Aleksandra_B Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 kacha_wawa, Dzięki!!!! Prześlę Ci na pw kontakt do P. Grażynki, żeby wstawić w ogłoszenia. Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aleksandra_B napisał(a):kacha_wawa, Dzięki!!!! Prześlę Ci na pw kontakt do P. Grażynki, żeby wstawić w ogłoszenia. Ok Olu i poproszę jeszcze jakieś info o Bambo, cobym ten wyciskacz napisać mogła ;) Quote
paros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Ok Olu i poproszę jeszcze jakieś info o Bambo, cobym ten wyciskacz napisać mogła ;) Jeszcze zostawiłam kilka ogłoszeń pary, bo Bambo nie ma domku :-( i możesz skorzystać z tekściku, :lol: niewiele wiadomo o Bambo - podaję link do wspólnego ogłoszenia psiaków trochę odejmiesz, dodasz, zmienisz i juz :lol: Quote
joannal Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No tak się cieszę, że wokół Bambunia zaczyna się coś dziać. Tak na korzyść domku :lol: . Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 joannal napisał(a):No tak się cieszę, że wokół Bambunia zaczyna się coś dziać. Tak na korzyść domku :lol: . słuchajcie samo dziac sie nie zaczyna.. i domek tez sam sie nieznajdzie.. trzeba bambule wsadzac nagminnie w ogłoszenia..no bo jak inzaczej ma sie domek znalęźć.. troche wiecej działan .. nie tylko podnoszenie watku do góry.. to zbyt wiele nie pomoze.. dziewczyny dzialac działać.. samo zalozenie watku to niewiele.. a psy siedza po rok czasu w hotelu..!! oczewiscie bez urazy.. ale troche to nie do pomyslenia..:shake: i trza dziołchy do działania rozruszac! Quote
Aleksandra_B Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Simba miała non stop ogłoszenia, w gazetach w necie, w lecznicach i nikt nie dzwonił w jej sprawie :( Ale w końcu po roku się udalo - i to wcale nie dzięki ogłoszeniom ;) Co oczywiście nie zmienia faktu, że trzeba działać i ogłaszać Bambo gdzie tylko się da. Mam nadzieję, że Bambulec szybko znajdzie domek Quote
Aleksandra_B Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Nowy wątek Bambo, proszę już tylko tam w jego sprawie robić wpisy. Dziękuję. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4072471#post4072471 Ten wątek można przenieść do szczęśliwego działu ;) Quote
Aleksandra_B Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Postaram się Simbę odwiedzić w wakacje. Porobię wtedy zdjęcia :lol: A przy okazji podnosze temat, żeby był bardziej widoczny i został przeniesiony do innego działu ;) Quote
elainfo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hej olu wiadomo jak tam Simbula??? sie aklimatyzuje....;-))pod kołderką z Pancią?? Quote
Aleksandra_B Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Dziś napisałam maila, pewnie za parę dni Pani Kasia mi odpisze. Każdy mail jest bardzo pozytywny. W zeszlym tygodniu mieli być z Simbą u weterynarza i Pani Kasia zastanawiała się czy odbędzie się to bez przygód. Czekam co napisze :) Quote
Marka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Simba miała non stop ogłoszenia, w gazetach w necie, w lecznicach i nikt nie dzwonił w jej sprawie :( Ale w końcu po roku się udalo - i to wcale nie dzięki ogłoszeniom ;) Temat Simby mam cały czas w "zakładkach" i wchodziłam tu czasem i zawsze wychodziłam załamana, że człowiek taki bezsilny... Teraz nie mogę uwierzyć, że wreszcie i nareszcie!!! :multi: Simba MA DOM!!!! :loveu: Kolejny dowód na to, że NIGDY nie należy tracić nadziei :D Aleksandra - WIELKIE GRATULACJE!!! :Rose: Quote
Jowita Poznań Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a czy cos wiadomo co u naszej gwiazdeczki Simbuni slychac? :) chetnie bym poczytala jakas relacje ;) Quote
Aleksandra_B Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Zobaczę czy po weekendzie p. Kasia się odezwie - zawsze wtedy pisała. Ostatnio nie odpisała mi....mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Nie chcę jej męczyć mailami i telefonami. Jeśli nic nie napisze po tym weekendzie- zadzwonię do niej. Quote
tania Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A co z Bambino? Ma oddzielny wątek? Ostatnio brak mi czasu na dogo nad czym ubolewam... Quote
elainfo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Zobaczę czy po weekendzie p. Kasia się odezwie - zawsze wtedy pisała. Ostatnio nie odpisała mi....mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Nie chcę jej męczyć mailami i telefonami. Jeśli nic nie napisze po tym weekendzie- zadzwonię do niej. tez mi głupio naciskac .. ale ciekawa jestem strasznie ciekawa..jak tam Simbula w nowym domku.. no juz tyle czasu minęło.. ,że powinna sie zaklimatyzowac na amen. nawet ostatnio znalazałm karteluszke z tel. do tej pani kasi.. ale niedzwoniłam.:evil_lol: Quote
elainfo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dołaczam sie do zapytania Jowity...:cool3: czy sa wiesci od simbusi "klona" sary??? Quote
Aleksandra_B Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dostałam wreszcie upragnionego maila od P. Kasi. Wszystko jest w porządku, Simba jest już zupełnie łagodna - już zaufała :) Quote
elainfo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Dostałam wreszcie upragnionego maila od P. Kasi. Wszystko jest w porządku, Simba jest już zupełnie łagodna - już zaufała :) uuuuffffffffffffffffffffffffffffffff:loveu: Quote
Aleksandra_B Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 elainfo napisał(a):uuuuffffffffffffffffffffffffffffffff:loveu: naprawdę wielkie ufffffffff, miałam problemy okropne ze skontaktowaniem się z P. Kasią. Tel nie działał i najadłam się strachu, że coś jest nie tak. Na szczęście wszystko w porządku. Quote
pixie Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Simba....co za nowina! choc zal, ze nie razem, ale az mi sie wierzyc nie che Olu baaaaaardzo sie ciesze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
elainfo Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Aleksandra_B napisał(a):naprawdę wielkie ufffffffff, miałam problemy okropne ze skontaktowaniem się z P. Kasią. Tel nie działał i najadłam się strachu, że coś jest nie tak. Na szczęście wszystko w porządku. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..to dlatego ta cisza....;-)):p wyobrazam sobie ile nerwów sie najadłaś..hihihi.. ale na szczęscie wszystko jest ok. Simba naprawde miała farta..z tym domkiem..TAK SIE CIESZE!!!! ale to dzieki twojej czujnosci i szybkiej reakcji..Simba ma domek Quote
Aleksandra_B Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Bardzo możliwe, że P. Kasia i Simba będą w lipcowym Moim Psie :lol: Quote
Recommended Posts