Sabina02 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zrobilam Boskowi jeszcze jedno ogloszenie tutaj: KupiePsa Quote
sara_rokitnica Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja wogole jush nie mam kasy na komorce :P jak se zasile to wysle esa ;) ale zanim se kupie ta karte zasilenia to Bosek jush dom znajdzie ;) nie no postaram sie jak najszybciej zasilic ;) Quote
Pianka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ja mam dużo kasy, zaraz wyśle za 3 punkty:eviltong: Quote
paros Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='paros']Bosek jest w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa "" rel="external nofollow noopener">bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Ja tylko tak przypomnę :roll: Quote
Sabina02 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pianka!!! Dziekuje kochana cioteczko za kod!!! :loveu: Oto nasz Bosiu na saaaamej gorze: http://ale.gratka.pl/kategoria/mieszance.html Quote
Sabina02 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 paros napisał(a):Ja tylko tak przypomnę :roll: No to Bosio ma po dwa ogloszenia w: Eoferty Alegratka 4lapy KupiePsa BonoPolska ...bo ja tez go tam dawalam...:lol: Kurcze, juz nie pamietam gdzie jeszcze go dawalam... Napewno jeszcze w: Allegro Animalia Adopcje.org ...i Bog wie gdzie jeszcze... Quote
Mysia_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 nic się nie stanie jak jest podwójnie :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 heh no to Bosiu ma podwojna szanse ze go ktos wypatrzy na tych stronkach ;) w gore! Quote
Sabina02 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dziewczyny... Napisala do mnie Pani w sprawie innego psa, juz zaadoptowanego Moruska z Pabianic, z ogloszenia w centrumofert.pl (nie ma mozliwosci usuwania ogloszen z tego portala, bo bym to zrobila po adopcji)... W kazdym razie, sprobuje jej delikatnie podsunac Boska... tylko ta kobieta chce wiedziec jaki Morusek ma kolor oczu oraz jakie ma wymiary - dlugosc, wysokosc... Czy moze ktos mi dac ta informacje na temat Boska? Quote
Sabina02 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No niestety, ale ta Pani chce psa podobnego do psa ktory jej niedawno odszedl za TM...:-( a Morusek wlasnie byl do niego podobny... ale trudno...wymiary Boska dobrze wiedziec na przyszlosc... Quote
Mysia_ Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Bosiu gdzieś musi być domek dla Ciebie..... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 qrcze szkoda ze nie wyszlo... jush mialam nadzieje ze teraz sie Boskowi poszczesci no ale trudno... na pewno niedlugo znajdzie sie ktos kto bedzie chcial go wziasc do domku i go przygarnie i Bosiu dolaczy do grona schroniskowych szczesliwcow ;) Quote
Rybc!a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Teraz czekamy na cud ! Dino, który równie długo jest w schronisku, dzięki mojemu ogłoszeniu prawdopodobnie znalazł dom. Więc: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/538391_sliczny_czarny_dlugowlosy_bosek_juz_7.html Czekam na ludzi , którzy go tam ujrzą. Jestem pod ogromnym wrażeniem, dodałam info o Dinusiu ok. 30 minut temu, a ok. 20 minut temu już odpowiedziała potencjalna nowa rodzina. Quote
Sabina02 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Rybc!a']Teraz czekamy na cud ! Dino, który równie długo jest w schronisku, dzięki mojemu ogłoszeniu prawdopodobnie znalazł dom. Więc: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/538391_sliczny_czarny_dlugowlosy_bosek_juz_7.html Czekam na ludzi , którzy go tam ujrzą. Jestem pod ogromnym wrażeniem, dodałam info o Dinusiu ok. 30 minut temu, a ok. 20 minut temu już odpowiedziała potencjalna nowa rodzina. Ah, jak milo czytac takie posty.... :lol: Quote
Mysia_ Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Rybc!a dziękujemy na ogłoszonko i czekamy na cud ;) Quote
Mysia_ Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 oj nie ładnie, gdzie wszystki cioteczki :mad: Bosio w górę!!! Quote
Sabina02 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jestesmy, jestesmy... tylko niestety nie ma nowych wiesci, wiec nic nie piszemy...:-( Quote
Mysia_ Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Bosku zmykaj na wirtualny spacerek w poszukiwaniu domku, może u góry ktoś Cię zauważy :roll: Quote
Recommended Posts