justynia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jak to jest? Zawsze myślałam, że psy kopią łapami, a tu moja sunia używa do tego noska... :evil_lol: Strasznie śmiesznie to wygląda, jak tym nochalem próbuje zakryć swój skarb. No i zazwyczaj się jej to udaje :lol: Wasze też tak robią? Quote
Sara Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Moja suka zanim zaczęła manifestować swoją "suczość" rozkopywaniem tego co piesek robi na podwórku, jak zrobiła siku to próbowała noskiem zakopać. Poza tym w domu gdy ma np kosteczkę ale jest juz najedzona albo chce schować na później wciska ją w jakiś kąt i szoruje noskiem po podłodze próbując zakopać. Pies kopie łapami kiedy próboje coś ODkopać, nie spotkałam się z kopaniem gdy pies próbował coś ZAkopać. U mojej suki albo wciskała skarb pyszczkiem albo wpychała nosem. Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Sara napisał(a): Pies kopie łapami kiedy próboje coś ODkopać, nie spotkałam się z kopaniem gdy pies próbował coś ZAkopać. U mojej suki albo wciskała skarb pyszczkiem albo wpychała nosem. Dodam jeszcze, że Rambo kopie sobie łapami kiedy mu sie nudzi,a pobliżu jest piasek, czy ziemia :D , zakopywanie noskiem wędzonego ucha jest hmmm zabawne :D Quote
julita104 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Moje yoreczki tez zakopują noskami, a w zasadzie całymi łebkami. Od razu widze ze coś było zakopywane bo na głowie mają totalny bałagan - oczu nie wida, piach w całej głowie (jak zakopuja jedzenie to można znalzc jakiegos smakołyka przyklejonego między uszami :diabloti:) Quote
Recommended Posts