Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj, Goldenku, obawiam się, że miałaś... owszem, można i o swoich problemach mówic, pewnie! czemu nie? ale czy to ładnie nie mówic nic, kiedy nie ma się odzewu i nie wszyscy siedzą i głaszczą po główce? ech, ech, ech... wierzę, że Germaine trzyma rękę na pulsie, acz ma dużo na głowie...

trzymamy Floydziku kciuki za Ciebie...

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Saura, odezwij się co tam u boksia?
Pisz i nie obrażaj się :cool3::cool3::cool3: u zapsiałych cioteczek, zawsze pies na pierwszym miejscu :)

dokładnie, Sauro , odezwij się i napisz nam co u Ciebie i Floyda :):)

Posted

emhokr napisał(a):
wierzę, że Germaine trzyma rękę na pulsie, acz ma dużo na głowie...

trzymamy Floydziku kciuki za Ciebie...

Swego czasu, jak już dziwiła mnie porządnie sytuacja Floyda, zadzwoniłam w jego sprawie do Germaine. Ma ponoć stały kontak z A. i jest ok... Tylko to było jakieś ze 2-3 tygodnie temu, nie pamiętam dokładnie
To jest właśnie najgorsze, że A. nie siedzi na dogo, a Germaine ciągle męczyć... ma tyle na głowie z tymi wszystkimi boksiołami... :(
Kapselek musisz podpytać G., bo macie chyba częsty kontakt ;) bo Saura to się nie wiem czy odezwie, ostatnio była aktywna 15 grudnia............................

Posted

ja też czekam na Floyd'owe wieści :)
nie ma się jak na razie co denerwować na zapas cioteczki,bo przecież są różne sytuacje
nagłe tfu tfu choroby, brak dostępu do internetu czy wyjazdy :)

mam nadzieję,że Saura się odezwie niebawem

Posted

czikusiowa napisał(a):
mamy rozumieć,że się nimi z Nami podzielisz :>

dobranoc i mam nadzieję Floyd'zie,że Ty też będziesz spokojnie spał :)

Oczywiście, ze się podzielę ;););)

Posted

Dziewczyny, wszystko w porządku. Germaine rozmawiała z Adamem, wszystko ok!!!! Rozmawiała nie tylko na temat Floyda.
Nie martwy się zatem. Dobrze, że chociaż u staruszka wszystko w porządku!

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziewczyny, wszystko w porządku. Germaine rozmawiała z Adamem, wszystko ok!!!! Rozmawiała nie tylko na temat Floyda.

Dzięki, bo trochę niepokojąca była ta cisza :???:.

Posted

Kapsel napisał(a):

I nic a nic więcej nam nie zdradzisz?:cool3: Nie tylko na temat Floyda...........? Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do........ ale co zrobić, taka natura:roll::razz:

Posted

Martuś, możesz się domyśleć ....o różnych rzeczach można rozmawiać i o przeszłości i przyszłości również... :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Myślę też że od Saury już wiadomości mieć nie będziemy.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wieści o Floydziku ze stron Fundacji ;););););););)

13.02.2011

Dostaliśmy maila od opiekuna Floyda:

"Floydzik czuje się dobrze. Jest grzeczny i kochany. Ma spory apetyt. Jest małym, uroczym grubaskiem. Wysyłam aktualne zdjęcia."