Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tam, że Pan się rozmyslił :eviltong: :lol:
Bosek dzisiaj został adoptowany :multi: Byłam odprowadzic go na przystanek ;) Teraz bedzie mieszkał w Bytomiu, myślę, że będzie się miał suuuper :loveu:
Bądź grzeczny Bosku ;)

Posted

to już nie pierwszy zwierzak, ktory znalzł domek przez tą stronkę ;)
Dziewczyna ma mojego e-maila w razie co :cool3: Jutro do niej zadzwonie jak tam Bosuś :p

Posted

:multi: cudownie :multi:
już drugi podopieczny znalazł dom !!!
to kogo mam teraz przygarniać wirtualnie ?
kto w potrzebie ?
dziewczyny :lol: -poradźcie !!!

Posted

TAK SIE CIESZE !!!!!!!!!:multi::multi::multi:

BOSKU DUZO SZCZESCIA :loveu::loveu::loveu:

:placz::placz:- to ze wzruszenia. Oby sie udalo.

A jak Bosek sie zachowal?Byl radosny ,czy zestresowany ?Gdzie bedzie mieszkal ? W domu , w mieszkaniu ?

Posted

Bosek nie wiedział co się dzieje, czemu idziemy w inną stronę niz zwykle, a do tego przystanek mnóstwo obcych ludzi.... W pierwszej chwili było widać po nim stres, ale już po chwili rozbrykał się, nawet zaczął cieszyć się do Doroty (jego nowej Pani), a potem już do wszystkich na przystanku :evil_lol: Do tramwaju wszedł bez problemu :crazyeye: A to dziwne, bo on raczej nigdy w zyciu tramwaju nie widział, zanim trafił do schroniska mieszkał na wsi (to chyba jest wieś - Paniówki :roll: ) gdzie tramwajów nie ma..... W ogóle dzisiaj zajrzałam do starej ewidencji, Bosek do schroniska trafił z drugim psem, dużym owczarkowatym, ale jego kompan juz po 3 tygodniach znalazł dom, a Bosio musiał czekac 7 lat!!! :-( Dzisiaj wysłałam Dorocie smsa "jak tam Bosio i czy wszystko w porządku?" A oto odpowiedź :
"Jak najbardziej. Szczekał na koty, ale już z nim rozmiawiałam i przestał :) Chodzi bez smyczy, na krok ode mnie nie odchodzi. Myślę , ze wszystko bedzie dobrze."
Aha, Dorota ma tez kota z naszego schroniska, którego brała dwa lata temu ;)