Mysia_ Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Bosuś dziękuje za ogłoszonka, w końcu to zwiększa jego szanse ;) Szukaj domku kochany :p Quote
Mysia_ Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Bosku biegnij na samą górę! Może ktoś tam Cie wypatrzy? :roll: Quote
Mysia_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Bosek tak bardzo prosi o domek..... :-( Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 może zmieńcie tytuł na bardziej opisowy, nie wiem, że jest mały, kochany coś takiego serdecznego, no i oczywiście że 7 lat jest w schronisku :( Quote
Pitty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dwa dni nie bylo mnie na dogo.Mialam nadzieje , ze moze los Boska sie odmienil...:-( Quote
Mysia_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jesli macie jakiś pomysł na fajny tytuł to bardzo proszę, mnie coś wena opuściła :-( Quote
sara_rokitnica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nie wiem... moze byc np. cos w tym stylu: Bosek- mimo 7 lat w schronisku nadal radosny- czeka na dom. Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A czy ktos z ogloszen sie kontaktowal w sprawie Boska??? Quote
Pitty Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moze : "Bosek , 7 lat w schronisku!!!To dlugi wyrok..." Oj Bosku ,Ty pechowcu.....:-( Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Sabina02 , niestety cisza :( nikt nie pytał.... Quote
Sabina02 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Sabina02 , niestety cisza :( nikt nie pytał.... Bosek nawet nie ma ani jednego obserwatora na Allegro :-( ...ale trzeba byc wytrwalym... Ja sie nie zniechecam, bo mialam to samo z Moruskiem z Pabianic... Nikt go dlugo nie chcial...I nagle... jego ukochana Pancia go wyszukala w Allegro i zabrala do domu po 6 latach w schronisku!!! :multi: A tak jak tutaj, u Moruska na watku tez juz byly zwatpienia i rezygnacja... a jednak... I Bosio tez pojedzie do domciu!!!! Jego Pan lub Pancia poprostu jeszcze go nie znalazl/a! Ale napewno znajdzie!!!:lol: Quote
Patikujek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Trzymamy kciuki za to i nie poddajemy się:) Quote
Recommended Posts