Mysia_ Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 niektóre psiaki takie są, że pożarają wszystko co ciekawe na spacerku... A Bosuś to chyba tak normalnie nie jest jakimś żarłokiem? :) Super szczęśliwy Bosuś :) Quote
Beatkaa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Mysia_ napisał(a):niektóre psiaki takie są, że pożarają wszystko co ciekawe na spacerku... A Bosuś to chyba tak normalnie nie jest jakimś żarłokiem? :) Super szczęśliwy Bosuś :) Mysiu,z Boska się żarłok zrobił ponad wszystko :):) On potrafi dziennie czasem trzy miski zjeść i dalej głodny :D:D Quote
Bjuta Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Bosku uważaj, bo puścisz swoją panią z torbami!! Quote
Mysia_ Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 ważne, żeby nie można było na nim stawiać kufli z piwem :evil_lol::diabloti: Wczoraj odezwała się do mnie ex Pani Boska, przekazałam jej info o Bosusiu i pokazałam kilka zdjęć. Quote
Beatkaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Bjutko nie jest tak źle,dajemy radę ;) I Na pewno do takiego stanu jak piszesz Mysiu nie dopuszczę :):) hmm w sumie to ciekawe,że ta pani po takim czasie się odezwała... Quote
Mysia_ Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Beatkaa napisał(a): hmm w sumie to ciekawe,że ta pani po takim czasie się odezwała... w sumie nie wiem skąd miała na mnie namiary, może zachowała jeszcze z przed adopcji Boska :roll: Pytała czy to prawda, że Bosek znalazł domek, bo tak wywnioskowała z naszej strony... Teraz najważniejsze, że Bosuś ma już wspaniały domek :) Quote
Beatkaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mysia_ napisał(a):w sumie nie wiem skąd miała na mnie namiary, może zachowała jeszcze z przed adopcji Boska :roll: Pytała czy to prawda, że Bosek znalazł domek, bo tak wywnioskowała z naszej strony... Teraz najważniejsze, że Bosuś ma już wspaniały domek :) Tak tak,teraz liczy się,że ma domek :):) Quote
Beatkaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Najświeższe informacje wprost od Bosusia: Hmmm,te święta to są fajne,moja pańcia wreszcie wyzdrowiała i może już ze mną chodzić na dłuuugie spacerki.A ostatnio to nawet bawiliśmy się na śniegu.Nie macie pojęcia jak mi się podobało !! :loveu:Jedzenie świąteczne jest pyszne...te ciasta,to mięsko,nie rozumiem tylko dlaczego tak rzadko pańcia się ze mną dzieli,mówi,że mam własną miskę.:diabloti:Ale nie myślcie,że się poddaje stanę sobie na dwóch łapkach,tymi swoimi oczkami popatrzę i zawsze coś mi skapnie ze stołu. :evil_lol::evil_lol: W ogóle pańcia coś mi mówiła,że chce jutro jechać do schroniska..już mi się to nie podoba.Znowu chce mnie zostawić na tyle godzin? :shake:Mam nadzieję,że jeszcze się rozmyśli,ja ją przecież tak kocham i nie chce zostawać sam... :diabloti: Ależ się rozgadałem,jeszcze do Was napiszę,ale teraz idę na spacerek..siku te sprawy no wiecie :):) Quote
Bjuta Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bosku, jak Tobie się poszczęściło chłopie!!!! A podziękowałeś ładnie Pani w Wigilijny wieczór, czy się nie chciało ludzkiej mowy spróbować, co? Quote
Beatkaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Eee nie wyszło mi w tym roku...Chciałem coś ładnego powiedzieć i wiecie no jakoś to tak ułożyć, całą noc nad tym myślałem jak się do tego zabrać i cóż...gdy już chciałem to pani już spała,a ja nie chciałem jej budzić,bo grzeczny jestem ;) Wiem,że moja Pańcia tu często bywa więc dziękuje jej z całego psiego serduszka :loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No Boseczku... trzeba było chociaż szepnąć na uszko - pani by Ci na pewno wybaczyła!!! :) Quote
Beatkaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Troszkę żałuję,że tego nie zrobiłem,ale za rok się Wam pochwalę,w końcu nie ostatnie to święta w moim nowym domku !! :):) Quote
wapiszon Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bosku, Pańcia i tak wie,co chciałeś Jej powiedzieć:) Quote
Beatkaa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [SIZE="4"]Bosuś życzy wszystkim udanego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku !!! :):) Quote
Bjuta Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dziękujemy! I wzajemnie!!! BARDZO DOBREGO ROKU!!! Quote
Beatkaa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Witajcie ! To znowu ja ,Bosek ! Pochwalę się teraz Wam moimi nowymi pięknymi fotkami,które dzisiaj robiliśmy z moją Pańcią :) A tutaj ja na kolankach u mojej Pańci ;) Quote
Beatkaa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 A tutaj chce zdobyć ciasteczko i ładnie proszę ;) :loveu::loveu: Quote
wapiszon Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Aż serce rośnie , jak się patrzy na szczęśliwego Boska:) Quote
Bjuta Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dziękuję Ci Beatko, że z tych 300 wzięłaś jego. Te "reklamacje" najbardziej mnie bolą. Quote
Mysia_ Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 to prawda Bjutko... Te psiaki, które do nas wracają przezywają na prawde ogromną tragedię... :-( Quote
Beatkaa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Bjuta napisał(a):Dziękuję Ci Beatko, że z tych 300 wzięłaś jego. Te "reklamacje" najbardziej mnie bolą. Mysia_ napisał(a):to prawda Bjutko... Te psiaki, które do nas wracają przezywają na prawde ogromną tragedię... :-( Wiem wiem kochane,też się cieszę,że tak mu się udało... :) Żeby wszystkie tak miały..:roll: Quote
Beatkaa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Bjuta napisał(a):A z kotem mu się od razu ułożyło? On od początku nie miał nic do moich pięciu kotków ;) Bosek je poprostu olewa,jakby nie istniały,przy jedzeniu jeśli jakiś kotek podejdzie i zacznie jeść jego jedzonko to ustępuje mu swojej miski!!! Kotki miały z nim gorzej bo się go baaaardzo bały na początku,zdarzało się,że jakiś kotek uderzył go łapą po mordeczce a on też nic !!!! Na szczęście teraz już żyją w zgodzie i nie ma takich incydentów ;) Quote
Recommended Posts