pidzej Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Beamicha proponowała transport, ale widocznie cos tu im nie pasowało. w piatek doddy jedzie z katowic do wawy i moglaby zabrac Boska. ktos musialby go przewiezc z zabrza do katowic. nastepnie nocleg w warszawie i w sobote my moglybysmy go pkp zawiezc do bialego. mysia jak on z innymi psami? Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 doddy będzie w piątek po południu w katowicach. Quote
Mysia_ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie miałam neta, bo kable ukradli (poraz kolejny). Już jestem, Pan zaproponował, że mógłby pojechac po Boska do Warszawy jesli uda się go tam dowieźć :multi: Pidżej Bosek toleruje inne psiaki bez problemu.... Czy doddy mogła by wpaść do naszego wątku? Ja chętnie zawiozę Boska, tylko musze wiedzieć o której, bo w piątek mam zakończenie roku szkolnego :roll: Quote
sara_rokitnica Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no wreszcie cos sie powoli uklada :):):) Quote
paros Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Na Boska czeka domek w Białystoku :lol: Ale potrzebna pomoc w transporcie do domku :roll: Bosek czeka .... :-( :-( Quote
doddy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 W piątek możemy psiaka zabrać do Wawy. W Katowicach będziemy po południu, w Wawie - wieczorem. Pan musiałby go z Wawy od razu od nas zabrać, bo nie mamy gdzie psiaka przetrzymać. Quote
Mysia_ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 W takim razie zaraz napiszę do tego Pana, czy mógłby wieczorem, a jesli nie może by ktoś mógłby go przetrzymać, Pidzej może miała byś taką możliwość? Quote
pidzej Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Mysia zapytaj proszę tego pana czy nie moglby go odebrac w wawie. daj szybką odpowiedz, bo jesli nie, to bedzie sie szukalo noclegu. u mnie raczej nie, ale moze zaczne blagac w domu. Quote
Mysia_ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Pan może po niego przyjechać w piątek wieczorem, tylko musi sprawdzić pociągi, prosi też o numer do osoby, ktora zawiezie go do Wawy, Doddy jesli możesz to napisz mi na PW ;) Quote
pidzej Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 W piątek możemy psiaka zabrać do Wawy. W Katowicach będziemy po południu, w Wawie - wieczorem. Pan musiałby go z Wawy od razu od nas zabrać, bo nie mamy gdzie psiaka przetrzymać. Pan może po niego przyjechać w piątek wieczorem, tylko musi sprawdzić pociągi, prosi też o numer do osoby, ktora zawiezie go do Wawy, Doddy jesli możesz to napisz mi na PW ;-) super. jesli bedzie potrzebna pomoc w wawie, to jestem do dyspozycji. Quote
asiamm Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jeśli jednak nocleg byłby potrzebny to ja Boska przenocuję. Tylko mam nadzieję że on innych psów nie zjada ;) Quote
Mysia_ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Ok. już daje znać Panu co ustaliliśmy :p Quote
doddy Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Na razie nikt do mnie nie dzwonił. Nasz wyjazd coraz bardziej prawdopodobny. Proszę o informacje, czy na pewno mamy psa zabierać, bo dużo pasażerów się zgłosiło i chcemy wszystko dograć do końca. Quote
Mysia_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Doddy, narazie ten Pan nie napisał mi jeszcze szczegółów, może nie ma dostepu do netu, napisałam, żeby jak najszybciej się z Tobą skontaktował... Mam nadzieje, że transport wypali :cool3: Ja jak tylko bede miala wszystko ustalone (mam nadzieje , że jak najszybciej) to dam Ci znac, Twój numer mam zapisany. Pozdrawiam! Quote
sara_rokitnica Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 boshe trzymam kciuki za powodzenie.... MUSI sie udac Quote
doddy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Bardzo proszę osoby z Zabrza, które zajmują się adopcją Boska o podanie do siebie jakiegoś tel na pw. Quote
Mysia_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Jestesmy w kontakcie z doddy... To jest e-maila , którego dostałam od tego Pana: "Dzwoniłem do tej pani ale ona nie wie o której będzie w Warszawie. Trudno żebym czekał kilka godzin na pieska :-(. Nie mam już pomysłu jak przetransportować Boska do mnie... Jeśli Pani nie ma żadnego planu to pozostaje jednak ten kontakt z tą panią ale to będzie trudne dla mnie." :roll: Quote
pidzej Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 doddy, nie wiesz mniej więcej nawet? Przecież można się umówić...doddy np będzie w wawie o 19, a pan o 20, to ktoś może przejąc Boska i przeczekać. Mówię przykładowo.. sprawdzilam pociagi na jutro z bialegostoku, jeden jest o 18.50 w wawie a kolejny 20.30. Quote
Recommended Posts