Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niektóre psiaki takie są, że pożarają wszystko co ciekawe na spacerku... A Bosuś to chyba tak normalnie nie jest jakimś żarłokiem? :)

Super szczęśliwy Bosuś :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
niektóre psiaki takie są, że pożarają wszystko co ciekawe na spacerku... A Bosuś to chyba tak normalnie nie jest jakimś żarłokiem? :)

Super szczęśliwy Bosuś :)

Mysiu,z Boska się żarłok zrobił ponad wszystko :):) On potrafi dziennie czasem trzy miski zjeść i dalej głodny :D:D

Posted

ważne, żeby nie można było na nim stawiać kufli z piwem :evil_lol::diabloti:
Wczoraj odezwała się do mnie ex Pani Boska, przekazałam jej info o Bosusiu i pokazałam kilka zdjęć.

Posted

Beatkaa napisał(a):

hmm w sumie to ciekawe,że ta pani po takim czasie się odezwała...

w sumie nie wiem skąd miała na mnie namiary, może zachowała jeszcze z przed adopcji Boska :roll: Pytała czy to prawda, że Bosek znalazł domek, bo tak wywnioskowała z naszej strony...
Teraz najważniejsze, że Bosuś ma już wspaniały domek :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
w sumie nie wiem skąd miała na mnie namiary, może zachowała jeszcze z przed adopcji Boska :roll: Pytała czy to prawda, że Bosek znalazł domek, bo tak wywnioskowała z naszej strony...
Teraz najważniejsze, że Bosuś ma już wspaniały domek :)

Tak tak,teraz liczy się,że ma domek :):)

• 2 weeks later...
Posted

Najświeższe informacje wprost od Bosusia:
Hmmm,te święta to są fajne,moja pańcia wreszcie wyzdrowiała i może już ze mną chodzić na dłuuugie spacerki.A ostatnio to nawet bawiliśmy się na śniegu.Nie macie pojęcia jak mi się podobało !! :loveu:Jedzenie świąteczne jest pyszne...te ciasta,to mięsko,nie rozumiem tylko dlaczego tak rzadko pańcia się ze mną dzieli,mówi,że mam własną miskę.:diabloti:Ale nie myślcie,że się poddaje stanę sobie na dwóch łapkach,tymi swoimi oczkami popatrzę i zawsze coś mi skapnie ze stołu. :evil_lol::evil_lol:
W ogóle pańcia coś mi mówiła,że chce jutro jechać do schroniska..już mi się to nie podoba.Znowu chce mnie zostawić na tyle godzin? :shake:Mam nadzieję,że jeszcze się rozmyśli,ja ją przecież tak kocham i nie chce zostawać sam... :diabloti: Ależ się rozgadałem,jeszcze do Was napiszę,ale teraz idę na spacerek..siku te sprawy no wiecie :):)

Posted

Eee nie wyszło mi w tym roku...Chciałem coś ładnego powiedzieć i wiecie no jakoś to tak ułożyć, całą noc nad tym myślałem jak się do tego zabrać i cóż...gdy już chciałem to pani już spała,a ja nie chciałem jej budzić,bo grzeczny jestem ;)

Wiem,że moja Pańcia tu często bywa więc dziękuje jej z całego psiego serduszka :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie ! To znowu ja ,Bosek ! Pochwalę się teraz Wam moimi nowymi pięknymi fotkami,które dzisiaj robiliśmy z moją Pańcią :)

A tutaj ja na kolankach u mojej Pańci ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziękuję Ci Beatko, że z tych 300 wzięłaś jego. Te "reklamacje" najbardziej mnie bolą.

Mysia_ napisał(a):
to prawda Bjutko... Te psiaki, które do nas wracają przezywają na prawde ogromną tragedię... :-(

Wiem wiem kochane,też się cieszę,że tak mu się udało... :)
Żeby wszystkie tak miały..:roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
A z kotem mu się od razu ułożyło?

On od początku nie miał nic do moich pięciu kotków ;) Bosek je poprostu olewa,jakby nie istniały,przy jedzeniu jeśli jakiś kotek podejdzie i zacznie jeść jego jedzonko to ustępuje mu swojej miski!!!
Kotki miały z nim gorzej bo się go baaaardzo bały na początku,zdarzało się,że jakiś kotek uderzył go łapą po mordeczce a on też nic !!!!

Na szczęście teraz już żyją w zgodzie i nie ma takich incydentów ;)