...robaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Monika, skoro Ty księgowa, to może zastanów się nad zrobieniem bazarku z poradami :D myślę, że większość dogomaniaków w tej sferze jest zupełnie zielona:loveu::loveu::loveu: Quote
Havanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ...robaczek napisał(a):Monika, skoro Ty księgowa, to może zastanów się nad zrobieniem bazarku z poradami :D myślę, że większość dogomaniaków w tej sferze jest zupełnie zielona:loveu::loveu::loveu: Robaczku, to jest super pomysł!!!!! Quote
...robaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Wiemmmmmmm, właśnie mare minut wcześniej kolega mnie molestował, bo wydawało mu się, że ja się znam, co to ryczałt, co to amortyzacja :D myślę, że Monika miałaby pełne ręce roboty:loveu::loveu::loveu::loveu: np. 1 porada=1 serduszko:loveu::loveu::loveu: Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Oj dziewczyny ale wymyśliłyście he he Pomysł może i fajny, ale to wcale nie tak kolorowo wygląda jak się wydaje. Ja w tej chwili nie pracuje a przepisy się ciągle zmieniają - nie jestem na bieżąco, żeby udzielać porad :( Quote
...robaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No w sumie masz rację, tu trzeba być na bieżąco, pracuję razem z księgową-kadrową i ona ciągle czyta jakieś biuletyny, ale pity kiedyś tam...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pity owszem, bo to w sumie robię od kilku dobrych lat... A te inne to tak jak mówiłam... Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 pieniazki wyslane :) to juz chyba mozna bude przywozic ;) jeszcze tylko jakis serdaczek Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 IVV - TY to jesteś... na budzie nakleimy znaczek - serduszka i napiszemy - Buda zbudowana przez: :) heh....Monka, zamawiaj budzine a teraz bedzie porblem nauczenia labiego spania w budzie :) monika, dobrze, ze drobna jestes..bedziesz mu musiała pokazac Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 IVV napisał(a):pieniazki wyslane :) to juz chyba mozna bude przywozic ;) jeszcze tylko jakis serdaczek Ivv :loveu: anita_happy napisał(a):(...)heh....Monka, zamawiaj budzine(...) Buda zarezerwowana, ale z przywózką poczekam, aż cała potrzebna kwota będzie na koncie. anita_happy napisał(a):a teraz bedzie porblem nauczenia labiego spania w budzie monika, dobrze, ze drobna jestes..bedziesz mu musiała pokazac Taaa ha ha akurat :crazyeye: Rex się uczy poprzez wrzucanie smakołyków do budy to i Labie'ego będziemy tak uczyć :) Bo Rex dostał budę od mojego wójostwa :loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Super, ze pieknota juz wlasny domek prawie posiada.......:):) Quote
Havanka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Taaa ha ha akurat :crazyeye: Rex się uczy poprzez wrzucanie smakołyków do budy to i Labie'ego będziemy tak uczyć :) Bo Rex dostał budę od mojego wójostwa :loveu:[/QUOTE] Moniko, a jak to nie zadziała w przypadku Labiego, to pozostaje sugerowany sposób Anity:evil_lol::evil_lol: Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Yhmm... Już to widzę w wyobraźni... ja wejdę do budy a Labi za mną i mnie tam zagniecie... Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nie zagniecie.....:):) nie dasz sie......:) Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 zostaw aparat na wolnosci....niech FOTE ZROBIĄ! Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ale Wy mądre jesteście he he A może przyjedziecie i go same nauczycie he he Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 wrzuc mu tam jakies stare swoje ubranie ,musi miec duzo Twojego zapachu i chlopak bedzie miec sie do czego przytulac Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 O właśnie Ivv - świetny pomysł. A sama dawałam swój sweter Puffy'emu, żeby nauczyć go na nowym posłanku... Pieniążki odebrałam... tzn. zrobiłam zlecenie, żeby mi przesłali na moje konto :) Dałam radę bez pomocy :) Zabrali tylko 1.6 zł za przelew ale to biorę już na siebie. Także od Ciebie jest całe 105 zł :) Jeszcze raz mocno dziękujemy! Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nareszcie udało mi się wrzucić filmik. Niespecjalny, ale... [video=youtube;TTUaqgnLeQY]http://www.youtube.com/watch?v=TTUaqgnLeQY[/video] Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Monika........chlopak chyba coraz ladniejszy sie robi.......:) Quote
...robaczek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Piękny jest, wyjątkowy, żeby tylko zimą się gdzieś nie zagubił, taki bielutki... Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Pewnie, że mądry - już załapał, że jak się rozkłada na plecach to Pani smera brzusio, a jak skacze i szczypie zębami to Pani idzie do domu :) Labiś coraz ładniejszy i szczęśliwszy. Ale taki bielusi nie jest - brudasek z niego. Niestety pora nieodpowiednia na kąpiel. Przydałyby nam się sprzęty do czesania, bo strasznie się leni... A moją szczotkę Rex pożarł... Słyszałam dużo fajnych opinii o furminatorze, ale to niestety droga zabawka :( Quote
...robaczek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Może któraś cioteczka wie, jaka cioteczka robi banerki chociażby odpłatne???? Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Robaczku ja mogę zrobić... Jakieś proste... Quote
Recommended Posts