Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beamicha proponowała transport, ale widocznie cos tu im nie pasowało.

w piatek doddy jedzie z katowic do wawy i moglaby zabrac Boska. ktos musialby go przewiezc z zabrza do katowic. nastepnie nocleg w warszawie i w sobote my moglybysmy go pkp zawiezc do bialego.

mysia jak on z innymi psami?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie miałam neta, bo kable ukradli (poraz kolejny). Już jestem, Pan zaproponował, że mógłby pojechac po Boska do Warszawy jesli uda się go tam dowieźć :multi: Pidżej Bosek toleruje inne psiaki bez problemu.... Czy doddy mogła by wpaść do naszego wątku? Ja chętnie zawiozę Boska, tylko musze wiedzieć o której, bo w piątek mam zakończenie roku szkolnego :roll:

Posted

W piątek możemy psiaka zabrać do Wawy.
W Katowicach będziemy po południu, w Wawie - wieczorem. Pan musiałby go z Wawy od razu od nas zabrać, bo nie mamy gdzie psiaka przetrzymać.

Posted

W takim razie zaraz napiszę do tego Pana, czy mógłby wieczorem, a jesli nie może by ktoś mógłby go przetrzymać, Pidzej może miała byś taką możliwość?

Posted

Mysia zapytaj proszę tego pana czy nie moglby go odebrac w wawie. daj szybką odpowiedz, bo jesli nie, to bedzie sie szukalo noclegu.
u mnie raczej nie, ale moze zaczne blagac w domu.

Posted

Pan może po niego przyjechać w piątek wieczorem, tylko musi sprawdzić pociągi, prosi też o numer do osoby, ktora zawiezie go do Wawy, Doddy jesli możesz to napisz mi na PW ;)

Posted

W piątek możemy psiaka zabrać do Wawy.
W Katowicach będziemy po południu, w Wawie - wieczorem. Pan musiałby go z Wawy od razu od nas zabrać, bo nie mamy gdzie psiaka przetrzymać.

Pan może po niego przyjechać w piątek wieczorem, tylko musi sprawdzić pociągi, prosi też o numer do osoby, ktora zawiezie go do Wawy, Doddy jesli możesz to napisz mi na PW ;-)

super. jesli bedzie potrzebna pomoc w wawie, to jestem do dyspozycji.

Posted

Na razie nikt do mnie nie dzwonił.
Nasz wyjazd coraz bardziej prawdopodobny.
Proszę o informacje, czy na pewno mamy psa zabierać, bo dużo pasażerów się zgłosiło i chcemy wszystko dograć do końca.

Posted

Doddy, narazie ten Pan nie napisał mi jeszcze szczegółów, może nie ma dostepu do netu, napisałam, żeby jak najszybciej się z Tobą skontaktował... Mam nadzieje, że transport wypali :cool3: Ja jak tylko bede miala wszystko ustalone (mam nadzieje , że jak najszybciej) to dam Ci znac, Twój numer mam zapisany. Pozdrawiam!

Posted

Jestesmy w kontakcie z doddy...
To jest e-maila , którego dostałam od tego Pana:
"Dzwoniłem do tej pani ale ona nie wie o której będzie w Warszawie. Trudno żebym czekał kilka godzin na pieska :-(. Nie mam już pomysłu jak przetransportować Boska do mnie... Jeśli Pani nie ma żadnego planu to pozostaje jednak ten kontakt z tą panią ale to będzie trudne dla mnie."
:roll:

Posted

doddy, nie wiesz mniej więcej nawet?

Przecież można się umówić...doddy np będzie w wawie o 19, a pan o 20, to ktoś może przejąc Boska i przeczekać. Mówię przykładowo..
sprawdzilam pociagi na jutro z bialegostoku, jeden jest o 18.50 w wawie a kolejny 20.30.