Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Ja tylko tak przypomnę :roll:

No to Bosio ma po dwa ogloszenia w:

Eoferty
Alegratka
4lapy
KupiePsa
BonoPolska

...bo ja tez go tam dawalam...:lol:

Kurcze, juz nie pamietam gdzie jeszcze go dawalam... Napewno jeszcze w:

Allegro
Animalia
Adopcje.org

...i Bog wie gdzie jeszcze...

Posted

Dziewczyny... Napisala do mnie Pani w sprawie innego psa, juz zaadoptowanego Moruska z Pabianic, z ogloszenia w centrumofert.pl (nie ma mozliwosci usuwania ogloszen z tego portala, bo bym to zrobila po adopcji)... W kazdym razie, sprobuje jej delikatnie podsunac Boska... tylko ta kobieta chce wiedziec jaki Morusek ma kolor oczu oraz jakie ma wymiary - dlugosc, wysokosc... Czy moze ktos mi dac ta informacje na temat Boska?

Posted

No niestety, ale ta Pani chce psa podobnego do psa ktory jej niedawno odszedl za TM...:-( a Morusek wlasnie byl do niego podobny...

ale trudno...wymiary Boska dobrze wiedziec na przyszlosc...

Posted

qrcze szkoda ze nie wyszlo... jush mialam nadzieje ze teraz sie Boskowi poszczesci no ale trudno... na pewno niedlugo znajdzie sie ktos kto bedzie chcial go wziasc do domku i go przygarnie i Bosiu dolaczy do grona schroniskowych szczesliwcow ;)

Posted

[quote name='Rybc!a']Teraz czekamy na cud !
Dino, który równie długo jest w schronisku, dzięki mojemu ogłoszeniu prawdopodobnie znalazł dom.
Więc:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/538391_sliczny_czarny_dlugowlosy_bosek_juz_7.html
Czekam na ludzi , którzy go tam ujrzą.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, dodałam info o Dinusiu ok. 30 minut temu, a ok. 20 minut temu już odpowiedziała potencjalna nowa rodzina.

Ah, jak milo czytac takie posty.... :lol: