wykrywka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Floyd już wrócił z wakacji. Pan Adam pamiętał o obietnicy i przysłał zdjęcia :multi:. Sprawił mi tym ogromną radość. Na zachętę dwie fotki, resztę wrzucę o normalnej porze :evil_lol: Quote
Kapsel Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Bosko!!!!!!!!!!!!!! Normalnie uwielbiam Pana Adama :loveu::loveu::loveu::loveu: A nasz boksiołek wygląda przepięknie i chyba ciutkę przytył :smile::smile::smile: Czekamy z niecierpliwością na foto :grins::grins::grins: Quote
joaaa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 wykrywka napisał(a): Ale super zdjęcie!!!!!!! Quote
Kapsel Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 I ta micha na wierzchu, rozpływam się :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
wykrywka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Razem ze zdjęciami dostałam taką informację, niby króciutka, ale jak pełna treści, jak dowodzi, że Floyd znalazł prawdziwy dom u Pana Adama, stał się częścią jego życia :lol:. " Na urlopie byłem z Dziadeczkiem w opactwie Zakonu Cystersów w Lubiążu-na inscenizacji zdobywania klasztoru.Byliśmy też razem w górach Izerskich.Dziadeczek -jak na swój wiek -ma wręcz niesamowitą kondycję.Dawał sobie świetnie radę,zupełnie jak na spacerze w lesie.Dziękujemy za pamięć i Pozdrawiamy ." Quote
joaaa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Super!!!!!!! I Adam i zdjęcia!!!!!!!!! Czy Floyd nie ma przypadkiem taksowej obroży? Quote
wykrywka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='joaaa'] Czy Floyd nie ma przypadkiem taksowej obroży? Oczywiście, że ma taksową obrożę, dostał ją ode mnie w prezencie, gdy opuszczał schronisko i bardzo się cieszę, że ją nosi :lol:. To jeszcze nie koniec zdjęć :evil_lol:: Najfajniejsze zdjęcia są z p. Adamem, ale nie pokażę Wam w całości :eviltong:. Po lekkim przycięciu, z wiadomych względów, wrzucę je na wątek. Quote
Kapsel Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Uwielbiam Pana Adama. :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Floydzik wygląda rewelacyjne.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool: Foty boskie. Jestem ZACHWYCONA :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: Quote
wykrywka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Żałuję, że nie możecie zobaczyć wyrazu twarzy p. Adama, jaki on jest dumny z kolegi przy nogach :lol:. Floyd również wydaje się być zadowolony. To już wszystkie zdjęcia. Mnie sprawiły ogromną radość :loveu:, przyniosły spokój o los Floyda. Mam nadzieję, że w niedługim czasie p. Adam znowu coś podeśle :lol: . Quote
joaaa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wyrazy twarzy możecie zobaczyć tu: ;) http://sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=590#12_09 Quote
Kapsel Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Floydzik miał wyprawę życia. CUDOWNIE!!!!!!!!!!!! :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: chwilami zazdroszczę nawet :mad::mad::mad: Bardzo dziękujemy Panu Adamowi za serce za cudowne życie jakie stworzył faflaczkowi. Ukłony do samej ziemi :modla::modla::modla::modla::modla: Jestem ciekawa tej białogłowy ze zdjęcia ;) Quote
wykrywka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='joaaa']Wyrazy twarzy możecie zobaczyć tu: ;) http://sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=590#12_09 No to niepotrzebnie obcinałam :oops: Quote
emhokr Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 aaa! super! widać, że boksie na rekonstrukcjach odnajdują się idealnie ;) zdjęcia fantastyczne, serce aż rośnie, jak się patrzy na szczęśliwego Floyda :) Quote
wykrywka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Emhokr odnalazła swojskie klimaty :lol:. Po zdjęciach widać, że Floydowi również pasują :evil_lol: Quote
emhokr Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 a bo to dobra zabawa :D ludzie się przyglądają, głaszczą, jest na co popatrzeć (wybuchy, pirotechnika, zamieszanie...) - i od razu fafle się rozciągają w uśmiech :D Quote
Maruda666 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wspaniałe zdjęcia, piękny szczęśliwy dziadzio :) :) :) Quote
Mysza2 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dawno tu nie zaglądałam, świetnie zdjęcia i świetny Floydzik:) Quote
marta0731 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja też dawno nie byłam i takich zdjęć nie widziałam od razu... Jak się pies turla na grzbiecie, to jest bardzo szczęśliwy i bezpieczny :):):) Quote
Bolsbokser Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kapsel napisał(a):Grażynko, ta bruzda czerwona jest na pewno od przyciskania się do krat :-( mój Kapsel tak właśnie nieraz wygląda ja zobaczy największego wroga i próbuje wydostać się do niego przez ogrodzenie :shake: To ostatnie zdjęcie jest prześliczne. Mogłoby być w ogłoszeniach :loveu: Właśnie je wstawiam na allegro, bo chłopak nie miał ogłoszenia. Aż smutne. Maruda666 napisał(a):To z profilu jest ładniejsze - nie widać, że się pieni:evil_lol: Nie ma problemu, Photo Shop jest WIELKI :) wymaże się :) Quote
emhokr Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 właśnie, włąśnie...jakie allegro? nie straszcie, błagam... aż mi ciśnieie podskoczyło... :-o Quote
marta0731 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Jak oni tak mogą, żeby z innych wątków wklejać i normalnych zmęczonych ludzi stresować...:mad::mad::mad::eviltong: Quote
emhokr Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 czyli Floyd bezpieczny?! UFFFFFFFFFFFFFF..... Quote
Kapsel Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 emhokr napisał(a):czyli Floyd bezpieczny?! UFFFFFFFFFFFFFF..... Bezpieczny na pewno!!!! Quote
Recommended Posts