Bjuta Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 5 kotów!!! Ojejku! No to z Boska jest prawdziwy gentleman! :loveu: Quote
Beatkaa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Bjuta napisał(a):5 kotów!!! Ojejku! No to z Boska jest prawdziwy gentleman! :loveu: No pewnie :loveu:.... Kiedyś miałam 7kotków,ale lata robią swoje i 2 już odeszły za TM. Mój najstarszy kotek ma już 17lat ,prawdziwy weteran ;) Quote
Mysia_ Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Beatka to z Ciebie powinna być bardziej kociara jak psiara :evil_lol: a cześciej Cię spotykam miedzy boksami, a nie w Kociarni, jak to jest? :evil_lol::eviltong: Quote
Beatkaa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Szczerze mówiąc to bardziej uwielbiam pieski :evil_lol: Z moją mamą zaś odwrotnie,o kotach mogłaby mówić cały czas,więc jak juz by przyjechała to siedziałaby w kociarni tylko :evil_lol: Ja mam na odwrót...straszny pociąg do psiaków :cool3: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 no tak... i wszystko jasne :cool3: u mnie to chyba po równo jest tak mniej więcej ;) Quote
Beatkaa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Nowe foteczki Boska na kanapie :cool3: Quote
Beatkaa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 U Boska wszystko w porządku.Tylko jakieś 3 tygodnie temu czymś się zatruł...i troszkę się o niego wystraszyłam.Bo wymiotował krwią.:-( Miałam z nim już jechać do weta,ale mu przeszło i obeszło się bez interwencji weta. Na każdym spacerku trzeba tak uważać żeby nic nie zjadł,puszczam go tylko w takich miejscach gdzie mam pewność,że może się bezpiecznie wyszaleć. ;) Dziś nakręciłam filmik na spacerku jak biegał za patyczkiem,jednak coś mi się skasował i nie ma :oops: Może w najbliższym czasie znów uda mi się nakręcić nowy filmik. Quote
Mysia_ Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Bosku, nie strasz nikogo - masz być zdrowy :mad: śliczna sesja zdjęciowa ślicznego modela :loveu: Quote
Bjuta Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Bosiu śliczny - Beatko, jakby się mu coś takiego zdarzylo jeszcze raz, to witamina K (odtrutka) i jednak od razu do weta... No bo nawet polizanie tych nowych trutek na szczury, może być niebiezpieczne. Filip się o malo na takiej nie przejechal. Bosiu wygląda cudnie w różu! Ale ladnemu we wszystkim ladnie... Quote
Beatkaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Bjuta napisał(a):Bosiu śliczny - Beatko, jakby się mu coś takiego zdarzylo jeszcze raz, to witamina K (odtrutka) i jednak od razu do weta... No bo nawet polizanie tych nowych trutek na szczury, może być niebiezpieczne. Filip się o malo na takiej nie przejechal. Bosiu wygląda cudnie w różu! Ale ladnemu we wszystkim ladnie... Wiem, następnym razem na pewno tak zrobie :oops: Mysia_ napisał(a):Bosku, nie strasz nikogo - masz być zdrowy :mad: śliczna sesja zdjęciowa ślicznego modela :loveu: Wiadomo kochane,że śliczny :loveu: :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bosek na spacerku - filmik.Zapraszam do oglądania :):):) [video=youtube;F977Bs9bO9k]http://www.youtube.com/watch?v=F977Bs9bO9k[/video] Quote
Beatkaa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Błyszczy błyszczy :loveu: Szkoda tylko,że filmik marnej jakości bo z telefonu,następny będzie już aparatem :razz: Quote
Beatkaa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Bosek pozdrawia z domku ! Zrobił się żarłokiem i najchętniej to by tylko jadł i jadł...aż trzeba go ograniczać,bo tylko by w kuchni siedział :evil_lol: Mam tu niespodziankę i dwa filmiki :loveu: 1.Zabawa z Boskiem w domciu z piłeczką :loveu: [video=youtube;MHDkJuGcJUw]http://www.youtube.com/watch?v=MHDkJuGcJUw[/video] 2.A tutaj Bosek w oczekiwaniu na spacerek,moja mama się ubierała w przedpokoju a on grzecznie czekał na "znak" machając cały czas ogonkiem ;) [video=youtube;GXA1PwmnxzE]http://www.youtube.com/watch?v=GXA1PwmnxzE[/video] C.D.N => filmiki następne wkrótce:cool3: Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Bosek chciałby przedstawić wszystkim innych członków jego stada,a mianowicie koty :evil_lol: 1.Kinia - najstarszy kotek,17 lat :loveu: 2.Czarek - jedyny kocur,15lat. :loveu: 3.Sapcia - naukochańszy pieszczoch,z którym śpi moja pańcia,9 lat.:loveu: 4.Rózia - taki mikrusek,ale już dorosła,7-8lat.:loveu: Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 No i już ostatni :diabloti: 5.Mika - najmłodsza kotka,4 lata. :loveu: Quote
Bjuta Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Wszystkie piękne - ale ta królowa ... http://img97.imageshack.us/img97/5129/kicia002.jpg Rewelacyjna!!! :) Quote
wapiszon Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kotki są super ale Sapcia bezkonkurencyjna:) Wygląda jak mój Garfield , tylko Garfield jest statecznym panem w podeszłym wieku( ok. 16-17 lat) i ... trochę ( ha,ha) potężniejszym ;) Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 wapiszon napisał(a):Kotki są super ale Sapcia bezkonkurencyjna:) Wygląda jak mój Garfield , tylko Garfield jest statecznym panem w podeszłym wieku( ok. 16-17 lat) i ... trochę ( ha,ha) potężniejszym ;) Ja też czasami się śmieje,że Sapcia to Garfield :D:D Jestem ciekawa jak prezentuje się Twój kociak :cool3: Quote
wapiszon Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Beatkaa napisał(a):Ja też czasami się śmieje,że Sapcia to Garfield :D:D Jestem ciekawa jak prezentuje się Twój kociak :cool3: Jak Twoja Sapcia , tylko waży przeszło 5 kg ;) Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 świetna ekipa :loveu: Sapcia the best :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 wapiszon napisał(a):Jak Twoja Sapcia , tylko waży przeszło 5 kg ;) Moja waży ponad 8kg więc wiesz :D Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Mysia_ napisał(a):świetna ekipa :loveu: Sapcia the best :evil_lol: Bosek naprawdę traktuje ich jak stado,koty mu w domu nie przeszkadzają,ale jak widzi na ulicy to najchętniej by się bawił i bawił ;) Quote
wapiszon Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Beatkaa napisał(a):Moja waży ponad 8kg więc wiesz :D :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja mojego uważam za grubasa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 wapiszon napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja mojego uważam za grubasa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No widzisz,pozory mylą :D:D Quote
Recommended Posts