Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aż wstyd... ale ostatnio jestem tak zabiegana, że już zupełnie straciłam orientację co u tych psiaków co mają domki :oops:
Boska już dawno nie widziałam, ale to dlatego, że mieszka w Bytomiu, a jego Pani chyba już nie ma tego sklepu u nas w Zabrzu, do którego zawsze razem jeździli.

• 6 months later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zupełnie zapomniałam tutaj napisać.... :oops:
BOSEK WRÓCIŁ DO SCHRONISKA!!!
powód oddania - jak zostaje sam w mieszkaniu to podobno demoluję :roll: Pani Boska plakała i w sumie zrobiła wielką histerię, ale co z tego :shake: Psa oddała.. i niestety, ale widzę w tym wszystkim wiele jej winy :angryy: Bosek przez cały czas był traktowany jak małe dziecko, wszędzie Pani zabierała go ze sobą, chodzili razem do jej pracy, na zakupy, poprostu wszędzie... Pół roku temu na Świat przyszło maleństwo i pewnie okazało sie, że jednak Boska nie zawsze można ze sobą zabrać.... Ona go poprostu najpierw nauczyła, że zawsze ktoś z nim jest, a potem.. ehhh :roll: Do tego zauważyłam u Boska kolejny dziwny nawyk, którego nigdy nie miał - wystarczy, ze rusze się z miejsca, a Bosek bardzo się tym cieszy i zaczyna szczekać jak najęty (może kojarzy mu się to ze spoacerem, nie wiem) i bardzo cieżko go wtedy uspokoić, to pewnie też bardzo przeszkadzało w domu, w którym pojawiło się niemowlę...
To jest poprostu tragedia, tyle lat w schronisku, tyle czasu w domu i znów bezdomny :placz:

Posted

agat21 napisał(a):
O kurde!
Biedna psina, znowu płaci za ludzką głupotę :angryy:
Jak on to przeżył Mysiu?

na początku non stop szukał swojej Pani, a teraz ciągle za mna biega i nie odstępuję na krok, tak jakby się bał, że znów go ktoś zostawi :-(:-(

Posted

tak z 11-12 lat :-(:-(:-( ale nie zachowuje się na tyle, chyba nawet nie wygląda, chociaż postarzał się przez te 2 lata :-(

Qrczę tytuł się nie zmienił chociaż zmieniłam w pierwszym poście :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
jak tu puściutko :placz::placz::placz: chyba musze cioteczką link pokazać....

Ja jestem,przyciągnął mnie tytuł:shake:.Mój Niuniuś tez był tyle lat w schronie,juz rok jest z nami,ale nawet jakby nie wiem co się działo,nawet jakbym umarła,to nikt by go nigdzie nie oddał...

Posted

Bo są ludzie i ludziska. I niestety nie wszyscy tacy, jak Ty Renatko. Ja mojego starego suczydła też nigdy bym nie oddała za żadne skarby. A miałam z nią w pierwszych latach wspólnego życia wiele kłopotów (3 razy znajdowałam ją po ucieczkach na Paluchu :mad:)
No dobra dywagacje na bok - trzeba myśleć, jak biedakowi pomóc :placz:
Jak komuś "sprzedać" psa w tym wieku? To musiałby być jakiś cudowny i anielski człowiek :shake:

Posted

włos się na głowie jeży jak się takie rzeczy czyta :shake: bardzo mi szkoda Boska, bo trafił do schroniska przez ludzką głupotę... :angryy: trzymam mocno kciuki za niego i mam nadzieję, że uda mu się znaleźć domek z odpowiedzialnymi ludźmi...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sabina02']Boze! Jak tacy ludzie moga sami ze soba zyc? :placz:

Zrobilam Boskowi Allegro:

Allegro

PS. Przydlayby sie jakies nowe fotki Boska.

dzięki Sabinko ;) Z fotkami zobacze co da się robić :razz:

Bosek będzie w gazecie Fakt, ale oczywiście zapomniałam spytać kiedy :oops:

Posted

Zastanawiam sie jak ta kobieta zyje ze swoim sumieniem? Ja sobie nie wyobrazam moje psy oddac... :shake: Czy ona nie teskni za Boskiem? Czy nie ma wyrzutow sumienia??? Co sie z tymi ludzmi dzieje??? :shake:

Posted

agat21 napisał(a):
nie warta jest nawet jednej wzmianki.. kiedyś ktoś potraktuje ją tak samo..
a czy z "Faktu" pojawiają się jakieś sensowne telefony o psiaki?

jeszcze nie byliśmy w Fakcie, poprostu zadzwoniła do mnie Pani czy bylibyśmy zainteresowani pokazaniem psiaków w gazecie ;)