Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...robaczek napisał(a):
Monika, skoro Ty księgowa, to może zastanów się nad zrobieniem bazarku z poradami :D myślę, że większość dogomaniaków w tej sferze jest zupełnie zielona:loveu::loveu::loveu:

Robaczku, to jest super pomysł!!!!!

Posted

Wiemmmmmmm, właśnie mare minut wcześniej kolega mnie molestował, bo wydawało mu się, że ja się znam, co to ryczałt, co to amortyzacja :D myślę, że Monika miałaby pełne ręce roboty:loveu::loveu::loveu::loveu:

np. 1 porada=1 serduszko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Oj dziewczyny ale wymyśliłyście he he Pomysł może i fajny, ale to wcale nie tak kolorowo wygląda jak się wydaje. Ja w tej chwili nie pracuje a przepisy się ciągle zmieniają - nie jestem na bieżąco, żeby udzielać porad :(

Posted

IVV - TY to jesteś...

na budzie nakleimy znaczek - serduszka i napiszemy - Buda zbudowana przez: :)

heh....Monka, zamawiaj budzine

a teraz bedzie porblem nauczenia labiego spania w budzie :)
monika, dobrze, ze drobna jestes..bedziesz mu musiała pokazac

Posted

IVV napisał(a):
pieniazki wyslane :)
to juz chyba mozna bude przywozic ;)
jeszcze tylko jakis serdaczek

Ivv :loveu:

anita_happy napisał(a):
(...)heh....Monka, zamawiaj budzine(...)

Buda zarezerwowana, ale z przywózką poczekam, aż cała potrzebna kwota będzie na koncie.

anita_happy napisał(a):
a teraz bedzie porblem nauczenia labiego spania w budzie
monika, dobrze, ze drobna jestes..bedziesz mu musiała pokazac

Taaa ha ha akurat :crazyeye: Rex się uczy poprzez wrzucanie smakołyków do budy to i Labie'ego będziemy tak uczyć :) Bo Rex dostał budę od mojego wójostwa :loveu:

Posted

Taaa ha ha akurat :crazyeye: Rex się uczy poprzez wrzucanie smakołyków do budy to i Labie'ego będziemy tak uczyć :) Bo Rex dostał budę od mojego wójostwa :loveu:[/QUOTE]

Moniko, a jak to nie zadziała w przypadku Labiego, to pozostaje sugerowany sposób Anity:evil_lol::evil_lol:

Posted

O właśnie Ivv - świetny pomysł. A sama dawałam swój sweter Puffy'emu, żeby nauczyć go na nowym posłanku... Pieniążki odebrałam... tzn. zrobiłam zlecenie, żeby mi przesłali na moje konto :) Dałam radę bez pomocy :) Zabrali tylko 1.6 zł za przelew ale to biorę już na siebie. Także od Ciebie jest całe 105 zł :) Jeszcze raz mocno dziękujemy!

Posted

Pewnie, że mądry - już załapał, że jak się rozkłada na plecach to Pani smera brzusio, a jak skacze i szczypie zębami to Pani idzie do domu :)

Labiś coraz ładniejszy i szczęśliwszy. Ale taki bielusi nie jest - brudasek z niego. Niestety pora nieodpowiednia na kąpiel. Przydałyby nam się sprzęty do czesania, bo strasznie się leni... A moją szczotkę Rex pożarł... Słyszałam dużo fajnych opinii o furminatorze, ale to niestety droga zabawka :(