Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
5 kotów!!! Ojejku! No to z Boska jest prawdziwy gentleman! :loveu:

No pewnie :loveu:....
Kiedyś miałam 7kotków,ale lata robią swoje i 2 już odeszły za TM.
Mój najstarszy kotek ma już 17lat ,prawdziwy weteran ;)

• 2 weeks later...
Posted

Beatka to z Ciebie powinna być bardziej kociara jak psiara :evil_lol: a cześciej Cię spotykam miedzy boksami, a nie w Kociarni, jak to jest? :evil_lol::eviltong:

Posted

Szczerze mówiąc to bardziej uwielbiam pieski :evil_lol: Z moją mamą zaś odwrotnie,o kotach mogłaby mówić cały czas,więc jak juz by przyjechała to siedziałaby w kociarni tylko :evil_lol:

Ja mam na odwrót...straszny pociąg do psiaków :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

U Boska wszystko w porządku.Tylko jakieś 3 tygodnie temu czymś się zatruł...i troszkę się o niego wystraszyłam.Bo wymiotował krwią.:-( Miałam z nim już jechać do weta,ale mu przeszło i obeszło się bez interwencji weta.
Na każdym spacerku trzeba tak uważać żeby nic nie zjadł,puszczam go tylko w takich miejscach gdzie mam pewność,że może się bezpiecznie wyszaleć. ;)
Dziś nakręciłam filmik na spacerku jak biegał za patyczkiem,jednak coś mi się skasował i nie ma :oops: Może w najbliższym czasie znów uda mi się nakręcić nowy filmik.

Posted

Bosiu śliczny - Beatko, jakby się mu coś takiego zdarzylo jeszcze raz, to witamina K (odtrutka) i jednak od razu do weta... No bo nawet polizanie tych nowych trutek na szczury, może być niebiezpieczne. Filip się o malo na takiej nie przejechal.
Bosiu wygląda cudnie w różu! Ale ladnemu we wszystkim ladnie...

Posted

Bjuta napisał(a):
Bosiu śliczny - Beatko, jakby się mu coś takiego zdarzylo jeszcze raz, to witamina K (odtrutka) i jednak od razu do weta... No bo nawet polizanie tych nowych trutek na szczury, może być niebiezpieczne. Filip się o malo na takiej nie przejechal.
Bosiu wygląda cudnie w różu! Ale ladnemu we wszystkim ladnie...

Wiem, następnym razem na pewno tak zrobie :oops:

Mysia_ napisał(a):
Bosku, nie strasz nikogo - masz być zdrowy :mad:

śliczna sesja zdjęciowa ślicznego modela :loveu:

Wiadomo kochane,że śliczny :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Bosek pozdrawia z domku ! Zrobił się żarłokiem i najchętniej to by tylko jadł i jadł...aż trzeba go ograniczać,bo tylko by w kuchni siedział :evil_lol:

Mam tu niespodziankę i dwa filmiki :loveu:

1.Zabawa z Boskiem w domciu z piłeczką :loveu:

[video=youtube;MHDkJuGcJUw]http://www.youtube.com/watch?v=MHDkJuGcJUw[/video]

2.A tutaj Bosek w oczekiwaniu na spacerek,moja mama się ubierała w przedpokoju a on grzecznie czekał na "znak" machając cały czas ogonkiem ;)

[video=youtube;GXA1PwmnxzE]http://www.youtube.com/watch?v=GXA1PwmnxzE[/video]

C.D.N => filmiki następne wkrótce:cool3:

Posted

Bosek chciałby przedstawić wszystkim innych członków jego stada,a mianowicie koty :evil_lol:

1.Kinia - najstarszy kotek,17 lat :loveu:

2.Czarek - jedyny kocur,15lat. :loveu:

3.Sapcia - naukochańszy pieszczoch,z którym śpi moja pańcia,9 lat.:loveu:

4.Rózia - taki mikrusek,ale już dorosła,7-8lat.:loveu:

Posted

Kotki są super ale Sapcia bezkonkurencyjna:) Wygląda jak mój Garfield , tylko Garfield jest statecznym panem w podeszłym wieku( ok. 16-17 lat) i ... trochę ( ha,ha) potężniejszym ;)

Posted

wapiszon napisał(a):
Kotki są super ale Sapcia bezkonkurencyjna:) Wygląda jak mój Garfield , tylko Garfield jest statecznym panem w podeszłym wieku( ok. 16-17 lat) i ... trochę ( ha,ha) potężniejszym ;)

Ja też czasami się śmieje,że Sapcia to Garfield :D:D Jestem ciekawa jak prezentuje się Twój kociak :cool3:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Ja też czasami się śmieje,że Sapcia to Garfield :D:D Jestem ciekawa jak prezentuje się Twój kociak :cool3:

Jak Twoja Sapcia , tylko waży przeszło 5 kg ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
świetna ekipa :loveu:

Sapcia the best :evil_lol:

Bosek naprawdę traktuje ich jak stado,koty mu w domu nie przeszkadzają,ale jak widzi na ulicy to najchętniej by się bawił i bawił ;)