Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 a ja bym moze tu poszukala takie cos chociaz na plecki dla niego,taki paseczek ma od brzusia zeby mu zimno nie bylo.....................moge skoknac po sklepach i zobaczyc co??????nosilby sobie.................... Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Lolalola napisał(a):a ja bym moze tu poszukala takie cos chociaz na plecki dla niego,taki paseczek ma od brzusia zeby mu zimno nie bylo.....................moge skoknac po sklepach i zobaczyc co??????nosilby sobie.................... Prawdę mówiąc nie wiem... Jak mu kocyk dałam to go rwał... Ale kocyk nie był 'przymocowany'... Może na noc byłoby fajnie - zawsze cieplej. Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Monika.D']Ojejku ale fajnie! Aż mi słów brakuje, żeby wyrazić swoje szczęście! Jeszcze troszeczkę i kochany Labcio będzie miał swój wymarzony domek. Kurcze nie zostawiłam sobie zapasowego postu na rozliczenie.... Ale nie spodziewałam się, że uda się coś zebrać ... Zaraz zobaczę jak wygląda pierwsza strona i wcisnę gdzieś rozliczenie... [SIZE="4"]Strasznie mocno dziękujemy za każdą pomoc! nie zostawiłas..bo to ja watek załozyłam..hahahahah [quote name='pudzian321']Ale mnie rozbawilas tym opisem do zdjecia. Jak je widzialem to mnie nic nie rozsmieszylo ale jak przeczytalem ten opis to padlem. O fcuk dawno sie tak nie usmialem, jeszcze mi lzy leca:D Kacper..własnie zaczełam sie zastanawiaś..skad taki potop na jachowskeigo!!!! [quote name='Lolalola']a ja bym moze tu poszukala takie cos chociaz na plecki dla niego,taki paseczek ma od brzusia zeby mu zimno nie bylo.....................moge skoknac po sklepach i zobaczyc co??????nosilby sobie.................... daj spokój z kubrakiem!!!Kobieto to nie cziłała..chcesz, zeby sie z niego smiali na ulicy!!!moze rózowy jeszcze z futerkiem i zrobisz z neigo DQeen :P hahahha... Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Anita babooo, ale ty masz dzisiaj humor! A z tym nie zostawionym postem na rozliczenie to mi się pomyliło z cegiełkowym :P Już się tak nie chwal, że to Ty wątek założyłaś :cool3: Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Monika.D'][SIZE="4"]ROZLICZENIE: W związku z tym, że Anita otworzyła wątek, a kobieta ma mnóstwo na głowie postanowiłam zrobić tutaj rozliczenia białego skarbeczka... Bazarek cegiełkowy: - Havanka - 15 zł - ...robaczek - 10 zł - blueberrykiss - 50 zł (wpłynęło 22.10) - al-ka - 20zł (wpłynęło 22.10) - katarzyna09 - 10 zł (wpłynęło 22.10) Lolalola - 10 zł Magdalena G. - facebook 30zł (wpłynęło 22.10) W sumie 145 zł :loveu: Wpłynęło 110 zł :loveu: [SIZE="3"]Bardzo pięknie dziękujemy! ale Ci mało brakuje budrysie do swojego M :) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Monika.D napisał(a):Jest dokładnie tak jak napisała Havanka. Mamy dwie możliwości - gotową budę za 200 zł (z transportem) lub materiały na budę - koszt narazie nieznany. Chłopak na bazarku ma zadeklarowane 85 zł + 10 zł od Loli. Także jeszcze brakuje połowę. IVV napisał(a):to ja Wam to przesle ;) i trzeba brac ta gotowa ciepla bude ! MONIKA - nie mogła uwierzyć, ze IVV chce pomóc Labiemu...IVV do 30 listopada jeszcze kawałek..:) zaraz Monika kupi labiemu DWIE BUDY...jak w takim tempie rozkręca cegiełkowy bazaarr Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Anita nie paplaj, bo zapeszysz :mad: I nie prawda, że nie chciałam uwierzyć, że Ivv chce pomóc. Czytałam ten post, ale źle go zrozumiałam. Wcześniej chyba była rozmowa o rzeczach na bazarek i zrozumiałam, że te rzeczy wyśle... :eviltong: Także Ivv bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Anita....................jak pamietam to Ty chyba Ramzesowi podarowalas rozowa obrozke,wiec sie nie odzywaj:evil_lol:..............labusiowi jest zimno i juz.jak znajde kubrak to kupie i wysle:cool1: Quote
IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 trzeba chlopakowi kubraczek i juz :) a co bedzie marzl na dworze ? http://www.dogomania.pl/threads/194257-psie-kubraki-quot-na-miarę-quot-do-31.10-na-3-cele?p=15592730#post15592730 gdzie mam podeslac to 105zl na apartamencik M1 ?:cool3: Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Oj kobiety nie sprzeczajcie się :) Dobry kubraczek nie jest zły. W sumie sama bym uszyła, ale nie mam z czego... Wszystkie stare kurtki mam puchowe, a takie się nie nadają... Musze nad tym pomyśleć i bez kosztów by się obeszło... A może ktoś ma nieprzemakalną niepotrzebna kurtkę... No i jakiś polar, żeby ocieplić... Ivv cudowna kobieto zaraz Ci wyślę nr konta do mnie :loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Lolalola......rozowa obroze ma Miodek......wczoraj jeszcze ja nosil...... mam nadzieje, ze dzis juz nie. Quote
Lolalola Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 noooooo wlasnie wiedzialam,ze ktos ma cos rozowego od Anity:)hehehhheheeeee ja nie mam nic,z czego moglabym szyc kubrak,ale kopsne sie dzis do sklepu bo i tak jade poz jedzonko dla bulinki,wiec zobacze jak tu z rozmiarami takich pledkow,bo dla buliona znalesc nie moglam na te szkockie wiatry:( Quote
zakonna Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a jak stoicie z karmą dla biszkopta? Sucha się przyda czy jest na gotowanym? Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 zakonna napisał(a):a jak stoicie z karmą dla biszkopta? Sucha się przyda czy jest na gotowanym? Labinek je gotowane papu. Ale suchą karmę do tego daję, więc się napewno przyda :) Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Gdzie idziesz? Poczekaj na mnie.... Zostaw ten aparat i chodź się bawić! Mam piłeczkę... I hopka... Zmęczyłem się - idziemy poleżeć? O tak... Rewelacja - nie przestawaj! Quote
Havanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Szczery uśmiech nawet w czasie snu!!!! Kochana psinka !!! Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 On uwielbia takie smeranko koło głowy - zwłaszcza pod szyjką. Zawsze wtedy zamyka oczka, a jak zabiorę rękę to łapie mnie za rękaw, żeby nie przestawać. Quote
Havanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ładnie zrobione zdjęcia, takie trochę retro. Do ogłoszeń byłyby idealne ! Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jakoś tak Nam te zdjęcia średnio wychodzą, ale to dlatego, że Labi łazi za mną łapa w łapę. Ale myślę, że do ogłoszeń można by coś wybrać. To mi się podoba... A może jest ktoś chętny do zrobienia ogłoszeń? Ja miałam dzisiaj próbować, ale nie miałam kiedy. Quote
IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 pewnie to jego pierwsze mizianki w zyciu... Monika podesle dzis pieniadze po pracy ;) Quote
Havanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Gdyby ktoś napisał jakiś dobry tekst, to poprosilabym Daśkę, zeby pomogła mi zrobić Allegro. A czy nie dobrze byłoby go wykastrować przed oddaniem do adopcji? Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja myślę, że kiedyś miał kogoś bliskiego... Wydaje mi się, że mieszkał w domu... Mój Łukasz dzisiaj wpuścił go do domu i nie zachowywał się jakby był w obcym otoczeniu. Wręcz przeciwnie, bo wskoczył na kanapę i się położył. Quote
IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 inteligentna bestia ;) a my jakas bude dla Panicza tu szykujemy.... Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Havanka napisał(a):Gdyby ktoś napisał jakiś dobry tekst, to poprosilabym Daśkę, zeby pomogła mi zrobić Allegro. A czy nie dobrze byłoby go wykastrować przed oddaniem do adopcji? No właśnie jakbym umiała napisać dobry tekst to sama mogłabym zrobić jakieś standardowe allegro i ogłoszenia po portalach. Ale ja jestem księgowa a nie humanistka :( Jeśli chodzi o kastrację przed adopcją to dla mnie jest oczywiste. Przyznam się, że moje prywatne chłopaki nie są kastrowane, ale to moje i wiem, że nie mają możliwości nic zmajstrować. Ale Labiszona nie oddam w komplecie z jajkami. I narazie nic nie pisałam, żeby nie zapeszyć... Ale chłopak ładnie zbiera deklaracje i jak tak dalej będzie szło to uda się szybko zebrać na cięcie :) Z obecnych deklaracji planuję zakup budy i szczepienie. Quote
Monika.D Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 IVV napisał(a):inteligentna bestia ;) a my jakas bude dla Panicza tu szykujemy.... No i teraz to mi dopiero żal, że musi na dworku siedzieć. Ja to bym wszystkie zwierzaki do domu brała. No ale niestety chłopaki się o mnie kłócą. Kiedyś Puffy oberwał i ma dwie dziurki na karku, a dzisiaj Basti dostał kagańcem... Quote
Recommended Posts