Mysia_ Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 w sumie to już prawie tydzien ciszy z jego strony.... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 no to chyba sie pan rozmyslil.... oby nie.... Quote
Mysia_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Co tam, że Pan się rozmyslił :eviltong: :lol: Bosek dzisiaj został adoptowany :multi: Byłam odprowadzic go na przystanek ;) Teraz bedzie mieszkał w Bytomiu, myślę, że będzie się miał suuuper :loveu: Bądź grzeczny Bosku ;) Quote
Toska Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :crazyeye: co ????? naprawdę ???? Bosek ma domek ??!! jeszcze nie wierzę :roll: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Ma :cool3: :cool3: :cool3: Póki co nie zmieniam tytułu, żeby nie zapeszyć ;) Quote
Toska Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mysia , napisz coś więcej !!! jak to było ? tak poprostu ktoś przyszedł do schrona , zobaczył Boska i powiedział :TEGO biorę ??? Quote
Mysia_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 wypatrzyła go na www.adopcje.org gdzie zamieszczam zabrzańskie psiaki, zadzwonila do schroniska, no i po niego przyjechała :p Quote
pidzej Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ojezuuu!! masz kontakt z ta osoba???? a ja w adopcje.org zwatpilam juz dawno... mam nadzieje ze wszystko dobrze bedzie!!! ale sie ciesze.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 WSPANIALE !!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Jak będziecie mieć jakieś wieści, koniecznie się nimi podzielcie :razz: :multi: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 to już nie pierwszy zwierzak, ktory znalzł domek przez tą stronkę ;) Dziewczyna ma mojego e-maila w razie co :cool3: Jutro do niej zadzwonie jak tam Bosuś :p Quote
Toska Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :multi: cudownie :multi: już drugi podopieczny znalazł dom !!! to kogo mam teraz przygarniać wirtualnie ? kto w potrzebie ? dziewczyny :lol: -poradźcie !!! Quote
quasimodo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Strasznie się cieszymy! Czekamy na więcej wiadomości. Quote
sara_rokitnica Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ALE SUPERR!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: normalnie az mi slow braklo! :crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Manixsa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hopsiaj na pierwsza, niech ktos cie wrescie znajdzie i przygarnie. Quote
sara_rokitnica Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 haloo!!! Manixsa!!! jest odbior?? Bosek jush ma dom :P ;) Quote
Pitty Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 TAK SIE CIESZE !!!!!!!!!:multi::multi::multi: BOSKU DUZO SZCZESCIA :loveu::loveu::loveu: :placz::placz:- to ze wzruszenia. Oby sie udalo. A jak Bosek sie zachowal?Byl radosny ,czy zestresowany ?Gdzie bedzie mieszkal ? W domu , w mieszkaniu ? Quote
Mysia_ Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Bosek nie wiedział co się dzieje, czemu idziemy w inną stronę niz zwykle, a do tego przystanek mnóstwo obcych ludzi.... W pierwszej chwili było widać po nim stres, ale już po chwili rozbrykał się, nawet zaczął cieszyć się do Doroty (jego nowej Pani), a potem już do wszystkich na przystanku :evil_lol: Do tramwaju wszedł bez problemu :crazyeye: A to dziwne, bo on raczej nigdy w zyciu tramwaju nie widział, zanim trafił do schroniska mieszkał na wsi (to chyba jest wieś - Paniówki :roll: ) gdzie tramwajów nie ma..... W ogóle dzisiaj zajrzałam do starej ewidencji, Bosek do schroniska trafił z drugim psem, dużym owczarkowatym, ale jego kompan juz po 3 tygodniach znalazł dom, a Bosio musiał czekac 7 lat!!! :-( Dzisiaj wysłałam Dorocie smsa "jak tam Bosio i czy wszystko w porządku?" A oto odpowiedź : "Jak najbardziej. Szczekał na koty, ale już z nim rozmiawiałam i przestał :) Chodzi bez smyczy, na krok ode mnie nie odchodzi. Myślę , ze wszystko bedzie dobrze." Aha, Dorota ma tez kota z naszego schroniska, którego brała dwa lata temu ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 faaajnie sie ma Bosiu :):):) musial czekac dluzej niz jego kumpel ale tesh mu sie poszczescilo :) Quote
Mysia_ Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 ale się cieszę :multi: Mam nadzieje, że wszystko bedzie wporządku :loveu: Quote
Estera Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 juhu! :loveu: :loveu: :loveu: Bosku wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu: Quote
paros Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bosek bądź szczęśliwy w swoim domku :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Mam fotkę Boska z przystanku, jak czekał na tramwaj do nowego domku :p Quote
Recommended Posts