Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola dziś przelałam obiecane 100 zł na Simbę. Mam nadzieję, że dług szybko zniknie. I mocno trzymam kciuki, żeby do Bambo los się uśmiechnął. Nie możemy o Nim zapomnieć!!!!

Posted

Dostałam wczoraj maila od Pańci Simby :multi:

"wbrew pozorom szybko poznała luksus lezenia na łózku i musiałam ja spychac za tylna cześć ciała.Juz
w miare doprowadziłam jej futerko do porzadku,co prawda nie mam jeszcze odwagi wsadzidz jej do
wanny,ale myje ją gąbką.Bardzo lubi głaskanie po brzuszku i powoli zaczyna sie z nami bawić.Okzazuje
tez radosc jak wracamy do domu,wiec wszystko jest na dobrej drodze.Jest jeszcze nieufna,ale to nic
dziwnego kolezanka przygarneła szczeniaka też ze schroniska i zachowywał sie na początku jak
Simba,wiec
nie dziwi mnie jej zachowanie bo jest juz zbyt dorosłym psem.Chyba sie zabardzo rozpisałam,ale
jestem szcześliwa,ze dałam jej dom i myśle,że ona też "

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Dostałam wczoraj maila od Pańci Simby :multi:

"wbrew pozorom szybko poznała luksus lezenia na łózku i musiałam ja spychac za tylna cześć ciała.Juz
w miare doprowadziłam jej futerko do porzadku,co prawda nie mam jeszcze odwagi wsadzidz jej do
wanny,ale myje ją gąbką.Bardzo lubi głaskanie po brzuszku i powoli zaczyna sie z nami bawić.Okzazuje
tez radosc jak wracamy do domu,wiec wszystko jest na dobrej drodze.Jest jeszcze nieufna,ale to nic
dziwnego kolezanka przygarneła szczeniaka też ze schroniska i zachowywał sie na początku jak
Simba,wiec
nie dziwi mnie jej zachowanie bo jest juz zbyt dorosłym psem.Chyba sie zabardzo rozpisałam,ale
jestem szcześliwa,ze dałam jej dom i myśle,że ona też "

NO widzisz ja wiedziałam ,ze tak bedzie!!!!!!!moze napisz pani Kasi..,ze Simba potzrebuje ok. m-ca czasu.. na adaptacje w nowych warunkach.. tyle mniej wiecej to trwa..no ija wiedzialam ,ze ona do tegowyrka sie zakradnie predzej czy póxniej;-))))))

Posted

bosssszzzz, jakie super wieści, a tak się bałam o Simbule.
Olu, niestety nie mam nic na spłatę długu SImby. Właśnie mam w domu szczeniaka chorego na świerzb. Koszt leczenia jest porażający...

Posted

Ola, tak myślę że Bambo chyba powinien mieć swój osobny wątek, z jego historią, bo tu ktoś może do Niego nie trafić, a nawet jak trafi to może nie doczytac do końca wątku.

Posted

Mam nadzieję, ze Bambo się nie obrazi, że to na jego wątku, długo mnie nie było bo byłam za granicą, a więc wszystko się poukładało i moje dziewczyny zostają ze mną :lol: , a juz myślałam że to sytuacja beznadziejna...jak widac na przykładzie Simbuni wszystko sie ułoży...

Posted

o rany Taniu jak sie ciesze ze psinki zostaja z Toba :)

powiem Ci szczerze ze trzymalam za to kciuki bo szkoda bylo rozdzielac takie przyjaciolki.

Mozesz w takim razie zmienic tytul w swoim watku na... i zyli dlugo i szczesliwie :loveu:

Posted

Bambo kochanie, czemu tu nikt do Ciebie nie zajrzał :placz: ??? Ciotki gdzieś powyjeżdżały, czy ogródki przekopują, w końcu wiosna przyszła.......hm???

Posted

Spłaciłam dług Simby:

41 zł AFN
50 zł kacha_wawa
50 zł z bazarku Mimiś od beria
resztę dorzuciłam ja

Także ostatnie 170 zł spłacone, dochodzą od Simby same dobre wiadomości. A zatem myślę, że najwyższy czas zmienić tytuł watku.

DZIĘKI WSZYSTKIM, KTÓRZY TAK BARDZO WSPIERALI SIMBULĘ!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

elainfo napisał(a):
czy bambo jest na Allegro??

Nie ma go na allegro.

Ja się musze wziąć za założenie nowego watku..chwilowo nie bardzo mam kiedy.

Obiecałam P. Grażynce, że poogłaszam Bambo, nie możemy o nim zapomnieć!

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Spłaciłam dług Simby:

41 zł AFN
50 zł kacha_wawa
50 zł z bazarku Mimiś od beria
resztę dorzuciłam ja

Także ostatnie 170 zł spłacone, dochodzą od Simby same dobre wiadomości. A zatem myślę, że najwyższy czas zmienić tytuł watku.

DZIĘKI WSZYSTKIM, KTÓRZY TAK BARDZO WSPIERALI SIMBULĘ!!!!! :multi: :multi: :multi:

Aj jaj jupi jupi je :multi::multi::multi:
No to teraz Bambolec do domciu marsz szybkim krokiem ;)

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Aj jaj jupi jupi je :multi::multi::multi:
No to teraz Bambolec do domciu marsz szybkim krokiem ;)

kasiu nasza kochana dziewczynko Bambuszka nie ma na allegro....:placz: :placz: :placz: plssssssssssssssssssssssssssssssss...

Posted

elainfo napisał(a):
kasiu nasza kochana dziewczynko Bambuszka nie ma na allegro....:placz: :placz: :placz: plssssssssssssssssssssssssssssssss...

Dzisiaj już ja wymyślę jakiefoś wyciskacza i Go wystawię, nie wiem jak tam chodzi net u moich rodziców (bo po południu do nich jadę na noc), więc albo dzisiaj wieczorkiem, albo jutro w ciągu dnia Bambuś będzie miał swoją aukcyjkę...
A może jeszcze wykorzystamy Ciocię Fusicę coby Go wrzuciła na gumtree?? :cool3: