Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Monika ja widzialam takie szydelkowe anioly.......biale z wykonczeniami srebrnymi lub zlotymi........ale cudenka to byly....... niestety wisialy na choince u znajomej..... Mysle, ze to fajny pomysl...... Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ja już dawno zabieram się za zrobienie tych aniołkow i jakoś zabrać się nie mogę :oops: Ale Anita tez umie zrobić he he Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Noo tak słyszałam, ze umie aniołki :) Ale pewna nie jestem - może coś poplątałam... Może nauczyć się chciała... Quote
Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Monikus......:) to zasuwaj z tymi aniolkami bo to piekna ozdoba jest.....:):) Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ehh postaram się, ale nie obiecuję he he Narazie robię czapkę na zamówienie :) Quote
Lolalola Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ciotki,ale jaja...........nie mam danych do wplaty na Labka Ciapka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak to???prosze pisac,jutro wplacam:) Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ciotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monika.D Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 O kurcze zapomniałam :( Zaraz napiszę... Quote
Havanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Lola, wysłałaś dziś rzeczy na bazarek? Cioteczka Zakonna, też obiecała dorzucić coś do bazarku !!! Quote
Monika.D Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wczoraj napisałam do Marzycielki, żeby zapytała tatę kiedy może przywieść tą budę, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi... Z pozostałych pieniążków w poniedziałek będzie szczepienie. Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 wszystko spakowalam............................ale wysle rano,tyralam troszke i jutro mam wolne wiec z rana wysle............OBIECUJE!!! Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Lolalola napisał(a):wszystko spakowalam............................ale wysle rano,tyralam troszke i jutro mam wolne wiec z rana wysle............OBIECUJE!!! Żaden problem :) Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Anita powiedziała, ze nie marudziłam tylko zabrałam Labiego do domu... Tak było... ale... teraz będe marudziła :( Koło mojego domu lata małe cudeńko. Czarna sunia mająca nie więcej niż pół roku. Jest niesamowicie piękna, sierść jej błyszczy z daleka. Ufna do człowieka - odrazu dostałam duuużo buziaków :cool3: Myślałam, że skoro to jest sunia to moje chłopaki nie będę w stosunku do niej agresywne i będę ją mogła zabrać do domu... Niestety myliłam się :( Mała nawet nie mogła zbliżyć się do płotu, bo Labiszon dostawał szału i chciał rozwalić ogrodzenie. Szczekał warczał... Nie widziałam go jeszcze tak złego... Myślałam, że może założę mu kaganiec i małą przemycę do domu, ale kurduple pewnie zareagowałyby tak samo :( Kobiety kochane może wymyślicie coś... Nie mam serca zostawić jej tak na ulicy... Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Monika...cholera...co za swiat http://www.dogomania.pl/threads/195408-Alarm-m%C5%82odaSUNIA-przed-pierwsz%C4%85-cieczk%C4%85-na-ulicy-w-typieAST...brak-pomys%C5%82%C3%B3w-co-robi%C4%87?p=15630980#post15630980 SUKE TRZEBA ZABIERAC..zaraz będzie SFORA MAŁYCH!!!!!!!!! a wyobraźcie sobie jak jej tyłek zorają samce! Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='anita_happy']Monika...cholera...co za swiat http://www.dogomania.pl/threads/195408-Alarm-m%C5%82odaSUNIA-przed-pierwsz%C4%85-cieczk%C4%85-na-ulicy-w-typieAST...brak-pomys%C5%82%C3%B3w-co-robi%C4%87?p=15630980#post15630980 SUKE TRZEBA ZABIERAC..zaraz będzie SFORA MAŁYCH!!!!!!!!! a wyobraźcie sobie jak jej tyłek zorają samce! Sprawa nieaktualna :) Quote
Havanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Monika.D napisał(a):Sprawa nieaktualna :) Moniko, nadrabiając czytanie zaległych postów, zareagowałam tak samo jak Anita. Napisz proszę, dlaczego sprawa nieaktualna? Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Havanka']Moniko, nadrabiając czytanie zaległych postów, zareagowałam tak samo jak Anita. Napisz proszę, dlaczego sprawa nieaktualna? Havanko kochanie sucz zostaje u Nas. Mój Pan małż się zakochał w maleństwie i powiedział, ze siłą nikt mu jej nie odbierze :) Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Havanka']Moniko, nadrabiając czytanie zaległych postów, zareagowałam tak samo jak Anita. Napisz proszę, dlaczego sprawa nieaktualna? Havanko kochanie sucz zostaje u Nas. Mój Pan małż się zakochał w maleństwie i powiedział, ze siłą nikt mu jej nie odbierze :) Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Monika.....:):) co Ty dajesz? Jak to? Quote
Havanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Monika.D']Havanko kochanie sucz zostaje u Nas. Mój Pan małż się zakochał w maleństwie i powiedział, ze siłą nikt mu jej nie odbierze :) Moniko super!!! Ale jak to zrobisz, jeżeli sunia nie jest akceptowana przez całą resztę zwierzyńca??? Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Havanka napisał(a):Moniko super!!! Ale jak to zrobisz, jeżeli sunia nie jest akceptowana przez całą resztę zwierzyńca??? dogadali się!!!!!!!!!!! LAbi zza płota sapał!!!ale zmiękł... a kurduple - szał cial... Quote
Recommended Posts