Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Floyd już wrócił z wakacji. Pan Adam pamiętał o obietnicy i przysłał zdjęcia :multi:. Sprawił mi tym ogromną radość.
Na zachętę dwie fotki, resztę wrzucę o normalnej porze :evil_lol:

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosko!!!!!!!!!!!!!! Normalnie uwielbiam Pana Adama :loveu::loveu::loveu::loveu:

A nasz boksiołek wygląda przepięknie i chyba ciutkę przytył :smile::smile::smile:
Czekamy z niecierpliwością na foto :grins::grins::grins:

Posted

Razem ze zdjęciami dostałam taką informację, niby króciutka, ale jak pełna treści, jak dowodzi, że Floyd znalazł prawdziwy dom u Pana Adama, stał się częścią jego życia :lol:.

" Na urlopie byłem z Dziadeczkiem w opactwie Zakonu Cystersów w Lubiążu-na inscenizacji zdobywania klasztoru.Byliśmy też razem w górach Izerskich.Dziadeczek -jak na swój wiek -ma wręcz niesamowitą kondycję.Dawał sobie świetnie radę,zupełnie jak na spacerze w lesie.Dziękujemy za pamięć i Pozdrawiamy ."

Posted

[quote name='joaaa']

Czy Floyd nie ma przypadkiem taksowej obroży?

Oczywiście, że ma taksową obrożę, dostał ją ode mnie w prezencie, gdy opuszczał schronisko i bardzo się cieszę, że ją nosi :lol:.

To jeszcze nie koniec zdjęć :evil_lol::

Najfajniejsze zdjęcia są z p. Adamem, ale nie pokażę Wam w całości :eviltong:. Po lekkim przycięciu, z wiadomych względów, wrzucę je na wątek.

Posted

Uwielbiam Pana Adama. :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Floydzik wygląda rewelacyjne.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool:
Foty boskie. Jestem ZACHWYCONA :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

Żałuję, że nie możecie zobaczyć wyrazu twarzy p. Adama, jaki on jest dumny z kolegi przy nogach :lol:. Floyd również wydaje się być zadowolony.

To już wszystkie zdjęcia. Mnie sprawiły ogromną radość :loveu:, przyniosły spokój o los Floyda. Mam nadzieję, że w niedługim czasie p. Adam znowu coś podeśle :lol: .

Posted

Floydzik miał wyprawę życia. CUDOWNIE!!!!!!!!!!!! :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: chwilami zazdroszczę nawet :mad::mad::mad:
Bardzo dziękujemy Panu Adamowi za serce za cudowne życie jakie stworzył faflaczkowi. Ukłony do samej ziemi :modla::modla::modla::modla::modla:

Jestem ciekawa tej białogłowy ze zdjęcia ;)

• 1 month later...
Posted

aaa! super! widać, że boksie na rekonstrukcjach odnajdują się idealnie ;)
zdjęcia fantastyczne, serce aż rośnie, jak się patrzy na szczęśliwego Floyda :)

Posted

a bo to dobra zabawa :D ludzie się przyglądają, głaszczą, jest na co popatrzeć (wybuchy, pirotechnika, zamieszanie...) - i od razu fafle się rozciągają w uśmiech :D

• 1 month later...
Posted

Kapsel napisał(a):
Grażynko, ta bruzda czerwona jest na pewno od przyciskania się do krat :-( mój Kapsel tak właśnie nieraz wygląda ja zobaczy największego wroga i próbuje wydostać się do niego przez ogrodzenie :shake:

To ostatnie zdjęcie jest prześliczne. Mogłoby być w ogłoszeniach :loveu:

Właśnie je wstawiam na allegro, bo chłopak nie miał ogłoszenia. Aż smutne.

Maruda666 napisał(a):
To z profilu jest ładniejsze - nie widać, że się pieni:evil_lol:

Nie ma problemu, Photo Shop jest WIELKI :) wymaże się :)