Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Aguś no tak jakoś wyszło. Po rozmowie z Anitą miałam ją przetrzymać do jutra. Ale jak ją Łukasz zobaczył to powiedział, że nie odda. Nawet zadeklarował, że od jutra je chleb z masłem je a ona wszelkie smakołyki :) Havanko a kto powiedział, że nie jest akceptowana? Jedynie Labi przy pierwszym spotkaniu zareagował agresywnie - z zazdrości. Ale jak zobaczył, że traktujemy je jednakowo odpuścił. A maluchy odrazu ją pokochały. Nawet jednego warknięcia. Brykają po domu tylko huczy. nawet zdążyły mi już dwa razy kwiatka wywalić :) Quote
Havanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 anita_happy napisał(a):dogadali się!!!!!!!!!!! LAbi zza płota sapał!!!ale zmiękł... a kurduple - szał cial... No to kamień z serca! Quote
Havanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Monika.D']Aguś no tak jakoś wyszło. Po rozmowie z Anitą miałam ją przetrzymać do jutra. Ale jak ją Łukasz zobaczył to powiedział, że nie odda. Nawet zadeklarował, że od jutra je chleb z masłem je a ona wszelkie smakołyki :) Havanko a kto powiedział, że nie jest akceptowana? Jedynie Labi przy pierwszym spotkaniu zareagował agresywnie - z zazdrości. Ale jak zobaczył, że traktujemy je jednakowo odpuścił. A maluchy odrazu ją pokochały. Nawet jednego warknięcia. Brykają po domu tylko huczy. nawet zdążyły mi już dwa razy kwiatka wywalić :) Taki wniosek wyciągnęłam z postu 191. Nieważne, dobrze, że wszystko gra !!! Wielki szacun dla TZ-ta Łukasza! Quote
Lolalola Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 chyba walne........................:)wobec tego wysylam jutro 20 zl,10 dla Labcia i 10 dla Malej MI:)cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak obiecalam 2 koperty z ciuchami na bazarek wyslalam,wiec napisz Havanko jak beda:) Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Lolalola napisał(a):chyba walne........................:)wobec tego wysylam jutro 20 zl,10 dla Labcia i 10 dla Malej MI:)cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak obiecalam 2 koperty z ciuchami na bazarek wyslalam,wiec napisz Havanko jak beda:) Na pewno napiszę !!! Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla koleżanki Labiego :) http://www.dogomania.pl/threads/195463-Czarna-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-czeka-na-swoje-imi%C4%99-bazarek-trwa-do-15.11.-do-godziny-20.00. Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja zaś zaproszę na bazarek dla Labusia. http://www.dogomania.pl/threads/195473-Isabella-Rosselini-i-bi%C5%BCuteria-na-Labusia-do-10XI-do-godz.20.00?p=15638362#post15638362 Rzeczy podarowała Cioteczka Zakonna !!!! Bardzo, bardzo dziękujemy!!!! Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ooo super :) Ja też dostałam wczoraj rzeczy na bazarek, ale nie miałam czasu, żeby zrobić :( Jutro wieczorkiem się postaram, bo w dzień będę jeździć po cmentarzach i wiązanki robić... Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kilka fotek z dzisiejszych zabaw. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tu z paskudną Pańcią :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Gdzie idziesz? Weź nas... Uploaded with ImageShack.us Na kolanka chcę... Uploaded with ImageShack.us Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Zdjęcia boskie !!!! Moniko, masz śliczną córunię!!!! Labuś bardzo szczęśliwy! Czy już coś wiadomo z jego budą? Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Havanka napisał(a):Moniko, masz śliczną córunię!!!! Dziękujemy :) Buda ma być jutro ok. 10 :) Quote
IVV Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Monika SUPER zdjecia :) juz jutro chlopak bedzie miec swoje prywatne M1 !!!! Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Czekamy na wiadomosc o wlasnej chacie i moze na zdjecia......:):) Quote
Monika.D Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Buda jest, ale baterie w aparacie mi padły he he Labi wchodzi do niej i wychodzi, ale jak idzie spać to na taras na dywan - tam gdzie spał do tej pory. Mam nadzieję, że jak będzie mu zimno to wejdzie... Quote
Lolalola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 cudne fotki,wspaniala zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!grunt,ze buda jest-przekona sie pewnie do niej wkrotce:) Quote
Monika.D Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Zabawa fajna dopóki Labi się zbytnio nie rozbryka i nie zacznie szczypać... Zdjęcie budy jest w wątku cegiełkowym :) Quote
Havanka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Aimez_moi napisał(a):Super, ze ma juz chalupke......:) Chałupkę ma, ale czy z niej korzysta? Może nie wie do czego służy taka budowla, nie wie, ze można sie tam zdrzemnąć i schronić przed zimnem. Quote
Monika.D Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Havanko Labi wchodzi i wychodzi. Ale nie śpi w niej :( We wtorek wepchniemy mu do niej jego dywan, na którym do tej pory spał - może wtedy będzie tam siedział dłużej... Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 jak tam labeczku?????? i co slychac u malej,slicznej suni??? Quote
Monika.D Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Labinek ma się świetnie. Zadomowił się na podwórku i coraz częściej wchodzi do budy :) A czarnulka tez ma się świetnie. Łóżeczko to jest to co lubi najbardziej. Zrobiło się ciasno, bo się rozpycha ile wlezie. Quote
Havanka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Lola, dostalam dziś rzeczy na bazarek ! Przesylka expresowa! Mam ogromną prośbę, napisz mi na pw orientacyjne ceny minimalne, od których zaczniemy licytację. Plissssss!!!! Quote
Recommended Posts