Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to jest? Zawsze myślałam, że psy kopią łapami, a tu moja sunia używa do tego noska... :evil_lol: Strasznie śmiesznie to wygląda, jak tym nochalem próbuje zakryć swój skarb. No i zazwyczaj się jej to udaje :lol: Wasze też tak robią?

Posted

Moja suka zanim zaczęła manifestować swoją "suczość" rozkopywaniem tego co piesek robi na podwórku, jak zrobiła siku to próbowała noskiem zakopać. Poza tym w domu gdy ma np kosteczkę ale jest juz najedzona albo chce schować na później wciska ją w jakiś kąt i szoruje noskiem po podłodze próbując zakopać.

Pies kopie łapami kiedy próboje coś ODkopać, nie spotkałam się z kopaniem gdy pies próbował coś ZAkopać. U mojej suki albo wciskała skarb pyszczkiem albo wpychała nosem.

Posted

Sara napisał(a):

Pies kopie łapami kiedy próboje coś ODkopać, nie spotkałam się z kopaniem gdy pies próbował coś ZAkopać. U mojej suki albo wciskała skarb pyszczkiem albo wpychała nosem.

Dodam jeszcze, że Rambo kopie sobie łapami kiedy mu sie nudzi,a pobliżu jest piasek, czy ziemia :D , zakopywanie noskiem wędzonego ucha jest hmmm zabawne :D

Posted

Moje yoreczki tez zakopują noskami, a w zasadzie całymi łebkami.
Od razu widze ze coś było zakopywane bo na głowie mają totalny bałagan - oczu nie wida, piach w całej głowie (jak zakopuja jedzenie to można znalzc jakiegos smakołyka przyklejonego między uszami :diabloti:)