Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
kacha_wawa, Dzięki!!!!

Prześlę Ci na pw kontakt do P. Grażynki, żeby wstawić w ogłoszenia.

Ok Olu i poproszę jeszcze jakieś info o Bambo, cobym ten wyciskacz napisać mogła ;)

Posted

joannal napisał(a):
No tak się cieszę, że wokół Bambunia zaczyna się coś dziać. Tak na korzyść domku :lol: .

słuchajcie samo dziac sie nie zaczyna.. i domek tez sam sie nieznajdzie.. trzeba bambule wsadzac nagminnie w ogłoszenia..no bo jak inzaczej ma sie domek znalęźć.. troche wiecej działan .. nie tylko podnoszenie watku do góry.. to zbyt wiele nie pomoze.. dziewczyny dzialac działać.. samo zalozenie watku to niewiele.. a psy siedza po rok czasu w hotelu..!!

oczewiscie bez urazy.. ale troche to nie do pomyslenia..:shake: i trza dziołchy do działania rozruszac!

Posted

Simba miała non stop ogłoszenia, w gazetach w necie, w lecznicach i nikt nie dzwonił w jej sprawie :( Ale w końcu po roku się udalo - i to wcale nie dzięki ogłoszeniom ;)

Co oczywiście nie zmienia faktu, że trzeba działać i ogłaszać Bambo gdzie tylko się da. Mam nadzieję, że Bambulec szybko znajdzie domek

Posted

Dziś napisałam maila, pewnie za parę dni Pani Kasia mi odpisze.
Każdy mail jest bardzo pozytywny.
W zeszlym tygodniu mieli być z Simbą u weterynarza i Pani Kasia zastanawiała się czy odbędzie się to bez przygód.
Czekam co napisze :)

• 3 weeks later...
Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Simba miała non stop ogłoszenia, w gazetach w necie, w lecznicach i nikt nie dzwonił w jej sprawie :( Ale w końcu po roku się udalo - i to wcale nie dzięki ogłoszeniom ;)

Temat Simby mam cały czas w "zakładkach" i wchodziłam tu czasem i zawsze wychodziłam załamana, że człowiek taki bezsilny...
Teraz nie mogę uwierzyć, że wreszcie i nareszcie!!! :multi: Simba MA DOM!!!! :loveu: Kolejny dowód na to, że NIGDY nie należy tracić nadziei :D
Aleksandra - WIELKIE GRATULACJE!!! :Rose:

Posted

Zobaczę czy po weekendzie p. Kasia się odezwie - zawsze wtedy pisała. Ostatnio nie odpisała mi....mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Nie chcę jej męczyć mailami i telefonami.
Jeśli nic nie napisze po tym weekendzie- zadzwonię do niej.

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Zobaczę czy po weekendzie p. Kasia się odezwie - zawsze wtedy pisała. Ostatnio nie odpisała mi....mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Nie chcę jej męczyć mailami i telefonami.
Jeśli nic nie napisze po tym weekendzie- zadzwonię do niej.

tez mi głupio naciskac .. ale ciekawa jestem strasznie ciekawa..jak tam Simbula w nowym domku.. no juz tyle czasu minęło.. ,że powinna sie zaklimatyzowac na amen. nawet ostatnio znalazałm karteluszke z tel. do tej pani kasi.. ale niedzwoniłam.:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Dostałam wreszcie upragnionego maila od P. Kasi.
Wszystko jest w porządku, Simba jest już zupełnie łagodna - już zaufała :)

uuuuffffffffffffffffffffffffffffffff:loveu:

Posted

elainfo napisał(a):
uuuuffffffffffffffffffffffffffffffff:loveu:

naprawdę wielkie ufffffffff, miałam problemy okropne ze skontaktowaniem się z P. Kasią. Tel nie działał i najadłam się strachu, że coś jest nie tak.
Na szczęście wszystko w porządku.

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
naprawdę wielkie ufffffffff, miałam problemy okropne ze skontaktowaniem się z P. Kasią. Tel nie działał i najadłam się strachu, że coś jest nie tak.
Na szczęście wszystko w porządku.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..to dlatego ta cisza....;-)):p wyobrazam sobie ile nerwów sie najadłaś..hihihi.. ale na szczęscie wszystko jest ok. Simba naprawde miała farta..z tym domkiem..TAK SIE CIESZE!!!! ale to dzieki twojej czujnosci i szybkiej reakcji..Simba ma domek

• 2 weeks later...