) mam nadzieję,że Saura się odezwie niebawem Quote
Kapsel Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Poproszę Germaine o wiadomości o Floydzie :p Quote
czikusiowa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 mamy rozumieć,że się nimi z Nami podzielisz :> dobranoc i mam nadzieję Floyd'zie,że Ty też będziesz spokojnie spał :) Quote
Kapsel Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 czikusiowa napisał(a):mamy rozumieć,że się nimi z Nami podzielisz :> dobranoc i mam nadzieję Floyd'zie,że Ty też będziesz spokojnie spał :) Oczywiście, ze się podzielę ;););) Quote
wykrywka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Myślałam, że uzyskam jakieś informacje o Floydzie, napisałam do saury sms-a, niestety pozostał bez odpowiedzi :shake:. Quote
Kapsel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziewczyny, wszystko w porządku. Germaine rozmawiała z Adamem, wszystko ok!!!! Rozmawiała nie tylko na temat Floyda. Nie martwy się zatem. Dobrze, że chociaż u staruszka wszystko w porządku! Quote
wykrywka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Kapsel napisał(a):Dziewczyny, wszystko w porządku. Germaine rozmawiała z Adamem, wszystko ok!!!! Rozmawiała nie tylko na temat Floyda. Nie martwy się zatem. Dobrze, że chociaż u staruszka wszystko w porządku! Dzięki, bo trochę niepokojąca była ta cisza :???:. Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kapsel napisał(a):Dziewczyny, wszystko w porządku. Germaine rozmawiała z Adamem, wszystko ok!!!! Rozmawiała nie tylko na temat Floyda. Nie martwy się zatem. Dobrze, że chociaż u staruszka wszystko w porządku! I nic a nic więcej nam nie zdradzisz?:cool3: Nie tylko na temat Floyda...........? Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do........ ale co zrobić, taka natura:roll::razz: Quote
Kapsel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Martuś, możesz się domyśleć ....o różnych rzeczach można rozmawiać i o przeszłości i przyszłości również... :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Myślę też że od Saury już wiadomości mieć nie będziemy. Quote
_Goldenek2 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 To było akurat pewne... przynajmniej dla mnie oczywiste. Quote
emhokr Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 może ktos tu jeszcze bywa... http://www.dogomania.pl/threads/200401-Szelki-smycze-obro%C5%BCe-legowiska-amortyzatory-halti-cos-cudnego-dla-nas-na-Grey-Animals?p=16127993#post16127993 zapraszamy na bazarek..może się coś przyda? :) Quote
Kapsel Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wieści o Floydziku ze stron Fundacji ;););););););) 13.02.2011 Dostaliśmy maila od opiekuna Floyda: "Floydzik czuje się dobrze. Jest grzeczny i kochany. Ma spory apetyt. Jest małym, uroczym grubaskiem. Wysyłam aktualne zdjęcia." Quote
Maruda666 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wspaniałe wieści :) i piękne zdjęcia - na przedostatnim prawie uśmiechnięty ;) Quote
marta0731 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Śliczny Floydzik :) Mizianko :):):) Quote
wykrywka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Wspaniale Floyd wygląda, bardzo się cieszę :lol: Quote
Recommended Posts