Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Germaine napisał(a):
Kochani, jesli wszystko dobrze pójdzie, to dziadek juz we wtorek a najpóźniej w środe bedzie grzał doopke w domu tymczasowym :-)
trzymajcie mocno kciuki :p

... i dobre mysli posyłamy!:lol::lol::lol:

Posted

Germaine napisał(a):
Grażynko możesz się podzielić dobrą nowiną :p zaraz zajrzę do maila

Wszyscy widzą jest zgoda :lol:.
To teraz niech wszyscy wiedzą, że Gemaine wyczarowała dla Floyda dom tymczasowy w .... Zielonej Górze :multi:. Zgłosili się ludzie " bokserowi" w pełnym słowa znaczeniu, których chwycił za serducho nasz kawaler i zaproponowali pomoc. Cieszę się, że będę mogła ich niedługo poznać. O szczegółach później, sama ich jeszcze nie znam.

PS
W czasie rozmowy z Germaine byłam w takim szoku :evil_lol:, że ... mówiłam chyba jak niespełna rozumu :oops:. Wybacz Germaine.

Posted

Buziaczki dla Germaine :calus::calus:
I w Zielonej Górze to problem transportu odpadnie
Wspaniale :multi::multi::multi:
A nie ma nadziei na przerobienie DT na DS :evil_lol::evil_lol:

Posted

wykrywka napisał(a):
Wszyscy widzą jest zgoda :lol:.
To teraz niech wszyscy wiedzą, że Gemaine wyczarowała dla Floyda dom tymczasowy w .... Zielonej Górze :multi:. Zgłosili się ludzie " bokserowi" w pełnym słowa znaczeniu, których chwycił za serducho nasz kawaler i zaproponowali pomoc. Cieszę się, że będę mogła ich niedługo poznać. O szczegółach później, sama ich jeszcze nie znam.

PS
W czasie rozmowy z Germaine byłam w takim szoku :evil_lol:, że ... mówiłam chyba jak niespełna rozumu :oops:. Wybacz Germaine.

Warto było marudzić, prawda??? :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Wiadomości przednie, oby się udało!!!!!
Trzymamy kciuki i nie puszczamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::smile::smile::smile:

Posted

Germaine napisał(a):
:multi::multi::multi::multi: Floyd jutro wychodzi ze schroniska:multi:

Hura!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Germanuś dzięki za wszystko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Podziękowania tak naprawdę należą się głównie naszej wolontariuszce Oli, dzięki której dom tymczasowy sie do nas zgłosił i wszystkim obecnym na tym watku, Wykrywce za założenie wątku i Tobie Kapselku za ściągnięcie innych na wątek :loveu:
Jak to się mówi, razem możemy więcej :p

Posted

jaki stary? jaki brzydki? dziewczyna ślepa i gustu nie ma ;)
Kochany Boksiu. Miłość od pierwszego wejrzenia jest możliwa? Jest :).
Jutro po niego przychodzimy :).
A temat nakręciła siostra mojego chłopaka. Też wzięła mordzika z SOS Bokserom. Bolek ;).
Mam nadzieję, że chłopaki się polubią. Że Floydzik czegoś ciekawego Bolcia nauczy ;). Bolek to młody kochany słodki głupol ;).
Fajnie by było zabierać oba psiaki na spacery :).
Jutro napiszę więcęj.
Wykrywko również nie możemy się doczekać spotkania :).
Czekaj na parę średniego wzrostu ;)
Nie możemy się doczekać jutra. W pracy nie wysiedzę ;)
Pozdrawiam:diabloti:

Posted

Witaj Saura :calus::calus::calus:
Witaj Domku Tymczasowy :ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Ale dzisiaj radość wielka :jumpie::jumpie::jumpie: Niedawno płakałyśmy nad boksia losem (jakoś to imię mi nie pasuje:shake:) a teraz euforia. :Cool!::Cool!::Cool!:
Nikt sie nie spodziewał, że tak szybko znajdzie się ktoś, kto przygarnie boksiołka, który jest i piękny i fantastyczny, a te jego płacze poruszyły wszystkie nasze serducha :loveu::loveu::loveu:

Saura, jutro Kochani zapraszacie nas na imprezkę :D TAKIE WYDARZENIE to musimy opić, oj mocno :):):)

Jestem bardzo szczęśliwa, że boksiołek już ostatnią noc spędzi w schronie. Teraz tylko radość, a nie płacze :multi:

Wykrywka, szykuj walizkę i pakuj naszego boksioła :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Jestem tylko na chwileczkę, bo ... pracuję :razz:.
Chciałam napisać, że jestem już umówiona z pewnym panem o imieniu Adam na jutro, ale po wpisie saura ( to chyba pisałą pani :evil_lol:) już wiadomo.
Bardzo się cieszę, że to ostatnia noc Floyda w schronisku, że tak szybko znalazł się dla niego domek. Kłaniam się nisko wszystkim (nie będę wymieniała) tym, którzy przyczynili się do tego, wszystkim obecnym na wątku. Serdecznie dziękuję :Rose:.

A propos dziewczyny, która mnie zaczepiła w schronisku - ona chciała być po prostu miła, chciała zagadać a tak jej się oberwało :evil_lol:

Witaj saura na Dogomanii, szybko znalazłaś wątek. Do zobaczenia .

Posted

no czekajcie na specjalne zdjęcie Mordzikowca ;)
oj my byśmy chcieli DS a nie DT. Ale kto wie, może wkrótce DS będzie:evil_lol:
Ten filmik co Wykrywka zamieściła na YT jak Floyd (pink floyd?) w boksie płakał... płakałam razem z nim.
Ale jutro będzie już u nas.
Fotela niestety nie mamy. Ale miejsce na łóżku będzie.
Adam miał suczkę bokserkę. To przez nią zakochałam się w tej rasie.
Niestety biedaczka miała na stare lata sparaliżowane tylne łapy. Dysplazja.
Miejmy nadzieję, że Floyd tego nie będzie miał. A spacery długie mieć będzie. Do lasu blisko ;)

Jak ja w pracy wysiedze:-x?
A na imprezkę zapraszamy zapraszamy:cool3:
a teraz życzę dobranoc.

Posted

Wykrywko Adam to mój chłopak. ;) Dzwonił do Ciebie. I powiedział, że poleciłaś mu tą stronę.
Weszłam, poczytaliśmy razem.
Ten filmik gdzie bawi się smyczą.. ah :) Starszy Pan a zarazem taki młody.
I ten kontrast.. siwa mordka a młode ciało. To nas oczarowało i jego oczy. Mądre oczy.

Posted

Saura, a nie możesz choć na chwilkę urwać się z pracy? Może Szefowa też zapsiała jest, to zrozumie :D

Saura, życzyła nam dobranoc, ale nie wierzę, że może dzisiaj usnąć :evil_lol:

Posted

Witaj Saura :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie mam słów dla Was :multi::multi::multi::multi:, jesteście kochani.
Powodzenia jutro, i utulcie tą płaczącą biedę (juz nie biedę na szczęście) no i szykujcie sie na jutrzejszą imprezkę. Sami nie wiecie co was czeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszystkie boksiowe (i nie tylko) ciotki , zwalą się Wam na głowę:evil_lol::evil_lol:
A boksiołek jest cudny.