Jowita Poznań Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 30 zł za kalendarz przelałam wczoraj wiec w poniedzialek powinny juz byc Ola nie wiem czy widzialas na AFN jest 41 zł na Simbe Quote
joannal Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ola dziś przelałam obiecane 100 zł na Simbę. Mam nadzieję, że dług szybko zniknie. I mocno trzymam kciuki, żeby do Bambo los się uśmiechnął. Nie możemy o Nim zapomnieć!!!! Quote
Aleksandra_B Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dostałam wczoraj maila od Pańci Simby :multi: "wbrew pozorom szybko poznała luksus lezenia na łózku i musiałam ja spychac za tylna cześć ciała.Juz w miare doprowadziłam jej futerko do porzadku,co prawda nie mam jeszcze odwagi wsadzidz jej do wanny,ale myje ją gąbką.Bardzo lubi głaskanie po brzuszku i powoli zaczyna sie z nami bawić.Okzazuje tez radosc jak wracamy do domu,wiec wszystko jest na dobrej drodze.Jest jeszcze nieufna,ale to nic dziwnego kolezanka przygarneła szczeniaka też ze schroniska i zachowywał sie na początku jak Simba,wiec nie dziwi mnie jej zachowanie bo jest juz zbyt dorosłym psem.Chyba sie zabardzo rozpisałam,ale jestem szcześliwa,ze dałam jej dom i myśle,że ona też " Quote
elainfo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Dostałam wczoraj maila od Pańci Simby :multi: "wbrew pozorom szybko poznała luksus lezenia na łózku i musiałam ja spychac za tylna cześć ciała.Juz w miare doprowadziłam jej futerko do porzadku,co prawda nie mam jeszcze odwagi wsadzidz jej do wanny,ale myje ją gąbką.Bardzo lubi głaskanie po brzuszku i powoli zaczyna sie z nami bawić.Okzazuje tez radosc jak wracamy do domu,wiec wszystko jest na dobrej drodze.Jest jeszcze nieufna,ale to nic dziwnego kolezanka przygarneła szczeniaka też ze schroniska i zachowywał sie na początku jak Simba,wiec nie dziwi mnie jej zachowanie bo jest juz zbyt dorosłym psem.Chyba sie zabardzo rozpisałam,ale jestem szcześliwa,ze dałam jej dom i myśle,że ona też " NO widzisz ja wiedziałam ,ze tak bedzie!!!!!!!moze napisz pani Kasi..,ze Simba potzrebuje ok. m-ca czasu.. na adaptacje w nowych warunkach.. tyle mniej wiecej to trwa..no ija wiedzialam ,ze ona do tegowyrka sie zakradnie predzej czy póxniej;-)))))) Quote
gdgt Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 bosssszzzz, jakie super wieści, a tak się bałam o Simbule. Olu, niestety nie mam nic na spłatę długu SImby. Właśnie mam w domu szczeniaka chorego na świerzb. Koszt leczenia jest porażający... Quote
Aleksandra_B Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 gdgt - rozumiem, nie ma problemu ;) doszły pieniążki od jowita_poznań i od joannal - wpłaciłam 130 zł na konto Simbusi więc dług zmalał do 170 zł dzięki dziewczyny :loveu: Quote
Jowita Poznań Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 pomozemy ile tylko bedziemy mogły :) ja namawiam jeszcze mame na kalendarz z wnusia- moze da rade ;) jak mi sie uda Ola to oczywiscie dam znac :cool3: Quote
kacha_wawa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Olu, ja mam jeszcze te 50 zł, wiem przez konto lepiej, ale uwierz mi, znowu będę miała gadane... Chyba, że coś innego napiszę w tytule przelewu ;) Quote
joannal Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kochani nie zapominajmy o długu Simbuni, który musimy spłacić, i baaaardzo ważne o Bambo. Quote
joannal Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ola, tak myślę że Bambo chyba powinien mieć swój osobny wątek, z jego historią, bo tu ktoś może do Niego nie trafić, a nawet jak trafi to może nie doczytac do końca wątku. Quote
Aleksandra_B Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dobrze, założę mu dzisiaj wątek. Tak chyba będzie wyraziściej. Quote
tania Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam nadzieję, ze Bambo się nie obrazi, że to na jego wątku, długo mnie nie było bo byłam za granicą, a więc wszystko się poukładało i moje dziewczyny zostają ze mną :lol: , a juz myślałam że to sytuacja beznadziejna...jak widac na przykładzie Simbuni wszystko sie ułoży... Quote
Jowita Poznań Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 o rany Taniu jak sie ciesze ze psinki zostaja z Toba :) powiem Ci szczerze ze trzymalam za to kciuki bo szkoda bylo rozdzielac takie przyjaciolki. Mozesz w takim razie zmienic tytul w swoim watku na... i zyli dlugo i szczesliwie :loveu: Quote
tania Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bambolino w dniu dzisiejszym jeszcze się nikomu nie pokazałeś Quote
joannal Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bambo, nikt od rana do Ciebie nie zajrzał??? Niedobrze,:shake: !! Quote
joannal Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bambo kochanie, czemu tu nikt do Ciebie nie zajrzał :placz: ??? Ciotki gdzieś powyjeżdżały, czy ogródki przekopują, w końcu wiosna przyszła.......hm??? Quote
Jowita Poznań Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 to ja podnosze Bambusia! Zeby tez szybko znalazl domek! Quote
Aleksandra_B Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Spłaciłam dług Simby: 41 zł AFN 50 zł kacha_wawa 50 zł z bazarku Mimiś od beria resztę dorzuciłam ja Także ostatnie 170 zł spłacone, dochodzą od Simby same dobre wiadomości. A zatem myślę, że najwyższy czas zmienić tytuł watku. DZIĘKI WSZYSTKIM, KTÓRZY TAK BARDZO WSPIERALI SIMBULĘ!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Aleksandra_B Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):czy bambo jest na Allegro?? Nie ma go na allegro. Ja się musze wziąć za założenie nowego watku..chwilowo nie bardzo mam kiedy. Obiecałam P. Grażynce, że poogłaszam Bambo, nie możemy o nim zapomnieć! Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Spłaciłam dług Simby: 41 zł AFN 50 zł kacha_wawa 50 zł z bazarku Mimiś od beria resztę dorzuciłam ja Także ostatnie 170 zł spłacone, dochodzą od Simby same dobre wiadomości. A zatem myślę, że najwyższy czas zmienić tytuł watku. DZIĘKI WSZYSTKIM, KTÓRZY TAK BARDZO WSPIERALI SIMBULĘ!!!!! :multi: :multi: :multi: Aj jaj jupi jupi je :multi::multi::multi: No to teraz Bambolec do domciu marsz szybkim krokiem ;) Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Aj jaj jupi jupi je :multi::multi::multi: No to teraz Bambolec do domciu marsz szybkim krokiem ;) kasiu nasza kochana dziewczynko Bambuszka nie ma na allegro....:placz: :placz: :placz: plssssssssssssssssssssssssssssssss... Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):kasiu nasza kochana dziewczynko Bambuszka nie ma na allegro....:placz: :placz: :placz: plssssssssssssssssssssssssssssssss... Dzisiaj już ja wymyślę jakiefoś wyciskacza i Go wystawię, nie wiem jak tam chodzi net u moich rodziców (bo po południu do nich jadę na noc), więc albo dzisiaj wieczorkiem, albo jutro w ciągu dnia Bambuś będzie miał swoją aukcyjkę... A może jeszcze wykorzystamy Ciocię Fusicę coby Go wrzuciła na gumtree?? :cool3: Quote
Recommended Posts