Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika ja widzialam takie szydelkowe anioly.......biale z wykonczeniami srebrnymi lub zlotymi........ale cudenka to byly....... niestety wisialy na choince u znajomej.....
Mysle, ze to fajny pomysl......

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj napisałam do Marzycielki, żeby zapytała tatę kiedy może przywieść tą budę, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi... Z pozostałych pieniążków w poniedziałek będzie szczepienie.

Posted

Anita powiedziała, ze nie marudziłam tylko zabrałam Labiego do domu... Tak było... ale... teraz będe marudziła :(

Koło mojego domu lata małe cudeńko. Czarna sunia mająca nie więcej niż pół roku. Jest niesamowicie piękna, sierść jej błyszczy z daleka. Ufna do człowieka - odrazu dostałam duuużo buziaków :cool3: Myślałam, że skoro to jest sunia to moje chłopaki nie będę w stosunku do niej agresywne i będę ją mogła zabrać do domu... Niestety myliłam się :( Mała nawet nie mogła zbliżyć się do płotu, bo Labiszon dostawał szału i chciał rozwalić ogrodzenie. Szczekał warczał... Nie widziałam go jeszcze tak złego... Myślałam, że może założę mu kaganiec i małą przemycę do domu, ale kurduple pewnie zareagowałyby tak samo :( Kobiety kochane może wymyślicie coś... Nie mam serca zostawić jej tak na ulicy...

Posted

Monika.D napisał(a):
Sprawa nieaktualna :)

Moniko, nadrabiając czytanie zaległych postów, zareagowałam tak samo jak Anita.
Napisz proszę, dlaczego sprawa nieaktualna?

Posted

[quote name='Havanka']Moniko, nadrabiając czytanie zaległych postów, zareagowałam tak samo jak Anita.

Havanko kochanie sucz zostaje u Nas. Mój Pan małż się zakochał w maleństwie i powiedział, ze siłą nikt mu jej nie odbierze :)

Posted

[quote name='Havanka']Moniko, nadrabiając czytanie zaległych postów, zareagowałam tak samo jak Anita.

Havanko kochanie sucz zostaje u Nas. Mój Pan małż się zakochał w maleństwie i powiedział, ze siłą nikt mu jej nie odbierze :)

Posted

[quote name='Monika.D']Havanko kochanie sucz zostaje u Nas. Mój Pan małż się zakochał w maleństwie i powiedział, ze siłą nikt mu jej nie odbierze :)
Moniko super!!! Ale jak to zrobisz, jeżeli sunia nie jest akceptowana przez całą resztę zwierzyńca???

Posted

Havanka napisał(a):
Moniko super!!! Ale jak to zrobisz, jeżeli sunia nie jest akceptowana przez całą resztę zwierzyńca???

dogadali się!!!!!!!!!!!
LAbi zza płota sapał!!!ale zmiękł...
a kurduple - szał cial...